Sekundær

Guldbelagt kabel – Er guldbelagte HDMI-kabler bedre end almindelige?

1356810985_466162035_2-Gold-hdmi-13b-male-to-male-cable-15-m-HEAVY-DUTY-lcd-plasma-dvd-tv-ps3-blueray-full-hd-Pune

Et af de emner der i HIFI regi ofte bliver bragt på banen, er hvorvidt guldbelagte kabler er bedre end alle mulige andre kabler. Og det spørgsmål er garanteret et, som du selv har stillet, når et valg mellem guldbelagte HDMI-kabler eller almindelige kabler skulle træffes.

Men er guldbelagte kabler egentlig bedre end andre kabler – og hvis ja, hvad er fordelene så? Dette spørgsmål, og meget andet vil du få svar på i denne artikel.

Ingen bedre forbindelse

Et af de argumenter en (meget salgsorienteret) ekspedient kan komme med, for at man skal vælge guldbelagte kabler fremfor almindelige er, at de guldbelagte giver en bedre forbindelse. Det skulle man jo umiddelbart også tro var korrekt, da guld har en god ledeevne, men dette er desværre faktuelt forkert. Guldbelagte kabler har aldrig en bedre forbindelse, ligegyldig hvilket kabel der er tale om.

Fordele ved guldbelagte kabler

Selv om guldbelagte kabler ikke har en bedre ledeevne end andre almindelige kabler, er der dog stadig et par fordele ved de guldbelagte sataner:

Eksklusivitet og blær: Er du til det eksklusive, luksuriøse og kan du godt lide at blære dig overfor dine venner, er guldbelagte kabler helt sikkert noget for dig. Selv om det guldbelagte ikke just bærer præg af nogle fordele, er det at kunne blære sig overfor sine venner med at: “jeg er ikke en del af pøblen som har almindelige kedelige kabler. Jeg har GULDBELAGTE kabler” jo uden tvivl en fordel i sig selv.

Guldbelagt HDMI-kabel à 15 meter

Lad dig skille ud med et guldbelagt HDMI-kabel, som overfører billede og lyd i overraskende kvalitet. Med dette guldbelagte HDMI-kabel som strækker sig over 15 meter, vil du aldrig få behov for en upraktisk og pladsbekostelig forlængerledning. HDMI-kabel à 15 meter fås for kun 249,95,- kroner hos kabelmix.dk

Skulle uheldet dog indtræffe, og har du allerede nu behov for et forlængerkabel, er dette billige, guldbelagte HDMI forlængerkabel à 3 meter et glimrende bud.

Hvor købes guldbelagte kabler billigst?

Ulempen ved guldbelagte kabler er, at de generelt er dyrere end almindelige kabler, som er lavet af kobber. Forskellen på henholdsvis guldbelagte kabler og almindelige kabler kan strække sig over 100 kroner, hvorfor det er vigtigt, at du handler guldbelagte kabler, hos den billigste forhandler.

Køb guldbelagte kabler hos kabelmix.dk

Ofte finder man kabler væsentlig billigere på nettet end hos detailforhandlerne, hvilket også er tilfældet med guldbelagte kabler. Vi anbefaler, at du køber disse kabler hos kabelmix.dk, da de i mange tilfælde er de billigste.

No comments yet.

Skriv et svar