Gå til indhold Spring til sidefod

Hattehylde – 5 flotte hattehylder med bøjlestang og knage

7 Comments

 • Birgitte Hansen
  Indsendt 10. januar 2014 11:40

  Hej Hanna

  Tak for tipsene om hattehylder, men ærgerligt at du ikke omatler den hattehylde, der er billede af øverst i mørkt træ og stål. Den ser større ud end Cutter, og det har jeg brug for.

  Vil du venligst angive navn og forhandler på den?

  Vh. Birgitte

  • Forfatter
   Hannah T. Bertelsen
   Indsendt 12. januar 2014 12:03

   Hej Birgitte,
   Tak for de pæne ord. Navnet på den øverste hattehylde er Norline, og kan købes hos blandt andre werenberg.dk og bobedstmobler.dk. Grunden til at vi ikke omtaler Norline i vores artikel er, at vi desværre er stødt på nogle dårlige historier om kvaliteten af den i forbindelse med vores research.

   Håber svaret kunne bruges,

   • Louise
    Indsendt 1. juni 2014 20:55

    Hej, jeg er faldet over dette indlæg i min søgen på en hattehylde med knager og faldt over Norline, som du skriver at I har fundet dårlige historier om kvaliteten, hvad går dette på? Det er en af de få man kan få på 100cm som jeg kan finde og derfor meget interessant for mig, men jeg vil selvfølgelig også have en ordenlig kvalitet.
    Håber du stadig ligger inde med information.
    Louise

 • Marianne
  Indsendt 18. marts 2014 20:12

  Ville høre hvordan man kunne lave noget knage værk hvor jakker hænger langs væg i stedet som de gør normalt hvor de hænger ud fra væg?

 • Karina
  Indsendt 17. august 2015 19:33

  Hvilken hjemmeside kan den sorte hattehylde bestilles fra?

 • Henrik
  Indsendt 22. januar 2017 12:02

  Hej … jeg tror den DSB hattehylde der er på billedet er fra HABO… jeg har i hverttilfælde fundet den på deres hjemme side og og på webshoppen http://www.villahus.com/shop/151-hattehylder/ hvor den står til 995,-

Efterlad en kommentar

0/100