Sekundær

Toiletsæde – Se udvalget af toiletsæder fra Pressalit eller Ifö

toiletsæde

Et toiletsæde er formentlig det vigtigste legeme på et toilet – det er det, som sørger for at man sidder komfortabelt på toilettet, og umiddelbart også det man mest ligger mærke til ved toilettet på badeværelset. Derfor er det også vigtigt, at man køber et ordentligt toiletsæde som både tager hensyn til komforten men i ligeså høj grad designet. Der findes to store spillere på markedet i dag – Det populære Ifö og det danske Pressalit. Begge mærker har begge fordele og ulemper med bl.a. forskellige funktioner og designs. I denne artikel vil vi kigge på nogle af de populære modeller samt toiletsæder til børn.

Se det store udvalg af toiletsæder i alle størrelser og designs hos Billigvvs.dk

Gå til Billigvvs.dk her 

Toiletsæde i træ

Toiletsæde i træSkal du endelig have et toiletsæde til dit ellers så flotte badeværelse, er et toiletsæde i træ i hvert fald en mulighed. Hvis toiletsædet er lavet i træ-materiale kan det virkelig give et flot og traditionelt udseende på toilettet, som kan være det manglende prik over i’et.

Se hele udvalget af toiletsæder i træ hos Billigvvs.dk – klik her

En af de største producenter indenfor toiletsæder i træ er et mærke ved navn Gustavsberg. Gustavsberg byder på eksklusive og flotte toiletsæder i træ, som man ikke vil finde nogen andre steder – til gengæld er priserne ikke helt lave.

Det billigste toiletsæde man kan få hos Gustavsberg er et ved navn nordic 02. Det er lavet i træsorten Birk og er i lyse nuancer. Perfekt til et badeværelse, som har brug for at lyse det lidt op.

Det dyreste, men uden tvivl det flotteste toiletsæde man kan få hos Gustavsberg er et ved navn nordic. Det er utrolig flot, og lavet i olieret teak. Der er ingen tvivl om at man kan blive virkelig forelsket i dette toiletsæde – i hvert fald hvis dit badeværelse skal have et eksklusivt look.

Toiletsæde med soft close

Pressalit har udviklet en funktion ved navn soft close. Denne funktion går ganske enkelt ud på, at når du lukker toilettet, vil det lukke i et soft close. På den måde undgår man at toiletsædet lukker i et brag, hvilket er ganske praktisk hvis man ønsker fred og ro på toilettet.

Se hele udvalget af Pressalit Soft Close toiletsæder hos Billigvvs.dk her

Pressalit soft close toiletsæder kan købes hos Billigvvs.dk. Soft close funktionen betyder ikke nødvendigvis, at prisen bliver højere – tværtimod i nogle tilfælde.

Passer toiletsædet til toilettet?

Det ville være ærgerligt, at have bestilt et toiletsæde, fået det sendt hjem, prøvet at montere det på toilettet med den konklusion at det ikke passer til toilettet. Derfor skal du selvfølgelig vide på forhånd at toiletsædet passer til toiletsædet, inden du bestiller det hjem. Men hvordan kan det lade sig gøre? Pressalit, som er en af de store producenter af toiletsæder, har udviklet et værktøj, som kan se hvilke toiletsæder som passer til dit toilet.

Klik her for at åbne værktøjet

Når du har brugt værktøjet til at se hvilke toiletsæder som passer til dit toilet, kan du søge på toiletsæderne hos Billigvvs.dk og eventuelt købe det. Du går til Billigvvs.dk’s søgefunktion her.

Pressalit eller Ifö?

Fælles for de to mærker Pressalit og Ifö er, at de begge er meget store producenter i Danmark. Der findes stort set ikke andre mærker end disse to i Danmark, og det skyldes måske, at der ikke er behov for flere: disse to mærker dækker behovet for toiletsæder i Danmark. Men hvilken af disse to er bedst? Det vil vi undersøge i denne sektion!

Pressalit

ifö

Der er ingen tvivl om at Ifö gennem længere tid har været det foretrukkende valg verden over. Med deres flotte design og deres komfortable formning har Ifö uden tvivl været det foretrukkende valg. Men det ser ud til, at Ifö har hvilet lidt på lauerbærne og det danske Pressalit har overhælet indenom med deres nye funktioner. Den helt nye funktion fra Pressalit er det såkaldte soft-close. Det betyder, at når du lukker toiletsædet – fortrinsvist når du har brugt det – vil det ikke brage i. Det vil lige så stille lukke i et “soft close”.   Man kan derfor konkludere, at ønsker man et traditionelt, visuelt flot toiletsæde, er Ifö et godt valg, mens ønsker man et moderne flot toiletsæde med en masse funktioner er Pressalit et godt valg.

Toiletsæde til børn

Når dit barn skal til at smide bleen, er toiletsædet til børn en rigtig god løsning. Toiletsædet er ganske smart, da den blot sættes på det almindelige toilet således at man opnår den realistiske situation for barnet, så barnet er klædt på til at gå på et almindeligt toilet, men så det også passer til barnets størrelse. Udover at man naturligvis kan få et toiletsæde som påsættes det almindelige toiletsæde, kan man også få et toiletsæde til børn med trapper og trin. Det er meget praktisk, da børn ofte ikke er store nok til at nå badeværelsesgulvet med deres fødder, når de sidder på det høje toiletsæde.

No comments yet.

Skriv et svar