pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Ventilator til badeværelset – Udluft fugten på badeværelset med ventilatorer

Badeværelset er et af boligens fugtigste rum, og derfor er det også vigtigt at have en god ventilation i rummet, så et dårligt indeklima undgås. Et tilstrækkeligt dårligt indeklima kan nemlig resultere i skimmelsvamp i badeværelset og rummene omkring badeværelset, hvilket typisk er meget dyrt at udbedre. En effektiv ventilator i badeværelset er derfor en fornuftig investering i et godt indeklima. Men hvilken ventilator på markedet er den bedste? Og hvad bør du være opmærksom på, når du køber en ventilator? Det, og mere til, vil denne test af ventilator give svar på.

Hvad er en ventilator og hvordan virker den?

Det er de færreste som kender til ventilatorens smarte funktioner, og hvorfor man skal have en. En ventilator er en maskine, man monterer i badeværelset med det formål, at ventilatoren skaber et bedre indeklima. Det sker ved, at den udlufter den fugtige luft der befinder sig i badeværelset med ny, frisk luft, så man undgår skimmelsvamp. Derudover kan en ventilator også medvirke til at nedsættetemperaturen, hvis temperaturen allerede er for høj.

Få 3 tilbud på monteringen af badeværelsesventilatoren

Montering af ventilator til badeværelset er ikke altid en lige nem opgave. Hvis du ikke har erfaring med lignende projekter, anbefaler vi, at du benytter servicen fra 3byggetilbud.dk.

Du får 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige håndværkerfirmaer. Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar.

  • Gratis
  • Uforpligtende
  • Hurtigt svar

Billig ventilator til badeværelset

Hvis du er på udkig efter en billig og pålidelig ventilator til badeværelset er CATA B8 PLUS en god mulighed. Serien er udført i plast som med nemhed moteres. Til Ø90 eller Ø100 mm rør.

  • Mål: 140 x 140 x 102
  • Kvik-fix grip som hurtigt fikseres uden skruer
  • Motor 230V 50 Hz, IP-X4
  • Driftstemperatur op til 40 grader

CATA B8 Plus kan købes hos wattoo.dk til 197,- DKK.

Fugtstyret ventilator – Thermex Silent 100CHRZ

Thermex-Silent-100CHZ

En standard ventilator kan snuppe forholdsvis meget strøm. Derfor kan en ventilator der først starter hvis den registrere forhøjet fugt være ganske god. Ventilatorens opgave er jo netop at ventilere en fugtet luft, og derfor er det kun nødvendigt at den starter når fugten stiger – eksempelvis hvis du tager et brusebad.

Thermex Silent 100CHRZ, som er en mere effektiv og avanceret udgave af Thermex Silent 100CZ, er en ventilator som kan klare denne opgave. Thermex Silent 100CHRZ kan, udover selvfølgelig at tænde ved forhøjet luftfugtighed, også justeres i hygrostat og timer. Ganske smart – derfor mener Primabolig.dk at denne er den mest anbefalingsværdige ventilator.

Ventilator badeværelse støjsvag – Thermex Silent 100CZ

Thermex-Silent-100CZEt badeværelse skal helst være lækkert, rent og ikke mindst stille. Men med en ventilator som larmer meget, bliver denne oplevelse sjældent særlig sjov. Derfor kan der være behov for en effektiv ventilator som kan ventilere badeværelsets dårlige luft, men som samtidig er støjsvag. Løsningen hedder Thermex Silent 100CZ. Thermex er et meget populært brand indenfor ventilatorer, men de har, som navnet antyder, udviklet en ny model som er ekstra støjsvag.

Ventilator med sensor – Ventico ECA 100

Ventico-ECA-100-Ipro-B-m-sensor-159x159mm-Oe99mm-Hvid-463778Et andet alternativ til en ventilator som er fugtstyret er en ventilator med sensor. Denne type starter og slukker automatisk uden en ekstra kontakt hver gang der registreres at en person indtræder eller går ud af badeværelset. Fordelen ved denne type fremfor den fugtstyrede er, at det vil være langt lettere for el-installatøren at opsætte ventilatoren – hvilket selvfølgelig betyder en lavere pris for dig til opsætning i sidste ende.

Ventico ECA 100 er en virkelig god ventilator med sensor. Den er flere gange blevet kåret til den bedste ventilator på markedet, og er derfor et absolut ideelt valg til dig, som ønsker en effektiv ventilator på badeværelset.

Ventilator test

Ventilatorer skal helst være effektive og støjsvage. Men hvilke af disse er de mest effektive men samtidig støjsvage? Det er et spørgsmål som er svært at besvare uden en valid test. Desværre findes der ingen test – hverken på nettet eller andre steder. Det skyldes blandt andet, at en decideret test er meget dyr, da det kræver de rigtige omstændigheder og det rigtige udstyr.

Ventilator badeværelse installation

Montering af ventilator i badeværelset er forholdsvist avanceret og det er de færreste som vil kunne udføre en sådan montering. Først og fremmest skal der være hul i muren mellem badeværelset og udendørs. Her placeres ventilatoren som dernæst skal tilsluttes strøm og lys (hvis du ønsker at ventilatoren automatisk skal starte afhængig af lyset).

Derfor er de fleste mennesker ikke egnet til at udføre opgaven. Faktisk er der mange af ventilator-firmaerne selv som anbefaler at installationen af ventilatoren udføres af en professionel el-installatør.

Vi har lavet et samarbejde med en serviceudbyder ved navn 3byggetilbud. Hos 3byggetilbud kan du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud på f.eks. montering af ventilator af 3 forskellige el-installatøre – det kræver blot at du indtaster opgaven som el-installatøren skal udføre.

Rengøring af ventilatoren

Det er skønt at tage et brusebad. Knap så skønt er det, at få øje på en støvet og beskidt ventilator mens man bader. Derfor er der naturligvis grund til at rengøre ventilatoren i ny og næ – Og Primabolig.dk viser hvordan man bør gribe en eventuel rengøring an.

Du har to muligheder: Hvis fanerne blot har lidt snavs hist og pist, og at du ikke går særlig meget op i det, kan du lettest tage en støvsuger og fjerne snavset på den måde. Alternativt kan du bruge vand og sæbe. Husk da at slukke for apperatet og i det hele taget undgå at røre eller vaske nogle af de elektriske dele af apperatet – kun de beskidte faner.

No comments yet.

Skriv et svar