Sekundær

Tapeter til entreen

Tapet i entreenEntreen er det første man ser og derfor også hovedsageligt her førsteindtrykket dannes. Vil du gerne slå benene under dine gæster, når de er på besøg? Så følg med her, og få tips og forslag til billige og gode tapeter til din entre.

Det prikkede tapet til det moderne hjem – Fioton 2′ edition
fioton3

En af de nyere tendenser indenfor tapeter er, at de skal være farverige, skille sig lidt ud, være lidt sjove og ikke mindst moderne. Er du typen som godt kan lide moderne og farverig indretning, og er resten af din bolig i øvrigt indrettet således, vil du elske Fioton 2′ edition fra flugger.

Baggrundensfarven hos Fioton 2′ edition er hvid, med røde og grå prikker til en forveksling. Udover at Fioton 2′ edition passer super godt ind i entreen, og er en god forsmag på hvad der venter i de farveriges hus, kan Fioton også sagtens passe ind på børneværelset – men den skal du nok lige have op og vende med barnet selv 😉

Som man også kan se på billedet bliver der brugt en velkendt knagerække. Knagerækken hedder knagerække dot, og hvis man ønsker at det moderne look skal gå igen i hele entreen, er det værd at tage et kig på knagerække dot, når du nu alligevel også køber Fioton tapetet.

Fioton 2′ edition kan fås hos fluggers egen webshop. En rulle på 11,2 meter af dette tapet kan købes for 220,- kroner hos flugger.dk.

Cirkler inspireret af skandinaviens natur – Scandinavian Combination

2013-10-25_2353Endu en moderne kollektion fra flugger. Scandinavian Combination er inspireret af den skønne natur vi har i skandinavien.

Motivet på dette tapet, er orange krusedulle mønstre inspireret af de flotte strande vi har i skandinavien. Krusedulle mønstrene fås også i blå, lysegrå, mørkegrå og beige/hvid, hvis du er mere til de neutrale farver.

Med den røde farve som baggrundsfarve på dette tapet skaber det en spændende stemning, som dine gæster helt sikkert vil synes om.

I Scandinavian Combination kollektionen findes også helt andre spændende motiver og baggrundsfarver, som f.eks. klittegræs i gråtonede farver og mange flere.

Scandinavian Combination fås for 360,- kroner pr. rulle, som måler 10,05 m. x 53 cm.

Lyse striber fra Happy Nature kollektionen

342003Stribede tapeter er et af de tapeter som virkelig hitter i de danske hjem lige nu. Striberne giver en følelse af mere rummelighed i en ellers lille entre, hvorfor stribede tapeter egner sig i særdeleshed godt, til en lille entre.

Happy Nature er et eksempel på en virkelig flot stribet tapet. Den består af hvide, grønne og blå striber som tilsammen skaber dette natur-lignende tapet.

Men hvilken af de tre farver er baggrundsfarven? – Samme dilemma som når man skal svare på om en zebra er sort med hvide striber eller hvid med sorte striber. Hvilken af de tre striber der er baggrundsfarven må du selv finde ud af, når du har købt tapetet 🙂 . Happy Nature kan købes for 465,- DKK pr. rulle som måler 10,05 m x 53 cm.

Stadig i tvivl om hvilken du skal vælge? – Få tilsendt et prøvetapet

Vi håber da, at vores forslag til tapeter i entreen har sat valget af, hvilket et du skal vælge lidt på spidsen. Men står du overfor valget mellem to vidt forskellige tapeter, kan du få tilsendt prøvetapeter af dem begge, for at få en fornemmelse af hvordan de ser ud i virkeligheden.

Et prøvetapet koster 5,- kroner pr. styk eksl. fragt. Så omkostningerne bliver ikke så store. Se desuden hele udvalget på Flugger.dk.

No comments yet.

Skriv et svar