Facademaling pris – Se priser, få 3 gratis tilbud og læs alt om facademaling

Facademaling pris

Facaden af dit hus er den del af huset, som flest mennesker kommer til at se. Derfor kan det sagtens betale sig at give facaden en kærlig hånd – eksempelvis ved at male facaden. Det er desuden en investering i huset, for ejendomsværdien stiger alt andet lige. Men hvad skal man regne med bliver prisen på facademaling? Og kan det betale sig selv at male facaden, eller skal man få hjælp fra en professionel maler? Det, og meget mere vil vi give svar på i denne artikel.

Prisen på facademaling – hvor meget koster facademaling?

Prisen på facademaling afhænger af en række ting. Er det en træfacade eller murfacade, der skal males? Hvor mange m2 er facaden, der skal males? Og sidst men ikke mindst, vil du selv male facaden, eller vil du søge hjælp fra en professionel maler? Generelt kan man bruge følgende priser som tommelfingerregel:

  • 30-50 kroner per m2 for omkostninger af maling, hvis man selv maler facaden
  • 4000-7000 kroner for maling af hele facaden, hvis du får hjælp fra en professionel maler

Som sagt er ovenstående prisoverslag meget usikre, fordi prisen afhænger af en række faktorer. Derfor anbefaler vi, at du får 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3 forskellige malere hos 3byggetilbud.dk her.

Få 3 gratis og forskellige tilbud på maling af facaden

Facademaling tilbudFor at få den bedste pris på maling af facaden, anbefaler Primabolig.dk, at man får 3 gratis og uforpligtende tilbud på maling af facaden hos tilbudsservicen 3byggetilbud.dk. Du vil få tilbudt tre tilbud fra tre forskellige malerfirmaer, som alle vil konkurrere om at få din maleropgave. Det sikrer den laveste pris for dig.

  • Gratis og uforpligtende tilbud – du kan sige nej til alle 3 tilbud
  • Konkurrencedygtig pris – de tre malerfirmaer konkurrerer om at få din opgave; det sikrer en lavere pris

Få 3 tilbud på maling af facaden

Skal man selv male facaden, eller få hjælp fra en maler?

Selv om det måske kan forekomme mest nærliggende selv at male facaden, er der flere årsager til at hyre en professionel maler til opgaven. Først og fremmest får man ofte et langt bedre og flottere resultat, når man vælger en maler. Maleren har som regel styr på arbejdet, og ved derfor hvordan det skal gøres. Ydermere slipper du for at forholde dig til, hvor mange lag maling facaden skal have, hvilken type maling du skal bruge mv.

Prisberegner for gør-det-selv facademaling

Herunder finder du vores prisberegner for gør-det-selv facademaling. Prisen skal ses som vejledende, og det kan være en fordel at gå ned i sit lokale byggemarked og fortælle dem om facadens tilstand og kvadratmeter. De vil formentlig kunne give et mere præcist bud på prisen.

Er det billigere selv at male?

Facademaling prisSidst men ikke mindst, er det sjældent meget dyrere at hyre en maler til opgaven i forhold til selv at gøre det. Fordelene ved at vælge en maler i stedet for at gøre facademalingen til et lav-det-selv projekt er derfor mange. Selv at male facaden kan dog give mening, hvis du har gjort det mange gange før.

Tilbud på facademaling

De fleste malerfirmaer kan give et tilbud på facademalingen, hvis man ringer dem op. Det kan dog være en fordel at benytte en service som 3byggetilbud.dk, hvor man gratis og uforpligtende får 3 byggetilbud fra 3 forskellige malerfirmaer – du kan se siden her. De vil konkurrere om at få din opgave, og derfor får du formentlig den bedste pris mulig.

Forberedelse inden maleren kommer

Det er sjældent at maleren vil kræve, at du gør nogen særlig forberedelse, inden han kommer. Det kan dog være fordelagtigt at sende ham nogle billeder af din facade, så han kan få en idé om facadens tilstand. Ligeledes kan det være godt at måle facadens kvadratmeter op, så han ved, hvor omfattende et arbejde der er tale om. Og sidst men ikke mindst kan det være en god idé, allerede før maleren kommer, at beslutte, om facaden også trænger til en sandblæsning. Du kan evt. læse mere om priserne på sandblæsning her.

Skriv en kommentar