Foodprocessor test – Her er de 5 bedste med pristjek

Kenwood Multi Pro FP925
Med  Kenwood Multi Pro Excel FPM910 medfølger utallige redskaber som kan kobles til maskinen.

Er du garvet i køkkenet er en køkkenmaskine som en foodprocessor ofte en nødvendighed. En god foodprocessor er en universel køkkenmaskine, som bl.a. kan ælte, røre, blende osv. Det er da også derfor, at en foodprocessor er så populær i de danske hjem, og hvorfor du kan spare mange penge på at købe en foodprocessor fremfor at købe køkkenmaskiner, som kun har enkelte funktioner.

Forskellen på de forskellige foodprocessorer er dog stor. Der findes nogle som larmer meget, er svære at vaske op og hvor der endog ikke medfølger mange redskaber. I følgende artikel bedømmer vi 5 af de bedste foodprocessorer.

[hr]

KitchenAid 1335EOB er suveræn testvinder

Med KitchenAid 1335EOB får du den ultimative foodprocessor, der klarer alle snitte-, ælte- og hakkeopgaverne til perfektion. Det er formentlig også derfor, at den er testvinder i Forbrugerrådet Tænks test af foodprocessorer, som du finder her (kræver premium).

KitchenAid 1335EOBMaskinen har mange forskellige funktioner, og selv om den er forholdsvis tung, larmer den ikke ret meget. Forbrugerrådet Tænk skriver bl.a.: “Foodprocessoren fra Kitchen Aid klarer sig rigtigt godt i testen, og opnår Bedst i Test. Den klarer alle opgaver til perfektion og er især god til at hakke, ælte og blande.”

 • Ekstern kontrol til justering af snittetykkelse fra tyk til tynd
 • Optimerede snittehastigheder : speed 1 til bløde og skrøbelige opgaver, speed 2 til hårde eller seje opgaver, Puls til valgfrit interval
 • 3-i-1 tragt der snitter og river ingredienserne vandret eller lodret
 • H x B x D: 41,5 x 28 x 22,7 cm
 • Vægt: 7,8 kg

Prissammenligning – her fås KitchenAid 1335EOB billigst:

[afp id=”53″]

[hr]

Multifunktionel foodprocessor i den høje prisklasse

KENWOOD FPM910Ønsker man en solid foodprocessor af god kvalitet som frem for alt er en alt-i-en multifunktionel køkkenmaskine, er Kenwood Multipro Excel FPM910 formentlig, hvad der opfylder ens behov. Kenwood Multipro Excel FPM910Dual Drive System gør alt arbejdet for dig! Med en og samme maskine kan du både piske, ælte, hakke, snitte, saftpresse, blende, rive, citruspresse – du får med andre ord lige hvad du betaler for; hvis ikke mere.

Spar penge og plads med multifunktionerne

Selv om Kenwood Multipro Excel FPM910 unægteligt ligger i den høje prisklasse, er der samtidig mulighed for at spare penge med selvsamme maskine. For faktum er, at du med Kenwood Multipro Excel FPM910 får op mod 20 forskellige funktioner i samme maskine. Det betyder, at du ikke behøver at købe flere forskellige maskiner og redskaber til køkkenet, som har samme funktioner som Kenwood Multipro Excel FPM910 har. Dermed sparer du penge. Betjeningen af maskinen er ganske brugervenlig. Der er 9 forskellige hastighedstrin, men du kan også vælge at sætte den på auto, hvor maskinen automatisk sætter hastigheden afhængig af madvarers konsistens.

 • Rustfri stålknive
 • Rivejern til tynde og tykke skiver
 • Juliennejern
 • Parmesan-/ kartoffeljern
 • Minihakker med rustfri stålknive, saftpresser, piskeris, ælteredskab, citruspresser, dejskraber

Og rengøringen af maskinen? … Kunne næppe være nemmere med mulighed for blot at komme det i opvaskemaskinen.

Prissammenligning - her fås Kenwood Multipro Excel FPM910 billigst:
[afp id=”51″]

[hr]

Bosch MCM4000 er en billig og god foodprocessor

Bosch MCM4000Med Bosch MCM4000 får du en foodprocessor i den laveste ende hvad angår pris som samtidig bevarer kvaliteten og de mange funktioner. Den kan det, som en foodprocessor skal kunne: snitte, rive og hakke. Samtidig er Bosch en producent kendt for deres produkters høje kvalitet, så her går man heller ikke galt i byen.

Æstetikken og elegancen ved Bosch MCM4000 er naturligvis ikke noget at skrive hjem om, men det er sjældent det, der er afgørende ved en foodprocessor.

 • 700 Watt motor
 • 2,3 liter skål, låg med indføringshjælp, piskeris, skæreskive og skiveindsats af rustfrit stål medfølger
 • 2 hastigheder
Prissammenligning - her fås Bosch MCM4000 billigst:
[afp id=”54″]

Skriv en kommentar