Sekundær

Håndmixer test – Se de bedste håndmixere på markedet netop nu

Håndmixer til køkkenet test

I gamle dage var livet hårdt. Blandt andet fordi, at man selv måtte ælte dejen, selv piske fløden og meget mere alt sammen med håndkræft. Men så kom elektriciteten heldigvis. Og nu er der mulighed for blot at tænde for en knap på en håndmixer, hvorefter maskinen gør resten af arbejdet for dig – det eneste du skal gøre, er at holde maskinen.

En god og funktionel mixer er et ‘Must-have’ i køkkenet. Ikke alene fordi maskinen kan piske fløde om til flødeskum, ælte dejen til brød osv. – mange moderne håndmixere giver også mulighed for, at bruge dem som blender med det korrekte tilbehør. I denne artikel vil vi kigge på nogle af de testvindende håndmixere på markedet, og se hvilken en der egentlig er den bedste.

Bosch MFQ3531 håndmixer – Mest for pengene

Bosch håndmixerMed Bosch MFQ3531 får du absolut mest for pengene for en håndmixer. Bosch MFQ3531 er en maskine som har alle de funktioner en sådan skal bruge, og så er den tilmed faktisk mere kraftfuld end de fleste andre dyrere håndmixere der findes på markedet – alligevel kan den købes så billigst som den kan.

Den kører med 450 Watt, hvilket er en virkelig god kraft for en mixer. Det betyder, at du ikke alene kommer til at kunne piske fløde med denne mixer. Du kan eksempelvis også ælte dej og andet som kræver en vis styrke. Motoren i Bosch MFQ3531 består af moderne motorteknologi som sikrer kraftfuld men samtidig let og lyddæmpet.

Køb Bosch MFQ3531 billigst hos Wupti.com for 299,- kroner

Mixeren har derudover 5 hastighedsindstillinger med 5 forskellige omdrejningstal, hvilket er rigeligt for enhver husholdning. Der medfølger også 2 stabile dejkroge hvis du ønsker at ælte dej.

Gør dine drømme til virkelighed, og undgå kedeligt flødepiskeri og dejæltning. Bosch MFQ3531 er absolut den mest anbefalingsværdige håndmixer for de, som ønsker at få aller mest for pengene – og derfor vinder den vores håndmixer test. Den kan købes hos Wupti.com for 299,- kroner, hvilket er den absolut billigste pris vi har fundet på nettet.

Bosch MFQ4080 – Multifunktionel håndmixer i flot design

Bosch multifunktionel

Bosch MFQ4080 er ikke bare en håndmixer. Det er en multifunktionel håndmixer, som sparer dig for at købe blender, minihakker, mixerstav og blenderfod – for alle disse funktioner er nemlig indbygget i denne håndmixer! Håndmixeren skal bare tilsluttes det øvrige tilbehør som følger med håndmixeren, og lige pludslig er Bosch MFQ4080 meget mere end blot en håndmixer.

Køb Bosch MFQ4080 billigst hos Wupti.com for 510,- kroner

Denne maskine har 5 hastighedsindstillinger som hver giver et forskelligt resultat, med de forskellige omdrejningstal, ekstra moment og turbo indstillinger. Motoren til maskinen kører på 500 Watt, så skruer du den helt op i fart, kan den ordne det meste.

Udover maskinens ekstreme funktionalitet er den også lavet i et flot design, som passer til de fleste moderne køkkener. Selve håndtaget er lavet i et ergonomisk design som gør, at du vil kunne holde denne mixer i lang tid uden nogen kvaler.

Bosch MFQ4080 er absolut et køb hver for de, som ønsker en håndmixer som kan ordne det meste, og er flot i designet. De fleste køberanmeldelser man kan finde af mixeren på nettet, er virkelig begejstrede for produktet – vi har faktisk ikke fundet nogle negative anmeldelser! Bosch MFQ4080 kan købes hos Wupti.com for 510,- kroner – en, efter vores opfattelse, ganske rimelig pris, taget alt tilbehøret som også hører med taget i betragtning.

