Sekundær

Spejlskabe med og uden lys – Se udvalget af flotte spejlskabe til badeværelset

2013-12-12_2254Størstedelen af de danske badeværelser har også et spejlskab, og det er efterhånden blevet en selvfølge at have et spejlskab i et badeværelse – for hvor skulle man ellers spejle sig, og hvor skulle man ellers gemme tandbørste, cremer, parfume samt makeup? Der findes et stort udvalg af spejlskabe til badeværelset – alle i forskellige størrelser, designs og rummelighed; og mulighed for at vælge med eller uden lys. Vi kigger lidt nærmere på de forskellige spejlskabe der findes, og hvilke ting du bør være opmærksom på, hvis du selv vil ud og købe en.

Den traditonelle men flotte med lys fra Ifö

Ifö med lys

For de fleste begynder en klokke at ringe når navnet Ifö bliver nævnt – virker det bekendt? I så fald er det ikke underligt. Ifö er en stor producent af toiletter, og producere nogle af de mest eksklusive og flotte ting til badeværelset – måske er det derfor at de er så populære. Ifö producere både toiletter, håndvaske og badekar – faktisk alt til badeværelset. Og nu har de også valgt at producere spejlskabe, hvilket kun kommer til gavn for dig!

Ifö spejlskab SP60 er navnet på deres nye spejlskab. Det er et virkelig simpelt, traditonelt men flot spejlskab som kan få de fleste badeværelser til at fremstå elegante i alt sin enkelthed. Spejlskabet har også et lysamatur som sikre, at du kan toilettimer i de sene aftentimer – og du åbner blot et af lågerne for skabet, så tænder lyset af sig selv.

Køb Ifö spejlskab SP60 billigst hos billigvvs.dk

Der findes to låger hvorpå du kan åbne og lukke skabet. I selve skabet er der to hylder af glas, hvor du, uden pladsmangel, kan stille alle dine toiletting elegant op – ganske smart.

Generelt er Ifö’s spejlskab et virkelig traditionelt og elegant et af slagsen. Med det enkelte design spares der på pladsen, og du kan få ethvert badeværelse til at fremstå flot.

Ifö spejlskab fås hos Billigvvs.dk for 2938,- kroner. En god pris taget kvaliteten og designet i betragtning!

Eksklusivt og luksuriøst fra Ifö

OSPB60_H_1108__500Vil du en tand højere op i eksklusivitet og luksuriøsitet i forhold til Ifö’s anden model, hedder løsningen Ifö Option. Ifö Option er absolut det mest luksuriøse og elegante spejlskab vi har fundet på markedet – og det siger bestemt ikke så lidt, med alle de andre flotte skabe der findes på markedet.

Ifö Option har ligesom standartmodellen fra Ifö (overstående model),  to spejllåger, som glidningsfrit, enkelt og elegant kan åbnes. Der er til gengæld, modsat Ifö standartmodel, spejl på begge sider. Det vil sige, at dine øjne stadig kan nyde det flotte udsyn ligegyldigt om spejlskabet står åbent eller lukket 😉 .

Klik her og køb Ifö Option hos billigvvs.dk

Derudover er der to greb på lågerne og to greb på to glashylder. Lågerne er altså designet således, at de nemt åbnes med de to flotte greb, mens at de to glashylder sørger for at du kan opstille alle toiletsagerne elegant, men samtidig spare på pladsen.

Der hvor Ifö Option skiller sig ud i forhold til standartmodellen (og andre spejleskabe i øvrigt!) er de afsindig flotte og kraftfulde LED-lamper placeret som et tag over spejlskabet. Afsindig luksuriøst og man føler næsten at man er med i en Bond-film når man finder tandbørsten frem! Og noget anerledes i forhold til et lysstofrør!

Så hvis du vil bringe lidt eksklusivitet til dit badeværelse er Ifö Option absolut noget for dig! Naturligvis er den lidt dyrere end standartmodellen. Den fås for 4027,- kroner hos billigvvs.dk.

Spar på pladsen med HeFe Vægskab uden lys

HeFe-VaegskabLeder du efter et lidt mindre spejlskab i hvid plast er HeFe vægskab løsningen. Modsat Ifö’s fleste andre modeller, består HeFe vægskab udelukkende af én låge i stedet for to. I nogle sammenhænge, f.eks. ved pladsmangel, kan dette være til virkelig god gavn. Vi ser ofte at lejlighederne i storbyer som København og Århus har meget små badeværelser, og er du en af dem, så er dette helt sikkert løsningen for dig.

Køb HeFe billigst hos billigvvs.dk

Udover at HeFe kun består af én låge, er spejlskabet også med hvid plast. Det passer helt sikkert virkelig godt ind i nogle badeværelser – f.eks. hvis badeværelset i forvejen er meget lyst i det. Inde i selve skabet finder man to hylder, hvor toiletsager kan placeres – lidt ligesom et traditionelt skab.

HeFe kan blandt andet købes hos billigvvs.dk for 505,- kroner. Det er indtil videre den billigste pris vi har fundet på nettet, og formentlig også i fysisk forstand.

Et svar til Spejlskabe med og uden lys – Se udvalget af flotte spejlskabe til badeværelset

  1. Thea 24. januar 2015 at 20:01 #

    Hvor kan man få fat i det brune spejlskab på det øverste billede?

Skriv et svar