pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Strygebræt – Se udvalget af flotte strygebræt

Strygejernet er ikke det eneste som afgøre, hvor finstrygede dine skjorter bliver. Det er nemlig vigtigt at have et godt underlag mens man stryger, så man undgår at skjorterne krøller i bunden.

Der findes et stort udvalg af strygebræt fra alle de populære forhandlere såsom Wupti.com, Ikea, Brabantia og Jysk i de fysiske butikker såvel som på nettet. Vi har taget et kig på den alle, og præsenterer i denne artikel alle de populære strygebræt med strygebrætbetræk.

Siemens TN10100N – perfekt for dine skjorter

Siemens TN10100N strygejern

Siemens TN10100N i flot moderne design. Se flere billeder hos Amazon.de her.

Den nye Siemens TN10100N er meget mere end blot et strygebræt. Dette strygebræt skaber de bedste betingelser for strygningen af skjorter – faktisk så gode, at nogle professionelle renserier selv bruger Siemens TN10100N som strygebræt.

Siemens TN10100N er et suverænt strygebræt med hylde til dampstation eller dampstrygejern. Udover at modellen har den perfekte størrelse til strygning af skjorter, har den også en sugefunktion som suger overskydende damp fra strygejernet for at forhindre kondens, og som gør strygningen lettere, da der ikke opstår luftbobler mellem tøjet og strygebrættet. Den har desuden en blæsefunktion der forfrisker skjorterne, idet at den friske luft blæses ind i tøjet.

Selve stellet på dette strygebræt er meget stabilt hvilket gør, at det ikke glider under strygningen. Højden kan naturligvis også justeres ved stellet afhængig af om man ønsker det højere eller lavere.

Køb Siemens TN10100N billigst hos Wupti.com for 1649,- kroner

Eftersom strygebrættet både bruger elektricitet til sugefunktionen og blæsefunktionen. Strygebrættet bruger derfor 3250 Watt, som den får fra en stikkontakt.

På Amazon.de vil man kunne se køberanmeldelser af Siemens TN10100N strygebrættet, hvilket er ovenud positive. Gennemsnitskarakteren for strygebrættet blandt 60 køberanmeldelser ligger på 4,1 ud af 5 stjerner. “Drømme kombination! Gør hermed strygningen til en glæde (…)” lyder et lille udsnit af 5-stjerners anmeldelsen for strygebrættet. En af de mere negative anmeldelser påpeger, at ventilatoren i dette strygebræt ikke er kraftig nok. Men generelt meget positive anmeldelser hos Amazon.de.

Siemens TN10100N købes billigst i Danmark for 1649,- kroner hos Wupti.com. Det er ift. mange andre strygebræt en ganske høj pris, men taget alle de funktioner der kommer med dette strygebræt i betragtning, så er prisen nogenlunde. Er du derfor på udkig efter et strygebræt der kan skabe de bedste betingelser for strygningen og “gøre strygningen til en glæde”, er Siemens TN10100N lige noget for dig. Men det er heller ikke en hemmelighed at husholdningen skal stryge mange skjorter, før det giver mening at købe dette strygebræt.

Videoen ovenfor er en præsentationsvideo for strygejernet “Siemens extreme”, men man får også et kig på Siemens TN10100N.

Læs også: Den store bedst i test strygejern

Simpelt strygebræt med flot betræk fra Hoover

Hoover strygebrætDer er ingen tvivl om, at Siemens TN10100N strygebrættet som vi anmeldte herover, kun delvist er for professionelle. Derfor vil vi præsentere dig for et simpelt strygebræt fra hoover som endda har et flot, rødt betræk.

Hoover strygebrættet har ligesom mange andre strygebræt en strygestation af metal, hvor du kan placere strygejernet uden fare for brand. Strygebrættet kan let foldes sammen og er derved enormt pladsbesparende.

Køb Hoover strygebræt billigst hos Wupti.com til 450,- kroner

Et ganske simpelt og traditionelt strygebræt til en billig pris – det er hvad Hoover er. Så skal du blot have et strygebræt til dit nye strygejern, uden at du går særlig meget op i smarte funktioner og design, er Hoover absolut et produkt for dig. Den kan købes for 449,- kroner hos Wupti.com.

No comments yet.

Skriv et svar