Bordgrill test – Her er de bedste til grill på den nemme måde

Bordgrill test
Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Og hvilke fantastiske sommeraftener man dog kan få ved at grille i haven eller på terrassen. At grille med en traditionel grill er dog aldrig altid lige nemt: nogle gange kan det være svært at få gang i grillen, andre gange er den ikke varm nok. Derfor kan bordgrillen være et glimrende alternativ – hurtig og let at tænde og gøre ren, og så kan den tilmed bruges året rundt. Fordelene ved en bordgrill i forhold til den traditionelle grill er mange. Men hvilken bordgrill er den bedste på markedet? Og hvad bør man være opmærksom på, når man vælger bordgrillen? Det, og mere til, vil der gives svar på i denne test af bordgrill.

Stor bordgrill fra Tefal giver bedste resultat – XL Health Grill

Tefal XL Health GrillMed den store bordgrill Tefal XL Health Grill får man en grill som giver et enormt godt grillresultat, samtidig med, at den giver stor valgfrihed til at grille stort set alt der er muligt at grille. Med det smarte design har maskinen to anvendelsesmuligheder: enten som dobbeltsidet grill eller som barbecue med den dobbelte stegeflade. Maskinen kan således grille alt fra lækre toasts til barbacuemad – det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser. I en stor test foretaget af Politiken vil vurderes, at det er de store bordgrills der giver det bedste resultat, når der skal ristes parisertoasts. Det betyder, at XL Health Grillen også kan bruge som toastrister, når grillsæsonen rakker mod enden.

Tefal XL Health Grillen er ligeledes nem at rengøre med de non-stick belagte plader, som i øvrigt alle kan kommes i opvaskemaskinen uden problemer. Selve grillen er nem at bruge: den tilsluttes blot stikkontakten hvorefter du indstiller det justerbar termostat som har tre positioner. Tefal XL Health Grill vurderes derfor som den bedste bordgrill.

Specifikationer:

 • Stegeflade: 1600 cm2 når den dobbelte stegeflade bruges, og 800 cm2 når den dobbeltsidet grill bruges
 • Effekt: 2400 watt
 • Non-stick belagte plader
 • Klar til opvaskemaskinen
Prissammenligning - produktet fås billigst her:
[afp id=”37″] [hr]

Billig bordgrill i flot design – OBH Smart Quick Grill 7101

OBH 7101 Smart Quick GrillEr man på udkig efter en flot bordgrill, hvor man virkelig får meget for pengene, opfylder OBH Smart Quick Grill formentlig ens krav. I det stilfulde design får man en bordgrill der også har mange funktioner. Den har, udover selve grillfunktionen, både en ovnfunktion til f.eks. optøning af grillmaden og en holde-varm funktion, når grillmaden er klar men bare skal forblive varm. Derudover er maskinen brugervenlig med 60 minutters lampe, kontrollamper der fortæller om den er klar til brug og justérbar temperatur.

Specifikationer:

 • Effekt: 2000 watt
 • Børstet stål og stilfuldt design
 • Justerbar temperatur
 • 60 minutters timer
 • Kontrollamper: tændt/klar til brug
 • Aftagelige grillplader med non-stick
Prissammenligning - produktet fås billigst her:
[afp id=”38″] [hr]

Perfekte bøffer med Tefal OptiGrill

Tefal OptiGrillFormår naboen bare altid at grille bøfferne lidt bedre end dig? Det findes der heldigvis råd for! Grillmærket Tefal har med deres innovative teknologi udviklet deres OptiGrill specielt bygget til at grille de perfekte bøffer og kød generelt. Du tænder blot OptiGrill og vælger, om du vil have bøfferne ’rare’, ’medium’ eller ’well-done’. Maskinen tilpasser stegetiden efter tykkelse og type af kød, hvorefter stegeindikatoren fortæller dig når kødet når den ønskede stegegrad.

Specifikationer:

 • Stegeindikator (fra ’rare’ til ’well-done’)
 • Stegeoverflade: 600 cm2
 • Non-stick plader der tåler opvaskemaskine
 • Automatisk sensor
Prissammenligning - produktet fås billigst her:
[afp id=”39″]

[hr]

Grillfest med OBH Raclette til otte personer

OBH RacletteEr man på udkig efter en bordgrill, som kan grille mad til en hel del mennesker, er OBH Raclette formentlig svaret. Her får du en billig bordgrill, som kan grille mad op til otte personer. Maskinen er således perfekt til grillfesterne, hvor der skal være mad nok til alle. Med den trinløse termostat opnår racletten præcis den ønskede temperatur. Der er uendelige muligheder for, hvad der kan tilberedes med OBH Raclette med alt fra kød, pølser og skaldyr på grillpladen til gratinering af ost med skinke og grøntsager på panderne.

 • Trinløs termostat
 • Aftagelige grillplader med non-stick belægning
 • Grill og varmeplader
 • Effekt: 1300 watt
Prissammenligning - produktet fås billigst her:
[afp id=”40″]

Den gode bordgrill

Når man skal anskaffe sig en ny bordgrill, er der en række ting man bør være opmærksom på. Af det kan bl.a. nævnes:

Jo højere effekt, jo bedre: det er vigtigt at holde sig for øje, at jo højere effekt bordgrillen har, jo varmere kan den som regel blive. For at en bøf kan steges ordentligt, er det vigtigt, at det gøres med en høj temperatur. Derfor er det også vigtigt, at bordgrillen har en høj effekt. Alt over 1500 watt er tilstrækkeligt.

Tåle opvask: man bør stille som krav, at pladerne på ens bordgrill kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Ellers bliver det for tidskrævende at grille, og det tager desværre noget af fornøjelsen.

Skriv en kommentar