Stilren håndmixer i Amerikansk design fra Kitchen Aid

KitchenAid håndmixerEn håndmixer skal naturligvis være flot. Det skal den, fordi at en håndmixer blandt andet er et element der er med til at skabe et flot køkken. Så hvorfor ikke gå efter skønheden i en håndmixer? I så fald er håndmixeren fra den Amerikanske køkkenproducent Kitchen Aid, et elegant og stilrent valg!

Håndmixeren fra Kitchen Aid er formentlig en af de mest klassisk elegante håndmixere der findes på markedet. Med de flotte gennemgående farver (den fås i rød, cremehvid eller sølv), og den klassiske, traditionelle form, er Kitchen Aid i hvert fald en håndmixer for dig, som har et flot, klassisk køkken, og ønsker at bevare denne stil – også hvad angår køkkenmaskinerne.

Køb KitchenAid billigst hos Wupti.com for 999,- kroner

Betjeningen af håndmixeren fra Kitchen Aid er nem: den styres digitalt ved hjælp af LED displayet, og har 9 hastighedsmuligheder med en blød start, som skåner motoren, så den holder længere.

Udover selve håndmixeren medfølger også dejkroge, piskeris, ballonpiskeris, rørestav. Derudover får du også en flot og eksklusiv opbevaringspose, som gør oplevelsen ved brug af håndmixeren endnu bedre.

Eksklusivitet til alle gastronomerne – Gastronomique håndmixer

Er du en af de gastronomer, som bare ikke kan blive nok fascineret af madlavningen? Så er den eksklusive håndmixer fra Gastronomique ideel til den perfektionistiske gastronom, som gerne vil have alverdens indstillingsmuligheder for håndmixeren til rådighed.

054c0f49cb9b19e65602b9d743444a9c

Køb KitchenAid håndmixer billigst hos Wupti.com for 499,- kroner

Selve håndmixeren er i flot stål design, og er derudover udstyret med en kraftig 300 Watts motor, som kan piske det meste. Udover den kraftige motor, kan håndmixeren indstilles med hele 16 hastighedstrin, som let betjenes med det moderne LCD display.

Der er tænkt på hver detalje med denne håndmixer. Eksempelvis kommer håndmixeren med et ergonomisk håndtag i gummi, som sikrer, at du kan holde håndmixeren i længere tid uden at blive træt i hænderne. Og med en flot og praktisk spiralledning som foldes ud jo længere du strækker det, bliver prikken over i’et sat.

Kriterier for køb af håndmixer

Når du køber en håndmixer, bør du have nogle kriterier for de funktioner håndmixeren bør have. Hvis ikke, kommer du i værste fald hjem med en håndmixer, som du faktisk ikke synes om, og som ikke passer til netop dine behov. Derfor har vi lavet en liste med kriterier vi har for håndmixere, og deraf kan du naturligvis vælge og vrage mellem dem.

  • Design: når du køber en køkkenmaskine, bør du være opmærksom på hvorvidt du mener om den er flot. Du skal synes den er flot, og den skal passe til resten af køkkenets stil og farver.
  • Styrke: En kraftig motor i mixeren er en forudsætning for, om håndmixeren eksempelvis kan ælte dej ordentligt mm. Der findes desværre massere håndmixere som ikke er stærke nok, og derfor ikke kan andet end at piske fløde. Hvis du vil have en ordentlig håndmixer med styrke til også at ælte dej, bør du som minimum gå efter en med 450 Watt eller derover.
  • Indstillingsmuligheder: nogle håndmixere giver mulighed for 16 forskellige hastighedstrap og en hel masse andet. De som elsker at lave mad kan være vilde med mange indstillingsmuligheder, mens det for andre kan være død uoverskueligt.
  • Ergonomi: når du skal stå med håndmixeren i hånden gennem længere tid, kan det hurtigt komme til at nive lidt i hænderne. Sørg derfor at ergonomien i håndtaget på mixeren er i orden, så du ikke behøver at stoppe dit arbejde.
  • Multifunktionel: kan du også godt lide den minimalistiske tilgang til madlavningen? Så vil du garanteret elske en mixer som har ekstra mange funktioner. Eksempelvis kan den multifunktionelle Bosch MFQ4080 både være en mixer, blender, fodblender og meget mere.
No comments yet.

Skriv et svar