Sekundær

Sæbedispenser – Se udvalget af sæbedispensere fra Vipp til badeværelset eller køkkenvasken

En ny undersøgelse viser, at en håndsæbe omtrent har ligeså mange bakterier som afføring (kilde: Videnskab.dk). Derfor er håndsæbe naturligvis ikke en særlig god løsning hverken i badeværelset eller i køkkenet – og almindelige sæbeflasker er ofte ustyrlig grimme. En grimhed som du naturligvis ikke vil påføre dit ellers så flotte badeværelse. Men hvad er løsningen så? Løsningen hedder en sæbedispenser. Sæbedispensere er efterhånden blevet virkelig populære i de danske badeværelser såvel som køkkener – måske fordi det er gået op for folk, at håndsæben er fyldt med bakterier, og den almindelige sæbeflaske simpelthen er for uæstetisk.

Der findes et stort udvalg af sæbedispensere på markedet, hvor at berøringsfrie sæbedispensere (dvs. dispensere med sensor som udløser sæben) og sæbedispensere monteret til væggen er de mest populære. Især mærket Vipp er populært.

Vipp sæbedispenser

VIPP_9-blackVipp sæbedispenser er formentlig den mest populære sæbedispenser der findes på markedet i øjeblikket. Firmaet “Vipp” er formentlig mest velkendt fra deres populære skaldespande, som kan åbnes med foden. Efter deres lancering af denne skaldespand blev den hurtigt meget populær og moderne. Og nu har de produceret Vipp sæbedispenser som bevare den samme stilart og elegance som deres skaldespand – ganske enkelt.

Køb Vipp sæbedispenser for 749,- kroner hos Livingshop.dk – billigste pris set!

Vipp sæbedispenser består af det fineste stål og gummi. Dispenseren kan let betjenes ved at give et let tryk på toppen, hvorefter dispenseren frigiver en tilpas mængde sæbe ved den specialdesignede pumpe. En gummiindsats i bunden af Vipp sæbedispenser sikrer et bedre greb og beskytter skåbelige overflader som f.eks. badeværelseshåndvaskse.

Den moderne Vipp sæbedispenser er et moderne stilikon som enhver moderne bolig bør have. Ikke alene sikre denne dispenser en god hygiejne, den er også et virkelig elegant stilikon som de fleste modebevidste gæster og besøgende vil lægge mærke til.

Vipp sæbedispenser kan købes billigst hos Livingshop.dk for 749,- kroner og fås i farverne hvid og sort. Prisen synes vi er ganske rimelige, i forhold til hvad man får for en sådan dispenser.

Sæbedispenser til væggen

vipp sæbedispenser til vægFalder din sæbedispenser hele tiden på gulvet? Så er det absolut tid til at få en sæbedispenser til væggen. På den måde er du sikret en simpel og nem betjening når du skal have sæbe, men der spares også på pladsen hvis du i forvejen har en lille håndvask. Der findes flere forkellige sæbedispensere på markedet som kan monteres til væggen. Men den mest populære er formentlig Vipp vægmonteret sæbedispenser.

Køb Vipp vægmonteret sæbedispenser for 849,- kroner hos Livingshop – billigste pris set!

Med denne sæbedispenser får du ikke alene en flot og elegant sæbedispenser monteret til væggen, som er utrolig let at betjene. Det er også et stilikon som passer ind i de fleste badeværelser eller køkkener. Man presser blot på toppen af dispenseren, så frigives sæben – en brugervenlighed som helt sikkert vil slå benene under dine gæster!

Vipp vægmonteret sæbedispenser kan købes hos Livingshop.dk for 849,- kroner i farverne sort, hvid eller stål-farve. Lidt dyrere end den håndholdte dispenser fra Vipp, men absolut værd at betale for hvis i har en lille håndvask!

Sæbedispenser til køkkenvasken

Juvel-saebedispenserFør i tiden var det enten håndsæbe eller utrolig grimme sæbeflasker. Heldigvis er man begyndt at producere sæbedispensere som er integreret med køkkenvasken. På den måde er sæbedispenseren utrolig diskret, i og med at den er integreret med køkkenvasken, men det kræver også blot et lille pres på toppen, og ud kommer sæben – især praktisk hvis dine hænder er våde, og at du ikke ønsker at svine hele køkkenet til.

En sæbedispenser som er integreret med køkkenvasken kræver naturligvis, at der er hul i køkkenvasken. Hvis køkkenvasken i har købt, ikke allerede har et hul beregnet til sæbedispensere, kan man nemt bore et.

Juvel sæbedispenser i farven krom er et godt eksempel på en utrolig flot og diskret sæbedispenser, som passer ind i næsten alle køkkenvaske i og med at den er i samme farve som de fleste andre køkkenvaske. Juvel, som er navnet på dispenseren, beregner sig oprindelig til deres egene Juvel Intra køkkenvaske, men kan sagtens tilpasses andre køkkenvaske, såfremt at køkkenvaskene har et hul på 27 mm. Når du køber Juvel, inkludere det naturligvis også deres halvliters (0,5 liter) beholder, hvor selve sæben kan være (denne beholder indgår ikke i produktbilledet).

Juvel sæbedispenser kan købes hos Livingshop.dk for 156,- kroner i stål-farve.

Hvad er fordelene?

Selvom vi i indledningen har givet et hint omkring, hvilke fordele der kan høstes ved at vælge dispensere fremfor eksempelvis håndsæbe eller flydende sæbe på flaske, vil vi alligevel uddybe det her:

  • Dispensere er mange gange mere hygiejnisk end håndsæbe. Det skyldes, at den samme håndsæbe bliver brugt af mange forskellige mennesker gennem en dag. Og selvom man skulle tro at bakterierne naturligt dræbes af sæben, er det en sandhed med modifikationer. Køb i stedet en dispenser – ultimativt en dispenser med sensor, så man ikke behøver at røre ved toppen.
  • Flydende sæbe i en grim plasticflaske er simpelthen ikke værdigt din flotte indretning og bolig som helhed. Det er de små detaljer i boligen som danner helhedsindtrykket. Husk derfor at købe en dispenser som du synes er flot og elegant.
No comments yet.

Skriv et svar