Sekundær

Dørmåtte – 10 dørmåtter til indendørs og udendørs brug

Dørmåtte

Førstehåndsindtrykket. Man siger, det er noget af det, der betyder mest, når folk danner sig et indtryk af én. Derfor er det naturligvis vigtigt, at dørmåtten – som velsagtens er det dine gæster og besøgende først ser af din bolig – udstråler hvem du og din familie er. Imidlertid har dørmåtten også en praktisk funktion: nemlig at man kan tørre sine sko af, før man træder ind i boligen.

I denne artikel vil vi kigge på både sjove dørmåtter, dørmåtter til udendørsbrug, de almindelige dørmåtter og dørmåtter med tekst, hvor vi har samlet vores 10 favoritter.

Disse webshops har et stort udvalg af forskellige dørmåtter:

  • Mattershop.dk – stort udvalg af spændende dørmåtter til både indendørs og udendørs brug, se det her
  • Fenomen.dk – mindre udvalg af indendørs dørmåtter, se udvalget her
  • Luxoliving.dk – moderne og kreative dørmåtter mest til indendørs brug, se udvalget her
  • Trendyliving.dk – ligeledes moderne dørmåtter dog hovedsageligt til indendørs brug, se udvalget her

Sjove dørmåtter

Sjove dørmåtter er blevet mere og mere populære, måske fordi en dørmåtte ikke længere blot er en dørmåtte. Vi har samlet en række sjove dørmåtter her, som kan få enhver gæst og besøgendes smil frem på læben.

HONEY I'M måtteEn sjov lille måtte ved navn HONEY I’M designet af Hello Monday. Skulle man være i tvivl, gør denne dørmåtte i hvert fald gæsterne opmærksomme på, at det er hjemmet 🙂 Den kan fås for 249,- DKK her og måler 45 cm x 75 cm.

Mr. P måtteDen lidt sjofle men sjove måtte ved navn Mr. P er en garanteret ice-breaker, når man får besøg af gæster, som man måske ikke kender så godt. Synes man, den er lidt for meget, findes der også andre – mere uskyldige – dørmåtter med Mr. P som motiv på samme webshop. Den kan fås for 399,- DKK her og måler 50 cm x 70 cm.

"Always kiss me goodnight"-tæppetHvem vil ikke have et godnatkys? De færreste. Giv gæsterne et smil på læben, samtidig med at du fortæller dem hvem du er. “Always kiss me goodnight”-tæppet kan fås for 249,- DKK her og måler 65 cm x 135 cm.

HjortemåtteSkriver Collection måtten er mere en eksperimenterende måtte end den er sjov. Men det gør den ikke mindre interessant. Med et motiv af en hjort får gæsterne i hvert fald noget at se på, før de træder ind i boligen. Fås for 1295,- DKK hos Trendyliving.dk og måler 85 cm x 120 cm.

Art Gray måtteEr man mere til de kunstneriske måtter, har Art Gray-måtten et interessant motiv. Art Gray springer ikke alt for kraftigt i øjnene med sine grålige nuancer, men gæsterne har stadig mulighed for at se det flotte motiv. Den fås for 1.595,- DKK hos Trendyliving.dk her og måler 85 cm x 150 cm.

Praktiske og effektive udendørs dørmåtter

RiZZ udendørsmåtteI det danske efterårsvejr – som ofte byder på regnvejr – er en god udendørs dørmåtte guld værd, så man ikke sviner hele gulvet til, når man går ind i hjemmet med sko. De suverænt bedste udendørsdørmåtter er nogle ved navn RiZZ-måtter. Disse måtter har børster af nylonfibre, som sikrer, at man får børstet sine sko helt rene modsat mange af de traditionelle dørmåtter. De er ligeledes ganske flotte. Til gengæld betaler man også en del for dem. RiZZ Urban Silver, som måler 87 cm x 44 cm, kan købes for 1.790,- DKK her. Du kan også se hele udvalget af RiZZ her.

Indendørs dørmåtte

IKEA’s hjemmeside kan man finde slidstærke måtter til indendørs brug. De findes i forskellige former, farver og mønstre, men fælles for dem alle er, at de er bygget af kokos, som sikre fjernelse af snavs – dog ikke nær så effektivt som RiZZ.

Dørmåtte med stjerner

Pappelina dørmåtteHvis man vil indrette sin éntre lidt mere dekorativt, kan man købe dørmåtter med motiver af stjerner. De har i en længere periode været meget populære i de danske hjem og designet er oprindeligt udsprunget i USA, som symboliserede det amerikanske flag. De kan både fås i flere motiver af stjerner og en enkelt stjerne, i både stærke farver, men fås også i mere diskrete farver. Denne dørmåtte, ved navn Pappelina, fås for 525,- DKK her og måler 70 cm x 90 cm.

En dørmåtte er en investering i helhedsindtrykket

Et af de argumenter jeg godt kan lide at bruge, når jeg prøver at overtale folk til at erstatte den gamle dørmåtte med en ny, er at det faktisk kan betale sig at købe en ny dørmåtte. Når folk investerer i store ændringer i huset som eksempelvis bebyggelse af ny terrasse eller andet, hjælper det selvfølgelig gevaldigt på indtrykket. Men man glemmer måske at gå ned i detaljerne, som eksempelvis en dørmåtte i høj grad er. En dørmåtte hjælper på helhedsindtrykket!

Billige dørmåtter – Hvor køber jeg dem?

Slutteligt vil jeg afrunde denne artikel, med et kig på, hvor du finder dørmåtter billigst. Det de fleste folk ofte gør, når de skal finde en dørmåtte, er at gå direkte ned til den lokale detailhandler, for at finde dørmåtte. Ofte er dette en dum idé, da man kan finde dem billigere på nettet. Egentlig er det logisk nok: Detailhandlerne har langt flere udgifter end webshops har, og derfor bliver det dyrere. Køb derfor din dørmåtte på nettet!


 
No comments yet.

Skriv et svar