Sekundær

Badeforhæng – Billige og sjove bruseforhæng til badeværelset

badeforhængEt badeforhæng er en nødvendighed på stort set alle badeværelser. Både for at sikre privatlivets fred men i lige så høj grad for at undgå våde og tilpjaskede badegulve. Mange vælger det traditionelle og simple hvide badeforhæng, mens andre vælger badeforhæng med f.eks. mønstre eller sjove motiver. Der er mange muligheder, og vi vil præsentere dig for dem alle i denne artikel.

Sjove badeforhæng med motiver

Kunne du godt tænke dig at peppe stemningen op på badeværelset, eller mangler din bolig en humoristisk undertone, er badeforhæng med sjove motiver lige noget for dig. Man kan finde en række sjove badeforhæng bl.a. på nettet,  og nu vil vi komme med nogle bud, på badeforhæng som måske vil appelere til din humoristiske sans.

Bare fordi du benytter et badeforhæng, så bør man da ikke skærme udsynet til en flot brusekabine – for det er da ikke noget andet man ville kigge efter, hvis der ikke var noget badeforhæng 😉 .

Navnet bag denne spøjse tegning er Opportunity, som udover dette, designer en hel masse andre badeforhæng. Med dette forhæng får du en flot tegning af en badeværelsesbruser, som spytter vand ud. Derudover nogle shampooflasker samt en masse vanddråber, som understreger tegningens simple og elegante stil. Badeforhænget er delvist lysegråt, og kan se virkelig flot ud på det moderne badeværelse.

Opportunity badeforhæng fås for 249,- kroner hos blandt andre Zalando.dk.

Badeforhæng med bogstaverSkal du en tur til øjenlægen? Tag et lynhurtigt tjek med dette badeforhæng igen fra Opportunity. Synes du, at bogstaver er ganske flotte, er dette badeværelsesforhæng helt sikkert noget for dig. Du kan måske nikke genkendende til, at du har været hos øjenlægen, og fået stukket dette skilt op for næsen på dig. Med dette forhæng behøver du ikke at praktisere det hos øjenlægen, men kan i stedet gøre det, ved dit daglige morgenbad.

Udover det flotte design får du også badeforhænget i slidstærkt materiale, ligesom alle af de andre badeforhæng Opportunity har produceret.

Dette forhæng fås for 249,- kroner hos Zalando.dk.

S7371B00C-802@1.1Enhver storby er flot, overvældende og spændene – det kan de fleste i hvert fald være enige i. Og med Sorema CITY får du lov til at se en flot tegning af fascinerende højhuse og skyskrabere. Tegningens stil minder meget om tegningen fra Opportunity af en brusekabine – meget simpel og elegant tegnet.

For at sikre at intet vand løber igennem dette forhæng, har producenten overlagt det med plastik. Det er meget praktisk, da du på den måde ved, at intet vand løber igennem. Det er der dog en køber, som ikke er så tilfreds med det, idet vedkommende synes at det bliver for “plastik-agtig” og derfor giver dette forhæng 2 ud af 5 stjerner. Det skal dog også tilføjes, at hvilket materiale man selv synes mest om, er en smagssag, og derfor er forskelligt fra person til person.

VL371B003-402@1.2Enhver kvinde har hundredevis af produkter, som alle er til det formål at pleje hendes skønhed. Neglelak, pudder, parfume, øjenvipper, lipglose og creme er blot nogle af dem. Det har designerfirmaet Vallila Interior forsøgt at lave en tegning over, med dette skønne badeforhæng, som vil gå i enhver kvindes hjerte.

Et afsindigt flot badeforhæng som vil passe ind i hvilket som helst badeværelse. Og hvis manden i huset ikke synes om det? Jamen så vis ham hvem der bestemmer!

Forhænget har fået 5 ud af 5 stjerner med kommentaren “lækkert lækkert lækkert”. Vallila badeforhæng kan købes hos Zalando.dk, for små 349,- kroner.

Hvor fås badeforhæng billigst?

Mange spørger os tit: hvor finder jeg det billigste badeforhæng. Og det vil vi komme med vores bud på som en afrunding på denne artikel. Ligesom mange andre produkter så finder man generelt forhæng billigst på nettet. Det skyldes måske, at webshops har langt færre udgifter en detailforhandlere, hvilket i sidste ende kommer til at påvirke prisen for dig.

En af de webshops hvor man kan finde et stort udvalg af forhæng til billige priser, er Zalando.dk. Zalando er egentlig en webshop for tøj, men nu har de udvidet sortimentet med bl.a. forhæng. Så hop over til Zalando og se deres store udvalg af forhæng.

No comments yet.

Skriv et svar