Sekundær

Skoskab – 20 flotte og billige skoskabe til inspiration i entréen eller soveværelset

Det første, man bliver mødt af i dit hjem, er din entré. Hvordan ser den ud i dag? Skab et godt indtryk, og fremkald den stemning, du ønsker i din bolig. Det er i entreen du sætter stemningen, så den er et vigtigt element i din boligindretning. Med et skoskab kan du derfor sætte den stemning du ønsker.

Oftest er skoskabe lavet i træ. Nogle er også lavet i stål. Vi har samlet en oversigt over flotte skoskabe fra Entremobel.dk og Unoliving.com.

Elegant og simpelt skoskab fra Falsterbo med rigelig skoplads

Falsterbo skoskabVed første øjekast virker Falsterbo skoskabet simpel og elegant. Det er det skam også. Funktionaliteten er ligesom alle andre skoskabe, det fjernet dit rod i entreen. Men det er også mere end det. Dens materiale er i MDF. MDF er et meget fint træprodukt lavet af løvtræ eller nåletræ. Det bliver i produktionen presset hårdt sammen og maskinerne stopper først når træet er fuldkommen hårdt. Når du rør ved det og lytter til lyden den udsender når du banker på det, vil du først ikke tro det er lavet af det. Men det er det altså.

Mærket MAVIS er svensk og har siden 1917 lavet møbler i godt design. De bruger svenske træer i deres produktion men er selvfølgelig også FSC-certificerede. FSC er et stempel producenter kan få når de har en økologisk tilgang – og det har MAVIS.

 • Unikt svensk design
 • Lavet i MDF (noget af det mest robuste træ)
 • 141 cm høj med plads til 18-24 sko

Falsterbo skoskabet fås for 4695,- DKK her.

Alfa skoskab i elegant skandinavisk design

Alfa skoskabMed en dybde på små 24 cm er dette designet til entreen med mangel på plads. Du får her muligheden for at udnytte den plads du nu har til et maksimum og undgår at falde i sko når du træder ind af døren. Med sine 3 skuffer og en bredde på 70,4 centimeter vil du have plads til 3-4 par sko i hver hylde.
Du bemærker måske det flotte egetræ, der bliver omfavnet af den hvide ramme, der gør at skoskabet er perfekt til de hvide vægge.

 • Egetræ
 • Plads til 9-12 par sko
 • Velegnet til de små entréen

Alfa skoskabet fås hos her for 1099,- DKK.

Brunt og billigt skoskab med tre skuffer

Brunt skoskabSkab en kontrast i hjemmet. Når du vælger dette varme og mørke skoskab vil du opleve dens kaffe-lignende-farve skaber en sådanne kontrast til hjemmet, at hvis du har lyse vægge vil de blive lysere, og hvis du har vinduer nær entreen vil lyset blive klarere. Det er simpelt. Mørke elementer kan lysne alt andet op og det vil dette skoskab.

Prisen er ikke til at komme udenom. Det er ikke særlig ofte du vil se et skoskab til under 1.000 kr. Og slet ikke sådanne et robust skab, der formår at få de tunge låger til at virke lette når de åbner sig. Det vil du kunne mærke når du åbner lågen, ned til skoene!

 • Kaffe farvet
 • Moderne design
 • Plads til 9 sko

Det brune skoskab fås for 899,- DKK her, hvilket vi synes er en helt rimelig pris.

Smalt skoskab fra Actona giver plads i entréen

Mistra skoskabSkoskab med 3 indbyggede skuffer der har fået et touch. Faktisk skiller det sig lidt ud. Det gør ingenting. Ideen er rigtig god, synes vi. Det er selvfølgelig grebet vi omtaler. Det er nyt og faktisk også fikst at placerer det i højre side.

Vi håber du snart er overtalt. Et skoskab er et must. Skoskabet vi viser dig her et bestemt ideel hvis I vil udnytte pladsen. Det er ikke bredt, så det vil ikke fylde meget, men vil alligevel have plads til mange sko med sin højde på 133 cm.

 • 133 cm højt og kun 47 cm bredt
 • Egetræsben
 • Hvidlakeret

Det smalle skoskab fra Actona fås for 1399,- DKK her.

