pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Bedste køkkenvægt – 5 gode modeller til køkkenet

Bagning kræver en god køkkenvægt

Bagning kræver en god køkkenvægt

Køkkenvægte er et absolut must for de som ofte bager. Der findes to forskellige køkkenvægte: analoge og digitale. Vi har testet de modeller vi kan finde på markedet – og fundet de bedste; både de flotteste og de mest nøjagtige. Argumentet for at vælge en retro køkkenvægt er selvsagt, at den kan give et bestemt udtryk og komplementere resten af køkkenets stil. Til gengæld er den mere upræcis:

 • Digitale køkkenvægte måler med en præcision på 1-2 gram.
 • Analoge, retro køkkenvægte måler med en præcision på 10-20 gram.

Den bedste køkkenvægt er også billig

Soehnle Page evolution stålTil det moderne køkken er det naturligvis ikke nok, at køkkenvægten måler til den mindste præcision. Det kræver også et stilrent look. Og det er lige hvad Soehnle Page Evolution leverer. Den er ultratynd, har nulstillingsfunktion så du ikke behøver at modregne skålens vægt og så er det den køkkenvægt der måler mest præcist ifølge flere tests.

I en test foretaget af Politiken i 2010 tester de bl.a. køkkenvægtenes evne til at måle præcist. Og her leverer Soehnle Page Evolution et imponerende resultat. Modsat alle de andre testede modeller, kan den veje helt ned til 2 gram! En anden test foretaget i 2013 af det tyske forbrugermagasin Technik Zu Hause skamroser også Soehnle. 9 modeller blev testet på udstyr, betjening og vejeresultat. Her får Soehnle topkarakter i alle kategorier med kommentaren “Sehr Gut”. Læs testen her.

Soehnle Page Evolution købes billigst hos Wupti.com til 299,- her hvor den fås i farven hvid, sølv, stål eller sort og medfølger 5 års garanti og gratis fragt.

Ultra tynd køkkenvægtSpecifikationer:

 • Sensor touch uden knapper
 • Kun 1 cm høj!
 • Display, hvor man kan skifte mellem vægt og volumen
 • Vinder af følgende tests: Reddot design award, IF product design award, kitchen innovation of the year 2012, Politikens test og Technik Zu Hause
 • Kapacitet: 5 kg.

Flot vægt fra Jacob Jensen kan bruges som timer

Jacob Jensen TimeScaleMed stilrent design er den digitale køkkenvægt fra Jacob Jensen, Timescale, absolut også et kig værd. Den er nem at bruge (så nem som en køkkenvægt nu kan være), og så er den smal.

Jacob Jensen har, smarte som de er, kombineret køkkenvægt og ur i denne model – deraf navnet Timescale. Det betyder, at du kan hænge TimeScale op på en væg og bruge den som timer når du koger dine æg, samtidig med at du kan veje dit mel. To fluer med et smæk – så behøver du kun ét udstyr i køkkenet.

Jacob Jensen er en kendt dansk designer, som bl.a. har designet Margretheskålen og haft et langvarigt samarbejde med B&O. Derudover vandt Timescale iF Product Design Award 2011, så at kalde dette en køkkenvægt i flot design er absolut ingen overdrivelse. Den købes for 499,- hos Wupti her i farverne hvid og sort.

Perfekte bagevægt for den garvede bager

Soehnle Baking StarHvis du bager bare en gang imellem bager, så ved du, hvor ofte man bruger en køkkenvægt sammen med en måleskål. Det har producenten Soehnle gennemskuet, og de har nu lavet en køkkenvægt hvor måleskålen er integreret – Soehnle Baking Star. Det betyder, at du meget hurtigere kan veje ingredienser og tilsætte dem til resten af blandingen med den smarte hældetud.

Med det avancerede og tydelige LCD-display kan du aflæse vægten af opblandingen i mange forskellige units. Måleskålen har desuden syv forskellige måleskemaer, og kan nemt afkobles bagevægten. Den kan ligeledes også sættes i opvaskemaskinen uden problemer.

Den fås for 299,- kroner hos KitchenOne her, hvor både køkkenvægt og måleskålen er inkluderet.

 • Vejer op til 3 kg.
 • Måleskålen rummer op til 1,5 liter
 • 1 grams nøjagtighed
 • Skålen tåler opvaskemaskine
 • Tydeligt LCD-display med mange muligheder

Retro køkkenvægte i flotte farver fra Typhoon

Typhoon BellaBliver du nostalgisk når du tænker tilbage på de gode gamle dage, hvor du bagte kage med din mormor? Så har vi den perfekte retro køkkenvægt til dig. Mærket Typhoon har specialiseret sig i eksklusive retro køkkenvægte til meget overkommelige priser. De fleste af Typhoons modeller passer især flot sammen med moderne, skandinaviske køkkener, men generelt klæder Typhoons vægte de fleste køkkener. Her behøver du jo absolut ikke være bange for at vise din køkkenvægt frem, for de er virkelig flotte.

Alle Typhoons modeller er præget af enkelt design. De er desuden alle analoge, hvilket betyder, at de har en nøjagtighed på 10-20 gram – ikke særlig imponerende ift. digitale vægte, men det er desværre noget man må gå på kompromis med, hvis man vil have en retro køkkenvægt. Billederne taler for sig selv, og man kan se at der er taget hånd om hver en detalje i disse vægte.

Modelserien Bella er absolut den populæreste hos Typhoon, men Novo, Retro og Vintage er også meget flotte modelserier. De fleste af modellerne fås i farverne rød, creme, sort og stål.

Prisen på Typhoons modeller varierer fra 289 kroner til 429 kroner. I alle modellerne medfølger den flotte og autentiske skål af rustfrit stål. Se hele udvalget af Typhoons modeller her.

Diætvægten for dem på slankekur

Food Control EasyEr du på slankekur, eller følger du en stram kostplan? Så er Soehnle Food Control Easy måske noget for dig. Det er en diætvægt, som kan vise information om næringsindholdet i maden – herunder kalorier og næringsstofsfordeling (dvs. protein, kulhydrat og fedt). Den har information om 950 fødevare, så det burde ikke blive et problem at finde information om den mad du er ved at spise.

Soehnle Food Control Easy er virkelig smart hvis du har et mål om at indtage en bestemt mængde kalorier med en bestemt næringsstofsfordeling per dag men samtidig ikke vil følge en stram kostplan.

Har du til gengæld en smartphone bliver denne vægt måske lidt overflødig. Der findes nemlig massere af apps som kan fortælle om mad og dets indhold, men med prisen på denne køkkenvægt gør det nok ikke så meget. Den fås for kun 299,- hos KitchenOne.dk her.

No comments yet.

Skriv et svar