Entrébænk – 20 smarte og flotte bænke til entréen

entrébænk
Ovenstående entrébænk hedder Skagerak og fås for 4995,- DKK her.

Mangler du også noget i entréen? Et sted hvor du kan sætte dig og binde skoene? Et sted hvor du lige kan lægge tørklædet, cykelhjelmen eller noget helt tredje, når du er kommet ind af døren efter en lang dag? Så er det formentlig en entrébænk, du er på udkig efter. En entrébænk er ikke alene dejlig praktisk – den kan også gøre indretningen i entreén mere livlig og spændende. Vi har samlet de 20 bænke til entréen, som vi synes bedst om fra de store udvalg fra Livingshop.dk, Trendyliving.com og Unoliving.com – så slipper du for at kigge alle de webshops igennem.

[hr]

Moderne bænk i stof fra House Doctor

skaermbillede-2016-09-07-kl-23-05-39Bænken fra House Doctor ved navn Stripe er et godt bud på en moderne bænk til entréen. Stoffet er stribemønstret med sort og hvid, hvilket kan give nogle spændende kontraster i entréens indretning. Bænken er fremstillet af kanvas, teaktræ, MDF og polstret med skum. Ulempen ved denne bænk er selvfølgelig, at den hurtigt risikere at blive beskidt – netop fordi den skal stå i entréen. Men passer man godt på sine møbler, og har man i øvrigt en moderne indretning, er Stripe fra House Doctor en god kandidat.

 • Mål: 115 x 40 x 40 cm i hhv. længde, bredde og højde
 • Materiale: kanvas, teaktræ, MDF og polstret med skum

Bænken Stripe fra House Doctor fås hos Luxoliving.dk for 2750,- DKK.

[hr]

Skagerak Georg bænk i skandinavisk design

Skagerak Georg bænkenElsker du skandinavisk design? Så vil du helt sikkert også finde Skagerak Georg bænken interessant. Det er en mindre bænk med en fin hynde og materiale af egetræ, som egner sig perfekt til den mellemstore entré. Det spændende ved Skagerak Georg bænken er, at den kombinerer den fine hynde med det rå læder, hvor et yderligere element i form af egetræ også er inkluderet.

 • Mål: 124 x 38 x 45 i hhv. bredde, dybde og højde
 • Passer størrelsesmæssigt til den mellemstore entré
 • Skandinavisk design

Den fås for 4995,- DKK hos Livingshop.dk her. Det er bestemt ikke billigt, men man bør bemærke, at der er tale om et designermøbel.

[hr]

Cutter tager træmøbler til et nyt niveau

Skagerak Cutter
Som det ses på billedet, egner Cutter bænken sig også til udendørs brug.

En gang i mellem skal det være så simpelt som muligt, samtidig med at det får et lidt utraditionelt præg. Det er omtrent hvad man har gjort med Cutter bænken. Her får du en træbænk kombineret med et flot og moderne design.

Bænken er designet af Niels Hvass og egner sig med de 120 cm i længden til en mellemstor entré. Ydermere er bænken også egnet til at bruges udendørs, hvilket giver en hvis valgfrihed.

 • Mål: 120 x 40 x 43 cm i hhv. længde, dybde og højde
 • Egner sig til den mellemstore entré
 • Også bygget til at stå udenfor

Den fås for 4995,- DKK Livingshop.dk.

[hr]

Eksklusiv og alternativ entrébænk fra Hans J. Wegner

GETAMA 1935 bænkenEr du er til en mere gennemført entrébænk, er den eksklusive bænk til entréen fra den prominente møbeldesigner, Hans J. Wegner, et godt bud. Bænken er døbt 1935 og er designet i 1948. Her får du en flot bænk, som er lavet af de bedste træmaterialer. Eftersom træsorterne patinerer med tiden, får du kun en flottere bænk med tiden, som ligeledes kun bliver mere og mere værd, som tiden går. Man kan derfor betragte bænken 1935 af Hans J. Wegner som en investering – både i indretningen og i traditionel forstand.

 • Mål: 70 x 120 x 63 x 37 cm i hhv. højde, bredde, dybde og siddehøjde
 • Fremstillet i de bedste træmaterialer
 • Bliver kun flottere og mere værd med tiden

Vi har fundet den billigst hos Livingshop.dk for 15.300,- DKK her.

[hr]

Bænk med stor hylde fra PLUS

PLUS entrébordDen minimalistiske bænk fra PLUS giver ekstra meget plads i entréen. For ikke alene giver den mulighed for, at du kan sætte dig ned, når du skal have bundet skoene. Med den store hylde under selve bænken, kan du stille cykelhjelme, sko, kasser eller noget helt tredje. Det giver pludselig ordet “praktisk” en helt ny betydning. Materialet er af FSC-verificerede trætraller – så er du sikret, at PLUS bænken ikke medvirker til udryddelse af regnskoven. Bænken måler 138 x 49 x 45 cm i hhv. bredde, dybde og højde, hvorfor den egner til den mellemstore entré.