Bright skoskab med praktisk skab i siden

Bright skoskabBoBedre går, som du ved, op i godt design. Godt design er både nytænkende, miljøvenligt, æstetisk og funktionelt. Bright formår at opfylde det til kryds og slange. For det første er de FSC-certificerede – du kan derfor krydse miljøvenligt af. Overfladen som er behandlet og lågerne som du nemt kan åbne gør skabet funktionelt. Lågen på side, som står oprejst, er nytænkende. Du kan nu krydse ¾ af. Sidst og ikke mindst er de hvide låger sammen med de brune spånplader æstetiske. Det er rart at se på, og sådan bør det jo være.

 • Nytænkende skoskab
 • 104 cm høj og 77 cm bred

Bright skoskabet fås for 1199,- DKK her.

Større model af Bright i bøg med seks rum

Bright skoskabDenne gang anbefaler vi et skoskab i bøg. Farven er mere neutral. Skabet er også større end de andre vi før har vist dig. Hvis du køber dette skoskab får du med sikkerhed plads til alle jeres sko. Faktisk er det ikke fordi skabet fylder meget, men alligevel får du utrolig meget plads. Med en højde på 112cm og en bredde på 148cm har du 6 rum til din sko.

 • Lavet i bøg
 • 6 skuffer med plads til 18 sko
 • 104 cm høj og 77 cm bred – rigeligt med plads til familiens sko

Det større skoskab fra Bright fås for 899,- DKK her.

Billigt skoskab med fire rum til skoene

Hvidt skoskabHvis I har højt til loftet så udnyt det. Høje vægge passer godt sammen med høje møbler. Skab derfor en entre der netop viser væggene, fra deres sande side, med dette hvide skoskab fra Bright.

Ideen her er at du udnytter funktionaliteten til fulde. Skabet er med 4 rum, hvori der er plads til 3 par sko. Dybden er kun 17cm og derfor kommer det ikke til at stå langt ud fra væggen. Hvis jeres entre derfor er smal, vil dette skab bestemt være ideel.

 • 147 cm høj

Det billige skoskab fås for kun 699,- DKK her.

Eksklusivt skoskab i traditionelt design fra Nordal

NordalMan associerer skabet med landet, naturen og afslappethed. Nordal går op i godt design. De har styr på funktionaliteten. Du får både knagerækker, plads til bøger og dine sko, alt sammen i en enhed, der faktisk er af dansk design. Nordal er en dansk virksomhed, som flere og flere vil få øjnene op for den kommende sæson. Hvis du læser BoBedre vil du også snart falde over det.

Hvis du er hurtig kan du blive den første der får et skoskab i sådanne et design. Vi kommer til at se mere af denne afslappende og alligevel eksklusive stil den kommende tid. Prøv at være en first-mover – køb skabet i dag.

 • Meget eksklusivt
 • Passer kun til få hjem
 • Vejer hele 84 km og er 145 cm høj

Zapatero er et højt skoskab med spejl i mørkt træ perfekt til soveværelset

Zapatero skoskabDette høje skoskab er noget for sig selv. Døren gør skoskabet usynligt. Man vil bruge det, til flere ting. Men man vil heller ikke bemærke det. Det er en skoskab som blænder sig ind. Det vil sprede lys, varme og luft til din indretning. Dine sko bliver ikke alene samlet et sted, du får også et praktisk syn på dig selv, lige inden du går ud af døren. Med en højde på hele 180 cm bliver du foræret en masse plads. Der bør være plads til 12+ sko.

 • Kig dig selv i spejlet inden du går ud af døren med det indbyggede spejl
 • 180 cm høj

Stort skoskab i grå nuancer – Shoee

Shoee skoskabProducenten Shoee har tænkt sig om. Denne bredde og høje, men knap så dybe model, formår at give dig pladsen til hele 16 par sko. Det har været en kamp, kunne man tro. Det signalerer næsten deres look. Bare kig på farven. Den matte farve gør det råt, robust og interessant. Farven er en kontrast.

