pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Bord til entré – 5 flotte borde til entréen til inspiration

Konsolborde til entréen

Du kender det sikkert alt for godt: man kommer hjem efter en lang dag og har brug for at lægge nøglerne, halstørklædet, cykelhjelmen eller noget helt fjerde, inden du tager overtøjet af. Men hvor gør du af det? Det er her, et bord til entréen (også kendt som et konsolbord) kommer ind i billedet. Med et bord til din entré kan du hurtigt og belejligt lægge tingene, inden du bevæger dig ind i din bolig. Borde til entréen findes i mange afarter – nogle med hylder til at stille skoene andre med skuffer til opbevaring af de mindre ting. Vi præsenterer her 5 flotte borde til entréen som kan købes for rimelige penge, og til sidst i artiklen vil vi henvise dig til de webshops, som har det største udvalg af borde til entréen.

Delta konsolbord i moderne skandinavisk stil

Delta konsolbordBordet ved navn Delta er et moderne lille konstolbord, som unægteligt giver associationer til det skandinaviske design – et klassisk design i moderne fortolkning, om man vil. Konsolbordet består af selve bordpladen, én åben hylde og én skuffe. Man må sige, at kombinationen af benene i massiv eg og selve bordet i hvidlakeret træ er en succes, for designet formår i den grad at gå op i en højere enhed.

Passer perfekt i den lille entré

Delta konsolbordet passer perfekt i et moderne hjem med en skandinavisk stil og en lille entré. Med Delta-bordet slipper man for, at nøglerne bliver væk for hurtigt, og det er perfekt til opbevaring af de mindre ting i entréen.

 • Måler 43,5 x 89,5 x 103,05 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Metal udtræk på skuffer

Det lækre Delta konsolbord fås for 1299,- DKK her.

Cinas Noble – Et minimalistisk og bæredygtigt bord i bambus

Cinas Noble bord til entréenDu er garanteret stødt på udtrykket “Less is more”, og netop det forhold er hvad der gør sig gældende med Cinas Noble bordet. Her får du et bord i bambus, som er et stærkt og bæredygtigt materiale, som er designet ganske minimalistisk. Med en bordplade, en diskret skuffe og så naturligvis skohylden, får du lige præcis det bord som du har brug for i din entré. Cinas Noble måler 35 x 80 x 90 cm i hhv. dybde, højde og bredde og passer perfekt ind i de fleste hjem qua den simple og minimalistiske stil.

 • Måler 35 x 80 x 90 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Bordplade, diskret skuffe og skohylde

Det fås for 1299,- DKK, hvilket er en lav pris for så godt et møbel.

Print er et bord til entréen med retro-look

Print konsolbordEr du klar til en eksperimenterende og anerledes indretning? Så er Print Konsolbord helt sikkert noget for dig. kombinationen af træ og metal i ét bord må siges at være et eksperimenterende designprojekt, men ikke desto mindre lykkes det nogenlunde. Bordet består af selve bordpladen, hvor der er rigelig med plads, to metalskuffer og en hylde inderst. Print er helt sikkert ikke noget for alle, men hvis du har en mellemstor entré, hvor du er klar til at eksperimentere med indretningen, er den sikkert noget for dig.

 • Måler 40 x 80 x 120 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Til den mellemstore entré
 • Retro-look

Print konsolbordet fås for 2399,- DKK hos Unoliving.com, hvilket vi betragter som en fair pris taget bordets størrelse i betragtning.

Bord til entré med skohylde – Minerve

Minerve bordMinerve er et bord til den lidt større entré med tre skuffer, en flot bordplade og en skohylde. Med det spændende vintage look kan du garanteret imponere middagsgæsterne. Det mørke træ i bordpladen og de hvidmalede ben og skuffer gør Minerve til et tidløst bord som aldrig vil gå af mode. Det passer til de fleste hjem, selv om det nok hører allermest hjemme i det klassiske boligdesign.

 • Måler 43 x 85 x 160 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Én bordplade, tre skuffer og én skohylde er hvad der udgør dette vidunder
 • Tidløst og klassisk design

Minerve fås for 4099,- DKK her, hvilket godt nok ligger oppe i den højere ende. Men taget i betragtning hvor mange år man vil kunne have dette bord, er det en rimelig pris.

Embassy er et sort bord i flot design

Embassy sort bord

Embassy bordet ses her i en spisestue. Som der også står på webshoppen, kan Embassy bordet både bruges i entréen såvel som i spisestuen eller gangen.

Det flotte bord ved navn Embassy giver, netop som navnet antyder, associationer til en ambassade. I det flotte, mørke egetræs-look kan man virkelig give gæsterne et førstehåndsindtryk af ens bolig, der siger spar to. Bordet består af én bordplade, to flotte skuffer og én skohylde (hvor man for øvrigt også kan opbevare mange andre ting). Det formelle og klassiske design kombineret med et moderne twist gør virkelig Embassy konsolbordet til en af vores favoritter. Det måler 44 x 82 x 120 cm i hhv. dybde, højde og bredde og fås for 4099,- DKK her.

Stort udvalg af borde til entréen

Fandt du ikke det bord, der faldt i din smag? Det er helt i orden. Så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde et stort udvalg af borde, så du selv kan finde det, der lige præcis passer dig. Følgende webshops har et stort udvalg af borde til entréen og har ofte tilbud på borde til entréen:

 • Unoliving.com’s udvalg af borde til entréen – med over 60 borde specielt til entréen, vil det være svært ikke at finde et bord, som falder i din smag.
No comments yet.

Skriv et svar