 • Mål: 138 x 49 x 45 cm i hhv. bredde, dybde og højde
 • Materiale: FSC-verificede trætraller
 • Fås i farverne: ubehandlet, drivtømmerfarve og sort

Bænken fra PLUS fås hos Trendyliving.dk for 2999,- DKK her.

[hr]

Muubs i teaktræ fra Bench One

Muubs Bench OneEn anden mulighed er den simple bænk fra Bench One. Bænken, som er lavet i smuk teaktræ, kan være med til at give den større entré et mere simpelt look. Det, der gør, at Muubs kommer med på denne liste, er, at den kan bruges i både entréen, som udendørsbænk eller sågar som TV-bord. Bænken måler 180 x 40 x 45 cm og er således ideel i den større entré.

 • Mål: 180 x 40 x 45 cm
 • Materiale: teaktræ
 • Egner sig til den større entré

Bench One fra Muubs kan købes for 4495,- DKK hos Trendyliving.dk.

[hr]

Miskito bænk fra Trip Trap

Trip Trap - MiskitoEt andet godt bud på en eksklusiv entrébænk, er Miskito bænken fra Trip Trap. Bænken har et lækkert design med de to planker, som kan give en fornemmelse af plads. Den er ligeledes af lækkert materiale med nanciton, hvilket sikrer bænkens holdbarhed og kvalitet. Med 40 x 150 x 43,5 cm i mål, er bænken til den mellemstore entré.

 • Mål: 40 x 150 x 43,5 cm
 • Materiale: nanciton
 • Velegnet til den mellemstore entré

Miskito bænken fra Trip Trap fås hos Trendyliving.dk for 4995,- DKK her.

[hr]

Belina bænken fungerer både som kommode og bænk

Bænk og kommodeEr du på udkig efter den ultimative pladsbesparende entrébænk, så er Belina bænken sikkert noget for dig. Ikke alene er det et enormt stilfuldt møbel, det er også enormt smart. For her får du både en praktisk og komfortabel entrébænk, som du eksempelvis kan bruge til at tage skoene på, og en kommode, hvor du kan opbevare halstørklæde, sko, småpenge eller noget helt fjerde.

 • Måler 35 x 45 x 70 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Fire skuffer
 • Blød hynde på bænken
[hr]

Cinas Tina bænk er pladsbesparende

Cinas TinaI samme boldgade som Belina bænken finder man Cinas Tina bænken. Bænken her er, om muligt, mere pladsbesparende end Belina bænken, for ved bare at åbne op i bænken, får du et stort opbevaringsrum. Her kan du lægge alt fra paraplyer til store frakker. Bænken design er en spændende kombination af en skandinavisk stil sammen med et maritimt udtryk. Det betyder, at Cinas Tina egner sig mindst lige så godt på badeværelset – eksempelvis til opbevaring af håndklæder.

 • Mål: 30 x 48 x 90 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Materiale: massiv træ
[hr]

Kerala bænk i klassisk design

KeralaVi bliver fortsat i samme kategori som tidligere, for med Kerala får du her en bænk i flot, lyst og klassisk design. Det er en lille bænk, som egner sig til at sætte sig på, når man skal have skoene på, og under bænken finder du to skuffer perfekt til opbevaring af mindre genstande. Kerala er ligeledes håndlavet, hvilket sikrer autenciteten.

 • 40 x 46 x 100 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Materiale: hvidmalet massiv træ
[hr]

Mavis Post bænk i læder

Mavis PostMavis Post er et godt bud på en entrébænk i læder. Bænken, der er designet af Sabina Grubbeson, er todelt, hvor der på den ene side er selve bænken og på den anden side en flot og praktisk skuffe, hvor man kan opbevare mindre genstande. Selve møblet er lækkert med lys træ, og skuffen har en soft-close funktion, som giver en behagelig fornemmelse.

 • Hynde i læder medfølger til bænken
 • Materiale: mørk træ
 • Mål: 40 x 57 x 120 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Messinggreb

Mavis Post kan købes hos Unoliving.com for 6195,- DKK her.

[hr]

Mavis Post i lysere farver

Mavis Post i lyse farverSynes du ovenstående model af Mavis Post kan være lidt for tung og mørk i farverne, fås modellen også i lysere træ. Den har præcis de samme funktioner som den tidligere model, udover den er i lysere farver. Den kan give rummelighed og en lysere entré og fås for 6195,- DKK her.