Du får her hele 8 rum, med plads til 2 par sko i hver. Dybden er enorm lille. Vi er helt nede på 17cm. Du skal derfor skrue skoskabet fast til væggen.

 • Mørkt og råt look
 • Toppladen er i glas
 • 16 sko

Bright skoskab med spejl til soveværelset

Skoskab med spejlNår du åbner dette skoskab er det ikke helt almindeligt. Du åbner ikke en låge. Du åbner endnu et skab. På en måde er det altså 2 skoskabe i en. Det ligner ét, men det er altså 2. Funktionaliteten er derfor helt i top. Designet nydeligt med det flotte spejl, der går i godt i spænd med kanten som er lavet i komposittræ.

Højden er 180 cm og bredden 60 cm. Du kan, hvis du strammer dig an og ikke bruger str. 47 i sko, have plads til formentlig 30 sko. Hvert skab har 5 hylder – 10 i alt – med plads til 3 sko på hver hylde.
Meget ideelt til den store familie. I går måske op i det praktiske. At der skal se ordentligt ud. I har måske også en travl, det er derfor bekvemt for jer, at i lige kan tjekke jer i spejlet inden i går ud af døren. Det vil I sætte pris på.

 • 2-i-1 skab
 • Indbygget spejls

Skoskabet med spejl fås for bare 1399,- DKK hos Unoliving.com.

Berlin skoskab i sort til entréen

Berlin skoskab i sortEt skoskab i gennemtænkt design, der giver dig lidt ekstra plads men også mere end det. Du kan selvfølgelig, som du kan i alle andre skoskabe, opbevarer dine sko. Men du kan mere end det. Skoskabet rummer nemlig også plads til dine nøgler, punge og andre småting. Alt i alt er der 4 rum til sko, der er store og rummelige. De er nederst. I toppen er der 4 skuffer til netop dine nøgler og andre småting. Mere praktisk bliver det altså ikke.

 • 104 cm højt og 124 cm bredt skoskab, der ikke fylder hele entreen
 • Mere end bare et skoskab

NewEst skoskab i smalt design til den lille entré

NewEst skoskabProducenten Woodman, kan som navnet hentyder, noget med træ. De er dygtige til det robuste, men alligevel også værdifulde og sårbare, som ser unikt og flot ud. Hvad der er godt design er sårbart, og det må man sige skoskabet her er.

Lågernes udfoldning er helt unik. De giver jer en ekstra plads. De giver også en fornemmelse af træ fra store svenske skove, der er blevet skåret ud i store planker, udvalgt og nu lavet til finerplader. Rummene er stærke, holdbare og med hvide greb, som skaber en flot kontrast til dette møbel, der vil lyse op i entreen. Er entreen stor – ligesom familien – kan i roligt overlade det til Woodman og deres NewEst model her, der giver plads til hele 16 par sko.

Som du kan se på billedet har de, snedige som de er – vel og mærke også kreativ – fået lagt en hylde ind i skoskabets øverste rum. Her kan du have dine nøgler. Dem vil du aldrig glemme igen. Newest skoskab fås for 2899,- DKK hos Unoliving.com.

Chest skoskab i råt design

Chest skoskabEgetræets farver er ganske unik og strålende. Det er råt, ægte og børstet. Metalgrebet du åbner skuffe og rummene med er næsten skjult. Men den er der. Kig godt efter. Måske du bemærker hvor smal, bred og næsten usynlig den er. Den blænder ind i egetræets farve, som mange hjem vil elske.

Se også de 2 store låger. For de her rum er det intet problem om I bruger str. 46 eller 37. De er både rummelige og smalle.

Er jeres entre lille, bør I undgå denne model. Skoskabet til jer der har en entre med plads og rum til et stort møbel. Når man har pladsen, skal man udnytte pladsen, som man siger. Udnyt nu jeres store entre, gem skoene væk og få et møbel der giver varme og skaber en velkomst du kan være bekendt af.

Ebony skoskab med både spejl og ekstra skab

Ebony skoskabBag de to låger, hvor den ene er et spejl og den anden i en behagelig brun farve. Højden er på hele 178cm. Bredden er 82cm. Det står på 4 metalben, som man næsten kan se på billedet. De små 3, 4 eller 5 cm det er løftet fra jorden gør skabet mere åbent og indbydende.

