Sekundær

El håndklædetørrer – 3 flotte håndklædetørrer med timer og termostat

el håndklædetørrer

Når håndklæderne er brugt, kan de ofte virke våde og vamle – og så ryger de direkte til vask. Men hvis man bruger en el håndklædetørrer til at tørre de brugte håndklæder, er de for det første dejligt behagelige at bruge, da de er varme, men håndklæderne kan også bruges flere gange, hvilket sørger for en mindre belastet tøjvaskning.

Udover at håndklædetørreren selvfølgelig sørger for at tørre de våde håndklæder, findes der også en anden varmefordel ved at bruge en el håndklædetørrer. Ved at tørreren er i brug frigives der en masse varme. På den måde behøver du ikke at have en radiator i badeværelset, men kan blot nøjes med en håndklædetørrer, som selvfølgelig også sørger for at tørre dine håndklæder.

El håndklædetørrere købes billigst på nettet.

Klik her og se det store udvalg af effektive og flotte el håndklædetørrer hos Elvvs.dk her

Man kan købe håndklædetørrere i tre versioner: el-tilslutning, hvor at tørreren får sin energi fra elektricitet, fjernvarme-tilslutning, hvor at tørreren får sin energi fra fjernvarme-vand og så selvfølgelig en kombidrift, hvor at tørreren får sin energi både fra elektricitet og fjernvarme. Vi vil fokusere mest på el håndklædetørre i denne artikel, da vi mener at den er den bedste, men vil også kigge på de øvrige løsninger.

Effektive og flotte el håndklædetørrere

Kriss-Flex-IKriss Flex I håndklædetørrer er en flot, praktisk og lille håndklædetørrer. Tørreren har fire svingarme hvor at håndklædet kan placeres. Armene er derudover bevægelige. Det vil sige, at de kan rykkes frem og tilbage afhængig af dine behov. Tørreren er lavet ud af metal, hvilket giver den et mere robust og elegant look i modsætning til f.eks. tørrere lavet ud af plastik. Tørreren har et indbygget termostat element. Det betyder, at du ganske nemt kan bestemme temperaturen på tørreren. Derudover har den også  timerfunktioner. Det betyder, at du nemt kan bestemme hvornår tørreren skal være aktiv i løbet af døgnet – men dette kan selvfølgelig også indstilles manuelt.

Strømforbruget for denne ligger på 10 Watt per arm – det vil sige 40 Watt. Kriss Flex I kan købes hos billigvvs.dk for 1975,- kroner her.

Håndklædetørrer el-patron

Der skabes en del forvirring ved, hvordan at disse tørrere fungerer. Mange tror fejlagtigt, at en el håndklædetørre tilsluttes direkte til el-netværket i husstanden, og at det dermed kræver at en elektriker for at montere en sådan tørre, men det er ikke tilfældet. En håndklædetørre fungerer således, at man tilslutter håndklædetørreren til en el-patron som tilsluttes en stikkontakt. På den måde kan man let selv montere en håndklædetørre.

Der findes et stort udvalg af el-patroner på nettet. Det er vigtigt, at el-patronen har en indbygget termostat, så at du kan bestemme hvor varm håndklædetørren skal være. Derudover skal du også sørge for, at Watt-niveauet af el-patronen passer til håndklædetørreren. Nogle kører med 300W mens andre kører med 800W – det afhænger alt sammen af, hvor kraftfuld tørreren er. Men de fleste el håndklædetørrere kommer med en medfølgende el-patron.

Hos Billigvvs.dk kan man finde et stort udvalg af gode el-patroner til lave priser. Klik her og gå til udvalget af el-patroner hos Billigvvs.dk.

Håndklædetørrer elforbrug

Det er naturligvis nødvendigt at vide, hvad elforbruget er for en håndklædetørrer, før at man kan beslutte om det rent økonomisk kan lade sig gøre at montere en håndklædetørrer.

Ifølge Dong bruger en håndklædetørrer 183 kWh strøm om året, hvis den har en effekt på 50 Watt og er tændt i 10 timer i døgnet, hvilket svarer til 311,- krone om året. Men du kan selv beregne prisen med værktøjet på Strøm.dk.

Men tag også i betragtning at man, udover at få tørret sine håndklæder, også får en masse gratis varme i huset – varme som man ellers skulle bruge på diverse radiatorere. Derfor er det en lidt abstrakt beregning der skal foretages!

Håndklædetørrer eller radiator?

Overstående er et spørgsmål som der kan vække tvivl hos mange: skal man vælge en radiator eller håndklædetørrer? Hvilke fordele opnås ved begge? Er en håndklædetørrer overhoved det værd?

Hvis du går med dilemmaet om hvorvidt du skal vælge en håndklædetørrer elle radiator, vil vores klare anbefaling være, at du vælger en håndklædetørrer. Det synes vi, da man får to fordele ved en håndklædetørrer: man får tørret håndklædet og man får varme på badeværelset.

No comments yet.

Skriv et svar