Sekundær

TV bord – Mistral, TV-bord med hjul fra IKEA og meget mere

fjernsynsstue

Et flot TV-bord er altafgørende for indretningen i fjernsynsstuen.

Tv-borde kan være flotte og dekorative i fjernsynsstuen. Udover at de er flotte, er TV-borde også et godt sted at gemme ledninger, kabler, DVD-afspillere, konsoller og højtalere væk. Når man skal vælge et TV-bord, bør man som det første overveje, om TV-bordet passer til fjernsynets farver og former. Herefter kan man kigge på TV-bordets funktionalitet; Er der i TV-bordet plads til både højtaler, DVD-afspiller, eventuelle konsoller og organisering af ledninger og kabler?

I denne tekst vil vi kigge på to forskellige TV-borde lavet i hvert deres design og stilart. Både TV-borde som skal samles selv, og TV-borde som er samlet ved afhentning.

TV-bord til fladskærm – Mistral TV-bord

Mistral er et TV-bord, som i mange år har hittet i de danske hjem. Det skyldes måske, at TV-bordet er specielt designet til opbevaring af HIFI og andet AV såsom højtalere, Blu-ray afspiller, spillekonsol og andet. Bredde og dybde i skabene er f.eks. lavet således at 90% af alt HIFI og AV udstyr der findes passer ind. Specielle stoflåger er også bygget. Disse stoflåger tillader at lyd fra højtalere kan trænge gennem stoffet, selvom højtalerne ikke ses. Ledninger og kabler organiseres også elegant med huller bag tv-bordet. (kilde: Hammel-furniture.dk)

Mistral TV-bordet er udviklet af Hammel Furniture, og det der især kendetegner Hammel er, at de altid har fulgt med udviklingen af teknologien. Tidligere var TV-borde temmelig store, da de skulle kunne bære et tungt billedrørsfjernsyn. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu er det i højere grad tynde, ophængte fladsskærms-tv som dominere de danske fjernsynsstuer, og der er således ikke længere behov for store, klodsede TV-borde som fjernsynet kan stå på.

Mistral TV-bord

Mistral TV-bord fås i mange forskellige designs. Prisen afhænger derfor af, hvilket design du vælger. Men et af Mistral’s designs kan f.eks. fås for 5985,- kroner hos trendbazaar.dk.

TV-bord med hjul fra IKEA

Benno TV bænkØnsker du at rykke rundt på dit fjernsyn, er det en god ide at få et TV-bord med hjul. På den måde bliver fjernsynet pludselig mere fleksibelt og du kan glidningsfrit rykke og dreje det som det passer dig.

Hvis du leder efter et TV-bord med hjul, er IKEA et godt sted at kigge. De har en hjemmeside hvor du kan se alle deres TV-borde. Øverst til venstre på siden kan du sortere efter “til TV op til 40 tommer” og “til TV over 40 tommer”.

Benno TV bænk er et godt eksempel på et flot TV-bord med hjul. Den består af selve TV bænken som er lavet af spånplader og hjulene som gør det muligt at flytte fjernsynet. Der er to hylder som begge giver god plads til DVD-afspiller, spillekonsol, mindre højtalere og meget mere. Åbningen på bagsiden af TV bænken gør det muligt nemt at organisere ledninger og kabler.

Benno TV bænk købes for 399-499 kroner afhængig af hvilket materiale du vælger at købe TV bænken i. Den kan købes online hos deres webshop, eller hos deres fysiske byggemarked.

Benno er en designserie, og man har derfor mulighed for at købe en række andre møbler i samme serie, hvis man ønsker at designet skal gå igen i boligen. Både en DVD-søjle og et TV-bord er lavet i Benno designet.

3 Svar til TV bord – Mistral, TV-bord med hjul fra IKEA og meget mere

 1. Mads Nielsen 19. maj 2014 at 15:37 #

  Hejsa har købt mistral tv bord .. Har dog et lille problem med at skjule ledning fra tv’et .. Nogle fiduser ?

  • Hannah T. Bertelsen 20. maj 2014 at 12:36 #

   Hej Mads,
   Ja, kabelskjuler kommer desværre ikke med i købet, når du køber Mistral TV-bord. Umiddelbart lyder det til, at du skal ud og investere i en kabelbakke, hvis du vil skjule ledningen mellem TV-bordet og TV’et.

   Du kan læse vores artikel om kabelskjulere her.

   Håber det gav svar,
   mvh.

 2. En læser 14. april 2015 at 17:05 #

  Du kan også montere en falsk væg.

Skriv et svar