[hr]

Enkel og billig bænk i olieret eg

Oslo bænkVi starter simpelt ud med den enkle men flotte bænk ved navn Oslo. Bænken, som har en længde på 140 cm, egner sig perfekt til den rummelige entré. Den gør det nemt at tage skoene på, og egner sig også til at lægge tørklædet eller cykelhjelmen for en stund. Materialet er i olieret eg, og den passer således perfekt i en bolig med skandinavisk indretning. Derudover får du her en billig entrébænk.

 • Mål: 33 x 140 x 45 cm i hhv. bredde, længde og højde
 • Materiale: olieret eg

Den fås for 979,- DKK hos Unoliving.com her.

[hr]

Fulham træbænk i klassisk design

FulhamEr du på udkig efter en relativ enkel træbænk der dog bærer præg af et klassisk design, er Fulham en god mulighed. Fulham fås i mange forskellige størrelser og ben på den webshop, som vi henviser til nedenfor. Det sikrer absolut valgfrihed. Træbænken i sig selv er også flot og betrukket med gråt stof, selv om det nok kræver, at man er forsigtig med ikke at gøre møblet beskidt.

 • Materiale: beige stof
 • Mål: 100 x 50 x 40 cm i hhv. bredde, højde og længde
[hr]

Belina modellen i hvid

Belina i hvidVi har tidligere berørt Belina modellen i træ, men modellen fås også i hvid. Hvis du er mere til de hvide farver, er Belina i hvid helt sikkert også en god kandidat. Samtidig er der mulighed for rigelig opbevaring med de fire skuffer.

[hr]

Rå Addition Bench i læder

Addition Bench i læderEn lidt alternativ entrébænk er den noget rå Addition Bench fra House Doctor. Kombinationen af de rå galvaniserede rør og den elegante læder skaber en spændende kontrast, som helt sikkert vil kunne give liv til entréen.

Samtidig besidder den et vist vintage-look som gør den ideel til eksempelvis ungdomsboligen. Med mål på 36 x 46 x 120 cm i hhv. dybde, højde og bredde egner Addition Bench sig udmærket i den mellemstore entré. Fordi der for læderets vedkommende er tale om et naturmateriale, kan farven variere – men det skaber jo blot et mere unikt produkt.

 • Mål: 36 x 46 x 120 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Materiale: galvaniserede rør, krydsfinér, polyskum og bøffellæder

Vi har fundet Addition Bench billigst hos Luxoliving.dk for 6199,- DKK her.

[hr]

Simpel og sort i aluminium til den lille entré

Sort bænk i aluminiumBænken ved navn Milano er en noget mere simpel model, end dem vi tidligere har berørt. Her er der ikke det store hurlumhej, for modellen er blot sort og i aluminium. Samtidig egner den sig, modsat mange af de andre modeller, til en lille entré med sine mål på 34 x 45 x 104 cm i hhv. dybde, højde og bredde.

 • Mål: 34 x 45 x 104 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Materiale: aluminium
 • Farve: sort

Milano kan købes hos Unoliving.com for 2499,- DKK.

[hr]

Bloomingville Settle i gråt stof

Bloomingville SettleVi har tidligere berørt nogle af entrébænkene i stof, og her er Bloomingvilles Settle også en flot mulighed. Settle har et moderne men enkelt udtryk og passer perfekt ind i den moderne entré. Med de 40 x 47 x 148 cm i hhv. dybde, højde og bredde egner Settle sig til den mellemstore entré.

 • Mål: 40 x 47 x 148 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Materiale: gråt stof
[hr]

Smarte Northgate med skobænk

NorthgateEr du irriteret over skoene, der ligger og flyder i entréen? Med Northgate får du ikke alene en flot entrébænk, hvor du kan sætte dig og tage skoene på eller af. Med et simpelt udtræk af skuffen får du to rummelige skuffeindsatser, hvor du kan stille alle dine sko. Det gør Northgate til en ultimativ pladsbesparer i entréen, samtidig med at du får et flot møbel i entréen.

 • Måler 37 x 48 x 120 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Materiale: melamin

Northgate kan købes for 2049,- DKK hos Unoliving.com.

[hr]

Elegante Selma i cremefarve med armlæn

Selma entrébænkModellen Selma er et andet eksempel på en flot og elegant entrébænk. Forskellen her er, at den også har et armlæn. Det gør i praksis nok ikke den store forskel, men det kan give et mere fuldendt design. Selma måler 55 x 118 x 69 cm i hhv. dybde, bredde og siddehøjde og egner sig således til den mellemstore entré.

 • Mål: 55 x 118 x 69 cm i hhv. dybde, bredde og siddehøjde
 • Materiale: stof

 

Skriv en kommentar