Hattehylde - 5 forslag til flotte hattehylder

background Layer 1 Forbrugertest

Hattehylde – 5 flotte hattehylder med bøjlestang og knage

Når man monterer hattehylder i entreen, er det ofte for at spare plads. For er der pladsmangel i entreen, kan hattehylder være til stor hjælp, for at spare på plads – og så ser de jo i øvrigt flotte ud i gangen.

Der findes flere forskellige designs af hattehylder. Fælles for dem alle er dog, at der under hattehylden ofte er indbygget knagerække. På den måde kan man placere hatte, cykelhjelme og poser på hylden, og hænge frakker, halstørklæder og andet overtøj på den indbyggede knagerække. Det gør, at der er styr på tingene i entreen, og at alt overtøj er placeret ét sted.

Man kan finde massere af flotte hattehylder fra brugskunstforretninger som giver et æstetisk look, samtidig med at de er praktiske og pladsbesparende i entreen. Vi giver et par bud på hattehylder fra forskellige webshops.

Trip Trap Cutter minigarderobe giver mere plads

Trip Trap Cutter minigarderobe

En anden udgave af Trip Trap Cutter garderoben er den mindre udgave, minigarderoben, som har målene 30,8 cm x  30,2 cm x  18,6 cm. Bor man derfor eksempelvis i en mindre lejlighed med især en lille entré, er der alligevel mulighed for at få Niels Hvass flotte design monteret. Det kan også være, at man allerede har Trip Trap Cutter garderoben monteret, men ønsker at udbygge hattehylden med minigarderoben – og det giver minigarderoben rig mulighed for.

Minigarderoben fås i tre varianter: teaktræ, eg eller sortbejdset eg. Hvis du derfor i forvejen har et boligdesign i en bestemt stil eller farvetema, er der i hvert fald mulighed for også at tilpasse minigarderoben denne.

Man kan faktisk placere relativt meget overtøj mv. på minigarderoben. Gelænderet giver mulighed for at hænge frakker, jakker mv. på bøjler. Desuden kan man hænge overtøjet på de fire knager. Og så er der selvfølgelig mulighed for at placere hatte, cykelhjelme og poser på hylden. Resultat? En flot hattehylde hvor det meste overtøj kan opbevares!

Trip Trap Cutter minigarderoben kan købes for 1795,- DKK hos Livingshop.dk her, hvor man også kan se flere billeder af minigarderoben og andre varer.

Elegante hattehylder i klassisk design perfekt til entreen

Her ses hattehylden ved navn Savanna knage.

Den online møbelwebshop, Unoliving, har et lille udvalg af virkelig elegante hattehylder i klassisk design perfekt til de fleste entreer. Et udvalg af hattehylder som vi selv synes er rigtig flotte og inspirerende i entreen, er to ved navn Savanna knage og en anden unavngivet.

Savanna knage er en praktisk, hvid hattehylde som har massere af plads, og giver mulighed for at hænge de fleste frakker op. Den består af 5 knager, en bøjlestang hvor utallige af bøjler kan hænge og naturligvis en øverst overflade, hvor poser, tasker og andet gøgl kan hænges. Hattehyldens overflade er patineret, hvilket i høj grad leder tankerne hen på den charmerende franske stilart.

Savanna knage er en flot hattehylde i klassisk design som samtidig bevarer sin praktiske funktionalitiet. Så holder du af den franske klassiske indretning og stil, er Savanna bestemt noget for dig. Især set i lyset af, at den kun koster 359,- kroner.

Mål for Savanna:

Højde: 26 cm
Bredde: 70 cm
Dybde: 18 cm
sort

I modsætning til Savanna hattehylden, er denne hattehylde i sorte kontrastiske farver. Hattehylden er lavet i poppeltræ, og i ganske stilrent design. Hattehylden har 4 knager, og små hylder til opbevaring af f.eks. hansker, huer, halstørklæde osv. Du slipper for besværet med at samle den, da den kommer samlet direkte til din dør. Hattehylden koster 879,- inkl. fragt, og kan købes på nettet.

Mål:

 • Højde: 42 cm.
 • Længde: 120 cm.
 • Bredde: 26 cm.

Cutter hattehylde til lille entre

triptrap

Har du en lille garderobe, er Cutter minigarderobe en ideel hattehylde til dig og din bolig. Selvom Cutter minigarderobe er forholdsvis lille, er hattehylden designet til at udnytte pladsen bedst mulig, så du kan hænge massere af overtøj på få centimeter.

Cutter består af en lille hylde øverst på Cutter hvor du eksempelvis kan placere cykelhjelme, hatte eller Cutters eget forslag til en en handskekasse. Derudover en bøjlestang hvor man kan hænge overtøj med en bøjle, og fire knager som selvfølgelig ikke kræver at man har en bøjle.

Cutter minigarderobe er designet af den prisbelønnede Niels Hvas. Han er en dansk designer som har fokus på det Scandinaviske stilrene design. Cutter er ikke kun en hattehylde, men er en hel designserie. Designserien sætter fokus på den lille entre, og er i samme stil som Cutter minigarderobe. Designserien består bl.a. af:

 • Cutter knagerække
 • Cutter minibænk
 • Cutter taburet
 • Cutter klapsæde

Alle produkter i Cutter serien består af parallelle træfarver, lavet af bæredygtigt træ, idet træet er godkendt af FSC. Det vil sige, at hver gang træproducenterne fælder et træ, planter de et nyt. På den måde, kan du have din gode samvittighed i behold, når du køber produkter fra Cutterserien.

