pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Indretning for studerende – 3 forslag til kreativ, billig og flot indretning

Cozy-Apartment-Design-with-Dark-Furniture-Decoration-Living-Room (1)De fleste studerende kan nikke genkendende til, at man som studerende har et meget begrænset budget. For mange er SU den eneste indtægt, og hvis man oven i skal betale husleje.. Ja, så er der ikke mange penge tilbage at råde med. Derfor prøver de fleste studerende at spare på budgettet så meget som muligt – alt fra frokost i dagligdagen til den dyre forsikringen. Og det er også ganske smart. For spare man på det daglige budget, er der også plads til spas og oplevelser.

Indretningen af boligen er i hvert fald et sted, hvor der som studerende er massere af penge at spare. Man kan sagtens indrette studieboligen med dyre designermøbler, men hvorfor gøre det, når man sagtens kan indrette boligen både flot og samtidig billigt? Herunder vil du finde brugbare tips til indretning af boligen på en kreativ måde, som sikre både din bolig og pengepung.

Køb dine møbler hos IKEA

image-bigIKEA er kendt for, at producere kvalitetsmøbler til konkurrencedygtig pris. Derfor bør du som studerende udnytte denne mulighed, og købe møbler hos IKEA. Udover at produkterne hos IKEA er meget billige sammenlignet med resten af møbel-markedet, så kan de fleste danskere også godt lide IKEA’s design som ofte er med skandinavisk stil.

IKEA har hundredevis produkter, og derfor er der også møbler man spare mere på end andre. De er jo trods alt en virksomhed ligesom alle andre, og derfor er der også produkter de tjener mere på end andre. Her gælder det som forbruger at finde ud af hvilke produkter man spare mest på, mens at man kan finde resten andre steder.

Brug aviser som tapet

avisbunkeTapet kan virkelig puste liv i hele lejligheden. Men desværre kan tapet koste mange penge – penge som de fleste studerende ikke har. Hvis du til gengæld har abonnement til en avis, kan du med fordel bruge de gamle aviser som tapet. Selv om man måske ikke skulle tro det, så kan aviser virkelig dekorere væggen ganske flot. Og vil du tilmed gerne give gæsterne et indtryk af at du er akademisk, kan avistapet fra din ynglingsavis være ganske gode til dette.

Når du vil opsætte avistapet, opsættes det på samme måde som med alt anden form for tapet. Du skal bruge følgende:

  • Gamle aviser – som kan bruges til tapet. Evt. med en masse flotte billedetekster.
  • Tapetlim – limen som holder tapetet til væggen (købes hos flugger for 105,- kroner).
  • Tapebørste – for at fjerne buler i tapeten (købes hos flugger for 50,- kroner).
  • Evt. hobbykniv – til beskæring af tapetet f.eks. ved stikkontakter (købes hos flugger for 25,- kroner).

På nedstående video kan du se Fluggers egen video, hvor de viser hvordan tapet korrekt opsættes på en væg. Igen, samme fremgangsmåde – blot med aviser som tapet.

Gå på loppemarked og køb brugte møbler og inventar

Loppemarked møbler

Som fint illustreret på billedet, er det hovedsageligt ældre mennesker som går på loppemarked. Men mon ikke de flotte møbler kan lokke selv de unge? Foto: Antikogauktion.dk

Dine bedsteforældre elsker garanteret at gå på loppemarked – og det gør dine venners bedsteforældre sikkert også. Derfor er det blevet lidt tabubelagt at gå på loppemarked som ung; og det kan sagtens være, at du stadig synes at det er det, men her kan de kæmpemæssige besparelser man kan finde på et loppemarked formentlig være motivation for dig!

Det meste af det man finder på et loppemarked er desværre gammelt skrammel, som tvivlsomt vil passe ind i din nye bolig. Men hvis man leder i et par timer, finder man ofte dyrebare skatte som man bare ved at man  have i sin nye lejlighed. Min onkel var på loppemarked da han var ung, og fandt et designerstol som i dag er mere end 20.000 kroner værd, som han fik for 500 kroner!

Når du har fundet dit møbel begynder det at blive spændene. For nu skal du forhandle prisen ned. Og jo bedre du bliver til at forhandle og jo mere du øver dig, jo mere vil du spare på dit næste fund. God fornøjelse!

Udover at du kan finde flotte designermøbler til din studiebolig, er der jo også mulighed for at finde de næste jule- eller fødselsdagsgaver til dine venner, som er noget mere personligt end en DVD fra FONA!

No comments yet.

Skriv et svar