Fuldautomatisk espressomaskine – Se de testvundende espressomaskiner her!

fuldautomatisk espressomaskine

Der er ingen tvivl om, at en espressomaskine kan levere den bedste kaffe på kortest tid. Der findes nemlig intet bedre end en ordentlig kop kaffe fra en espressomaskine om morgenen til at vågne ordentligt. En fuldautomatisk espressomaskine er på mange måder det tætteste man kommer på den bedste kaffemaskine til brygning af kaffe for privatpersoner. Med en fuldautomatisk espressomaskine slipper du for det meste af den besvær der er forbundet med brygning af kaffe: du trykker blot på en knap, hvorefter maskinen ordner resten.

Eksklusiv espressomaskine fra Siemens

siemensEspressomaskinen fra Siemens ved navn Siemens EQ.7 Plus aromaSense Z-series er uden tvivl det tætteste man kommer på the top of the pop hvad angår fuldautomatiske espressomaskiner. Udover at maskinen er utrolig flot i ethvert køkken og understreger det statement at du er en seriøs kaffedrikker, så har Siemens også udviklet den nyeste teknologi i denne maskine, som gør, at kaffen brygges ekstra hurtigt og ekstra glidningsfrit.

Varmesystemet i Siemens EQ.7 Plus aromaSense Z-series består af et såkaldt sensoFlow system, som gør opvarmningen af kaffen ekstra hurtig. Derudover har Siemens også udviklet deres AromaPressure System, som giver et optimalt udtræk af aromaen i kaffen.

Udover selve espressomaskinen medfølger en mælkeskummer også, som både kan skumme mælk og varme vand til kaffen. Mælkeskummeren og espressomaskinen har direkte forbindelse, så du behøver ikke bekymre dig om, at skulle blande mælkeskum og kaffe – det ordner maskinen for dig.

Synes du ikke der er nogen kaffemaskine som kan lave kaffe der tilfredsstiller dig? Det er intet problem med Siemens EQ.7 Plus aromaSense Z-series. Du kan nemlig indstille dit eget, individuelle kaffeprogram i maskinen, så du får den bedste kaffe, som tilpasser sig dine smagsløg.

Maskinen kører med 1600 watt, og er derfor meget kraftfuld i forhold til andre espressomaskiner. Men dette har ingen indflydelse på støjniveauet i denne espressomaskine. Maskinen kører nemlig med en eksklusiv keramisk kværn ved navn SilentCeram Drive, som giver et meget lavt støjniveau, og kværner kaffebønnerne automatisk tilpasset størrelsen.

Komforten i  Siemens EQ.7 Plus aromaSense Z-series er, ligesom resten af espressomaskinen, ganske suveræn. Maskinen betjenes let og enkelt med det lækre LCD-display med interaktiv menu; herfra kan du bestemme hvilken kaffe du ønsker, hvor varm den skal være og sågar indstille dit eget individuelle kaffeprogram! Derudover er Siemens EQ.7 Plus generelt rigtig nem og betjene, og meget fleksibel i forhold til dine ønsker.

En ganske retfærdig pris for en så kraftfuld, avanceret og lækker maskine – en rigtig kaffeelsker, som ved hvor meget ordentlige kaffemaskiner koster, vil måske endda hævde, at det er et røverkøb.

 

Skriv en kommentar