Cutter minigarderobe kan købes flere forskellige steder på nettet. Oprindeligt blev Cutter designet til webshoppen Triptrap.dk for 1795 kroner.

Unik hattehylde i bøjet træ – Hanx hattehylde

Hanx

Leder du efter en unik hattehylde, som kan bryde de skarpe linjer man elllers ofte vil finde i en entre, er Hanx hattehylde valget. Hattehylden består af en bøjet træplade med seks huller. Øverst kan man placere hatte og andre sager, mens man i hullerne kan placere bøjler til at hænge overtøj og halstørklæde på.

Hattehylden fås i mange forskellige træsorter – kirsebær, ahorn, valnød, eg og bøg er blot et par af de træsorter du kan vælge og vrage mellem, afhængig af hvilken en du synes passer bedst til jeres entre.

Eftertragtet og enkel – DSB hattehylde

DSB hattehylden er en af de mest eftertraget hattehylder der findes på markedet. Hattehylden er inspireret af hattehylder som man kunne finde i datidens togkuper, og består af to vægbeslag som holder på tre træstænger som kan købes i enten egetræ, aluminium eller bøgetræ. Enkelt i designet, men samtidig smart og flot. På hylden er der god plads til at placere hatte, cykelhjelme og poser, og på aluminiumsknagerne kan man hænge jakker, halstørklæde og andet overtøj.

DSB hattehylde
DSB hattehylde med minder tilbage fra 60’ernes togkørsel. Foto: Hamiltons.dk

Det svenske designfirma Essem står bag DSB hattehylde, og blev første gang produceret i 1937. Hattehylden fås i forskellige modeller. Eksempelvis findes der også modeller hvis materiale udelukkende består af aluminium. Man kan derfor finde DSB hattehylder som passer til næsten hvilken som helst smag, og DSB er da i øvrigt ideel til en gaderobe eller entre med begrænset plads.

En DSB hattehylde kan fås for mellem 1000-1500 kroner, afhængig af modellen og stedet man køber den.

Billige hattehylder hos IKEA

Hos IKEA kan du finde et stort udvalg af hattehylder, og er du ude og lede efter en billig hattehylde, er IKEA et godt bud. Du kan købe hattehylder hos IKEA enten via deres webshop, eller deres fysiske byggemarkeder. Hos deres fysiske byggemarkeder har de et større udvalg end de har hos deres webshop. Derfor skal du også være opmærksom på at de produkter som de viser på deres hjemmeside, ikke nødvendigvis er nogle man kan bestille hos deres webshop. Dette kan du tjekke ved at trykke på knappen “Kan købes på hjemmesiden” på IKEA’s hjemmeside. Så sorterer den efter alle de produkter de har hos deres webshop.

En anden ting du skal være opmærksom på når du køber hos IKEA’s webshop er deres dyre fragt – 300,- kroner for enkelte vare. Min klare anbefaling er derfor at du bruger IKEA’s hjemmeside, som en slags produktkatalog. Af de mest populære hattehylder hos IKEA findes:

 • Portis: Portis hattehylde er en af de mest populære IKEA har. Dette skyldes måske den billige pris trods det flotte design. Hattehylden giver et retro-look i entreen, og har i øvrigt plads til en masse overtøj. Portis fås både hos IKEA’s fysiske byggemarkeder og hos deres webshop for 149,- kroner.
 • Ställ: Ställ hattehylde er også en af de populære hattehylder hos IKEA. Udover at den er ganske flot, er den også super funktionel idet at den både kan bruges som hattehylde og som skohylde. Det betyder altså, at du kan transformere den til en skohylde, hvis du af den ene eller den anden grund ikke har behov for en hattehylde længere. Hattehylden er bygget i massiv birk, og lakeret med klar akryllak. Ställ fås for 399,- kroner både hos IKEA’s fysiske byggemarkeder og hos deres webshop.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer

Vi beklager, at artiklen ikke var nyttig for dig

Lad os forbedre artiklen sammen!

Hvordan kan vi forbedre denne artikel?

7 kommentarer til “Hattehylde – 5 flotte hattehylder med bøjlestang og knage”

 1. Hej Hanna

  Tak for tipsene om hattehylder, men ærgerligt at du ikke omatler den hattehylde, der er billede af øverst i mørkt træ og stål. Den ser større ud end Cutter, og det har jeg brug for.

  Vil du venligst angive navn og forhandler på den?

  Vh. Birgitte

  Svar
  • Hej Birgitte,
   Tak for de pæne ord. Navnet på den øverste hattehylde er Norline, og kan købes hos blandt andre werenberg.dk og bobedstmobler.dk. Grunden til at vi ikke omtaler Norline i vores artikel er, at vi desværre er stødt på nogle dårlige historier om kvaliteten af den i forbindelse med vores research.

   Håber svaret kunne bruges,

   Svar
   • Hej, jeg er faldet over dette indlæg i min søgen på en hattehylde med knager og faldt over Norline, som du skriver at I har fundet dårlige historier om kvaliteten, hvad går dette på? Det er en af de få man kan få på 100cm som jeg kan finde og derfor meget interessant for mig, men jeg vil selvfølgelig også have en ordenlig kvalitet.
    Håber du stadig ligger inde med information.
    Louise

    Svar
 2. Ville høre hvordan man kunne lave noget knage værk hvor jakker hænger langs væg i stedet som de gør normalt hvor de hænger ud fra væg?

  Svar

Skriv en kommentar