pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Skrivebord til børn – Her er 10 flotte børneborde til børneværelset

Skrivebord til børn

Skal dit barn til at starte i skole? Er han eller hun allerede startet i skole? Eller er det bare tid til at skifte det gamle skrivebord på børneværelset ud med et nyt? Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt, at dit barn har et ordentligt skrivebord, så han eller hun kan lave sine lektier under ordentlige vilkår. Samtidig skal dit barn jo også gerne synes om skrivebordet, og det skal også gerne passe ind med resten af rummets indretning. Med ovenstående in mente, har vi her samlet en liste med 5 flotte skriveborde til børn – helt sikkert også nogle, som dit barn vil synes om.

Disney Frost bord med stol til den unge prinsesse

Disney-filmen Frost har taget unge danske børn med storm, og er din datter fan af Frost, er dette Disney Frost bord helt sikkert et pletskud. Bordet egner sig til børn i alderen fra 18 måneder op til 8 års alderen. Bordet kommer med dertilhørende stol, som ses på billedet. Det er egnet til at spille, tegne, spise eller lave kunsthåndværk på. Bordet kan med lethed komplementeres med et almindeligt bord, hvor Frost bordet måske bruges til alt det kreative.

 • Let at rengøre og opbevare, når det ikke er i brug
 • Robust MDF og metal konstruktion
 • Bord Mål: 58,5 x 46 x 40cm
 • Stol mål: 33 x 28 x 29,5 cm
 • Anbefalet alder: fra 18 måneder til 8 år

Delta bord med opbevaring

Legetøj kan hurtigt ende med at rode og flyde. Heldigvis er dette Delta bord udstyret med indbygget opbevaring i midten af bordet i et lille net. Bordet er desuden rummeligt, perfekt til at lave lektier og rode med lego.

 • Indbygget opbevaring i net under bordet
 • Anbefales alder: 2 – 7 år
 • Hver stol kan bære op til 25 kg.
 • Lavet af MDF og massivt træ
 • Samlet dimensioner (i cm): 59,69 L x 59,69 B x 43.82 H

Bord i naturligt træ i stilrent design

Er du til det mere stilrene, klassiske design, er dette bord i naturligt træ en god mulighed. Bordet kommer ikke med stol, men til gengæld er det i et mere tidsløst design, så det kan bruges op i den højere alder frem mod 11-års alderen.

We Do Wood’s Geo’s Table kombinerer flot træ med stilen på børneværelset

Geos TableBlot fordi der er tale om et børneværelse, behøver møblerne i børneværelset jo sådan set ikke være grimme. Med We Do Wood Geo’s table-skrivebordet til børn får du tværtimod et flot skrivebord i træ, som også har bibeholdt noget af børneværelsesstilen. Skrivebordet har en smart pull-out skuffe, som kan bruges til både skolebøger, blyanter og mapper.

God kvalitet holder længe

Selv om We Do Wood-skrivebordet ikke er det billigste du kan finde, får du til gengæld en kvalitet der kan holde mange år og sågar flere generationer. Skrivebordet er bygget i bambus, hvilket, udover at gøre bordet flot, sikrer kvaliteten. Bordets mål lyder 39 x 45 x 70 cm i hhv. dybde, højde og bredde.

 • Materiale: 1. klasses moso bambus
 • Egner sig til børn mellem 2-7 år
 • Udtræksskuffe til opbevaring
 • Måler 39 x 45 x 70 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Sortmalede kanter

Herunder ses en video, hvor Geo’s Table samles:

Lexington samler skrivebord og reol i én

Lexington skrivebordSkal der spares på pladsen i børneværelset, eller finder du det bare mere belejligt at kombinere reol og skrivebord i samme møbel, er lexington skrivebordet helt sikkert noget for dig. Reolen har 8 forskellige rum, mens der er massere af plads på selve skrivebordet.

Samler lektierne ét sted

Hvad vi især godt kan lide ved Lexington skrivebordet er, at det kan samle alle lektierne ét sted. På reolen kan dit barn have alle skolebøger, mapper og skrivehæfter, mens der er mulighed for at arbejde på skrivebordet. Det samler det hele ét sted og giver formentlig også dit barn mere struktur og bedre arbejdsro.

