Sekundær

Knagerække – 5 forslag til flotte knagerækker

Knagerækker findes i utallige former og afstøbninger.  Entreen  er da også det første man ser i hjemmet, så det er da også vigtigt at have mulighed for at vælge mellem forskellige knagerækker, så knagerne passer til resten af boligens stil.

I denne guide vil vi  gennemgå de forskellige typer af knagerækker der findes på markedet, og komme med bud på knagerækker som passer til både singels og store familiers behov.

Enkel og minimalistisk knagerække

Knax knagerækkeDe enkelte knagerækker har i længere tid været ude af mode i de danske hjem. Men de er kommet tilbage igen, i takt med at den enkelte indretning er kommet på mode igen.

Hvis du vil have en enkelt knagerække, som samtidig er utrolig lækker i designet, er Knax knagerække et godt bud. Den er bygget i solid træ af sorten bøg, kirsebær eller eg, og selve knagen består af lækker aluminium.

Især på en hvid væg vil en Knax knagerække være flot. Knax’s mørke nuancer spiller godt med en hvid væg, og vil belyse Knax’s scandinaviske design. Hvis man ikke bruger sine knager, kan den sidde ganske diskret på væggen. Takket være Knax smarte design, holdes hver enkelt knage med en fjeder på plads som en diskret indlejret del af knagerækken, indtil du vipper knagen ud for at hænge noget på den.

Prisen på Knax afhænger lidt af antallet af knager, og hvilken træsort du vil have knagerækken i. Men hos f.eks. Casanovafurniture.dk kan en knagerække á 4 knager fås for 960,- kroner. Den kan også findes brugt, hvilket nedsætter prisen drastisk. Ligesom mange andre brugte ting, er Den Blå Avis et godt sted at lede efter brugte Knax knagerækker.

De farverige knopper

Skal man peppe huset op med lidt fest og farver, er entreen jo et godt sted at gøre det. En af de nyere tendenser indenfor knage verden, er at knager helst skal skille sig lidt ud, og være lidt sjove.

Et godt bud på dette er den kendte “knagrække dot”, som består af farverige kugler hvor man hænger frakken op. Knagrække dot fås forholdsvis billigt til en pris af 130,- kroner forskellige steder på nettet.

Sjove knager

Ninja knageAt få et smil frem på dine middagsgæster er altid godt, og hvilket bedre tidspunkt end når de hænger overtøjet op? Man kan finde mange praktiske knager som også er humoristiske. Den typiske drengerøv vil sikkert sætte pris på en Ninja Hook knage som både er humoristisk, men som også slår fast en gang for alle, at det er manden der bestemmer i huset. En Ninja Hook knager er nem at monterer, og kan købes for 89,- kroner hos Coolstuff.dk.

Knagerækker til døre

knagerække til døreEr der begrænset med plads i boligen, er knagerækker til døre perfekte til formålet. Det smarte ved knagerækker til døren er, at knagerækken hænges og monteres på dørens overkant. På den måde kan knagerækken let monteres og fjernes igen hvis man er utilfreds med placeringeringen.

IKEA har udviklet en flot og enkel knagerække til døre. Den er lavet af rustfrit stål, og fås for 29,- kroner hos enten deres fysiske forhandler eller hos deres webshop.

Bedste knagerækker til bedste priser

IMG_0086Der findes et hav af muligheder når det kommer til knager og knagerækker. Det kan derfor for nogle være forvirrende at vælge de knagerækker der rent praktisk men også stilmæssigt giver mest mening.

Hvis boligen består af mange mennesker, med meget overtøj, er det værd at kigge på knagerækker som har plads til flere frakker. Dem kan du finde flere steder på nettet, og i de fleste byggemarkeder.

Hvis du er en rigtig handyman, som godt kan lide gør-det-selv opgaver, kan du også gøre ligesom os. Vi tog et par flotte brædder, og monterede flere bronze knager som gav et retro-look. Det fungere rigtig godt, og var billigt i forhold til andre design knagerækker.

Har i ikke meget plads at gøre godt med derhjemme, er knagerækker til døre, som nævnt tidligere, en god idé.

No comments yet.

Skriv et svar