Sekundær

Dørtelefon – Undgå ubydende gæster

Der er ingen tvivl om, at det er ganske frygteligt at blive udsat for ubydende gæster, som bryder ind i ens bolig, med det formål at stjæle. Udover det økonomiske perspektiv, nemlig at man bliver bestjålet en masse dyrebare ting, er der noget meget værrere – nemlig den mentale skade der bliver forvoldt. Mange mennesker som bliver udsat for indbrud mens de er hjemme får svært ved at fortsætte den daglige rutine, mens at det ofte kræver en masse psykologtimer før at den konstante angst kan gå væk igen.

Dørtelefoner og adgangskontrol er noget, som er blevet mere og mere populært i de danske hjem. Måske skyldes det den øgede opmærksomhed på sikring mod indbrud og overfald i boligen – og så selvfølgelig at folk gerne vil undgå at blive udsat for indbrud ved højlys dag.

Der findes et stort udvalg af dørtelefoner – alle med forskellige funktioner og designs. I denne artikel vil vi give et indblik på noge af disse modeller, og give et fingerpeg på hvordan man får det bedste tilbud på dørtelefoner.

Få 3 gratis pristilbud på montering af dørtelefon

Tyv bryder ind uden dørtelefonSelve dørtelefonen plus montering af dørtelefonen kan blive en dyr affærde. Derfor anbefaler vi, at du benytter den gratis og uforpligtende service, 3byggetilbud, hvor du kan få 3 gratis tilbud fra 3 el-installatøre på montering og køb af dørtelefon.

Derfor skal du benytte 3byggetilbud:

  • 100% gratis og uforpligtende
  • Hurtigt svar
  • Mulighed for at takke nej til alle tilbud

Få 3 gratis tilbud på montering af dørtelefon

Dørtelefon med videokamera

En funktion som er blevet virkelig populær blandt dørtelefoner er indbygget kamera, så man kan se hvem det er som ringer på ved døren. Kameraer er blevet væsentlig billigere og bedre gennem den seneste tid, hvilket giver gode muligheder. Fordelen ved at have en dørtelefon med video kamera er selvsagt at man kan se hvem der ringer på, og sørge for, at det ikke er en indbrudstyv. Det kunne man i princippet også ved at have et kighul i døren, men med et video kamera er du ekstra meget på den sikre side.

Dørtelefon priser

Prisen på dørtelefoner afhænger meget af hvor mange og hvilke funktioner dørtelefonen. Der er eksempelvis mulighed for, at dørtelefonen besidder indbygget video kamera og alene denne funktion kan godt koste en del – i hvert fald hvis du skal have et ordentligt kamera af nogenlunde kvalitet.

Dørtelefoner varierere fra alt mellem ca. 300,- kroner til ca. 5000,- kroner. Naturligvis, og som nævnt før, afhængig af hvilke funktioner du ønsker at dørtelefonen skal have.

Dertil kommer selve monteringen af dørtelefonen. Dette kan du få din lokale el-installatør til at gøre. Hvis du ønsker en præcis pris på montering (og i øvrigt prisen på selve dørtelefonen), kan du hos servicen 3byggetilbud.dk få 3 gratis og uforpligtende tilbud – det er den absolut mest anbefalingsværdige løsning.

Siedle dørtelefon

Siedle er et firma som udvikler dørtelefoner. De er især kendt for deres elegante produkter, samt teknologien som må siges at være langt fremme i forhold til konkurrenter. Eksempelvis har de udviklet en dørtelefon, hvor man med en form for remote-control kan se personen som ringer på og vælge at lukke vedkommende ind eller ej. Derudover har de også udviklet nogle utrolig avancerede video-paneler hvorfra man kan styre forskellige funktioner.

Siedle udvikler naturligvis hovedsageligt til erhvervslivet. Men de har også nogle produkter som egner sig til helt almindelige boliger. Du kan læse mere om Siedle her.

 

Billige dørtelefoner – hvor fås de?

Måske er der ikke budgetteret tusinder af kroner for en dørtelefon, eller også vil du blot finde en billig dørtelefon. Hvis det er tilfældet findes der umiddelbart to muligheder:

  • Få et tilbud på en billig dørtelefon. Brug formularen til 3byggetilbud øverst i artiklen, og skriv, at du ønsker en billig dørtelefon. Så fletter 3byggetilbud en billig pris på dørtelefoner sammen gratis og uforpligtende.
  • Lav en Google-søgning på billige dørtelefoner. Mange webshops har store udvalg af dørtelefoner, hvoraf nogle af dem kan fås til en fornuftig pris.
No comments yet.

Skriv et svar