Lexington skrivebordet måler 142 x 66 x 120 cm i hhv. højde, bredde og længde og fås for 1099,- DKK hos Unoliving.com her. Det egner sig til børn i alderen fra 6-13 år.

Fee skrivebord i lilla er skrivebordet til piger

Fee skrivebordGår din datter op i prinser og prinsesser, lilla farver og eventyrer? Så vil hun helt sikkert elske dette skrivebord ved navn Fee. Det er et fint lille skrivebord med flere forskellige smarte funktioner. Øverst til venstre på skrivebordet er der plads til blyanter, sakse og tuscher, mens der under skrivebordet er en hylde til bøger, mapper osv.

 • Måler 93,8 x 50,1 x 87 cm i hhv. højde, bredde og længde
 • Farve: lilla
 • Smart hylde under bordpladen med udtræksskuffe
 • Opbevarngskasse på bordpladen
 • Spændende stjernemotiver på gavlen
 • Egner sig til børn i alderen 4-10 år

Skrivebordet måler 93,8 x 50,1 x 87 cm i hhv. højde, bredde og længde og kan købes for 1149,- DKK her.

Rocket skrivebord til drenge

Rocket skrivebord til drengeElsker din søn biler, fart og ræs? Så vil han sikkert også synes om Rocket skrivebordet. Med det smarte skrivebord får man en bordplade med rigelig plads og en praktisk skuffe til opbevaring af papir, blyanter og bøger. Med fartstriberne nederst på bordet og det smarte motiv af en racerbil på hylden, er vi sikre på, at det bliver en succes hos din søn

Skrivebordet måler 76 x 50 x 94 cm i hhv. højde, bredde og længde og koster 919,- DKK hos Unoliving.com.

Gode arbejdsrammer med ergonomiske Flexa Study

Ergonomisk skrivebordHvis du vil give dit barn de bedste arbejdsrammer at lave lektier i, er det ergonomiske skrivebord ved navn Flexa Study en god mulighed. Bordet har en justerbar højde mellem 68,7-78,3 cm og har desuden en hældning på bordpladen. Det sikrer dels en sund og ergonomisk siddeposition for dit barn, men gør det også nemmere at lave lektier.

Udtræksskuffe til opbevaring af papir

Bordet har også en lille udtræksskuffe, hvor man kan opbevare papir og et par blyanter. Så slipper man for, at tingene ligger og flyder.

 • Måler 65 x 90 cm i hhv. bredde og længde
 • Unisex
 • Ergonomisk design
 • Egner sig til børn i alderen 5-12 år
 • Justerbar højde

Bordet måler 65 x 90 cm i hhv. bredde og længde og er desuden et unisex bord (dvs. beregnet til både drenge og piger). Bordet kan købes for 1449,- DKK her.

Stort udvalg af børnebord

Fandt du ikke et børnebord, der faldt i din eller dit barns smag? Det er helt i orden. Så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde et stort udvalg af børneborde, så du selv kan finde det, der lige præcis passer dig og dit barn. Følgende webshops har et stort udvalg af børneborde og har ofte tilbud på skriveborde til børn:

 • Unoliving.com’s udvalg af børneborde – med 25 skriveborde til børn, vil det være svært ikke at finde et bord, som dit barn kan blive glad for

Sådan sikrer du dig, at dit barn sidder ordentligt

Det er vigtigt, at dit barn sidder ordentligt. Dels fordi det er sundere for hans eller hendes krop, men også fordi man arbejder bedre, når man sidder i en korrekt arbejdsposition. Her følger nogle generelle regler:

 • Sørg for at skifte skrivebord og stol ud hver 4-5 år, så det passer til dit barns størrelse: børn vokser hurtigt i den unge alder, og derfor skal man hele tiden sikre sig, at barnet ikke er blevet for stor til skrivebordet
 • Vælg møbler der kan justeres i højde: ligesom ergonomiske kontorstole, er det vigtigt, at møblerne kan justeres, så det passer perfekt til dit barns krop
No comments yet.

Skriv et svar