Prøv at tag et kig på billedet. Bemærk du får hele 6 hylder. Hver hylde kan have 3 par sko. Du får altså nu pladsen til hele 18 sko. Det må være rart, hvis du altså har så mange sko. Har du det?

Dine nærmeste misunder nok alle dine sko. Måske er det ærgerligt at gemme dem væk. Som du ser på billedet er indretningen inden bag lågerne også gennemtænkt. Det vil intet gøre hvis du lod lågerne stå åbne.

 • Velegnet til soveværelset

Glansende skoskab i brune farver

Brun Bright skoskabDer er rigeligt med plads. De 4 rum har pladsen til 3-4 par sko, så hvis du er heldig, og med lidt snilde, kan du godt have 16 par sko i skabet.

Skoskabet er til alle med en mørk entre. Den er lavet i højglans og skinner næsten, faktisk kan du spejle dig i det. Og hvis du kan spejle dig, så kan lyset og varmen også. Den spreder og omfavner lyset. Du bringer derfor helt nyt liv til din måske knap så hyggelige entre.

 • 172 cm og 76cm bredt

Det brune skoskab fra Bright fås for 1099,- DKK hos Unoliving.com.

Riva skoskab i naturligt træ

RivaHer finder du et skoskab i den typisk norddisk stil. Alle materialer du kan se er lavet i træ. Der er kun lige grebene, de er lavet i aluminium. Faktisk er det lidt pudsigt. Aluminium er noget af det mest robuste vi i dag har. Hvis du prøver at tage et kig på lågerne og de omkringliggende bjælker, kig helt ned til fødderne, vil du fornemme det hårde arbejde der er lagt i denne model. Målet har vel været at give dig pladsen til dine sko, selvfølgelig. Alligevel kan man kun blive fristet til at tro at de norddiske guder her har været med til at lave det måske mest holdbare skoskab til dato – sådan ser det hvert fald ud.

Er du og dine andre møbler vilde med træ? Start med træet som det primære element og ikke mindst første møbel man vil bemærke i din bolig. Det handler vel om at skabe en rød tråd. Så hvis du har andre træmøbler, så skuf dem ikke, de vil elske hvis du bød endnu et træmøbel velkommen.

 • Norddisk stil
 • 130 cm høj og 71 bred

Skoskab der ligner en kommode fra Riva

RivaSmag lige på den utrolig flotte farve. Det skarpe øje bemærker måske det er eg. Faktisk er eg den ældste træsort vi har i Danmark. Men mod hvad man umiddelbart skulle tro, er dette skoskab ikke gammelt. Det er blevet olieret, der er årsagen til den utrolig flotte farve.

Du skal nok lige være opmærksom på du kan have et gulv der ligner lågerne? Måske ikke i samme farve, men i samme stil. Der vil vi anbefale dig et andet møbel. Dette møbel er kontrasten til de hjem der har plankegulv eller måske laminat. Det går også hvis du har et ganske almineligt trægulv, for det er jo et tidløst design du får her.

Møbelsnedkeren har været på overarbejde med dette møbel. Man kan fornemme det enorme slid har han har lagt i de perfekte linjer, der er mål helt ned til millimeter-niveau. Et sådan arbejde giver dig låger, der ikke begynde synker ned og pludselig har forskellige højder, som der kunne ske ved andre billigere møbler. Du skal forvente noget – det kan du også, bestemt med denne Riva-model.

Moderne skoskab fra Northgate

NorthgateDet moderne skoskab fra Northgate giver enormt spændende nuancer. Med de tre udtræksskuffer vil der være masser plads til alle skoene. Og med mål på 27 x 139 x 65 cm i hhv. dybde, højde og bredde kommer skoskabet heller ikke til at fylde hele entréen.

 • Mål: 27 x 139 x 65 cm i hhv. dybde, højde og bredde
 • Materiale: finér

Northgate fås for 2399,- DKK hos Unoliving.com.

No comments yet.

Skriv et svar