pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Køleskabsmagneter – køb dem online her!

Magneter

De fleste køleskabe er magnetiske, og det giver en glimerende mulighed for at bruge køleskabet som en slags opslagstavle. Det er ikke alene lidt sjovt at kunne bruge køleskabet som opslagstavle. Det er også praktisk. I stedet for at skulle investere i en dyr opslagstavle, kan man i stedet købe et par billige køleskabsmagneter – og så er man klar! Køleskabet kan således blive hele familiens samlingspunkt, hvor man kan finde kalender, minder og meget mere. Vi giver en oversigt over et par populære køleskabsmagneter.

Stærke køleskabsmagneter

Stærke magneterDu kender garanteret problemet. Når du åbner køleskabet falder både postkort, diverse fotos og brevet fra revisoren ned på køkkengulvet – død irriterende og tidskrævende. Nu er løsningen her! Med disse super stærke og i øvrigt ganske flotte køleskabsmagneter undgår du at et eneste papir nogensinde falder ned fra køleskabet som konsekvens af at du åbner køleskabsdøren for hurtigt.

Disse stærke køleskabsmagneter kommer i et sæt af to styks. Man kan enten vælge at købe de store magneter eller de små magneter som henholdsvis kan holde 30 og 20 stykker papir på køleskabet! Vi vil til en hver tid anbefale at købe de køleskabsmagneter som er størst, ganske enkelt fordi du således undgår al risiko for at papiret falder på køkkengulvet igen. Ligeledes anbefaler vi at man køber flere end to magneter, da al erfaring taler for at man bruger flere end to magneter.

De stærke køleskabsmagneter kan købes hos Coolstuff.dk her! Prisen er 49,- kroner og 29,- for hhv. de store og små køleskabsmagneter.

Anmeldelse: “De virker godt i modsætning til nok så dekorative plastik-køleskabsmagneter med hunde og kattekillinger på. God størrelse og magnetevne og til at få fat på. Der måtte gerne have været 4-5 stykker i en pakke men så kan man jo købe sig fattig i dem (eller gå efter “supermagneter” i stedet). De her er nu super nok. Der er bare 1 eller to for lidt i pakken til et stort køleskab. Køb evt. et ekstra sæt”.

Som anmelderen af produktet påpeger virker de her stærke magneter væsentligt bedre end magneter med hunde og kattekillinger. Ligeledes anbefaler anmelderen, at man køber flere end to magneter, hvilket vi også kan anbefale.

Køleskabsmagneter til børn – med ord, bogstaver og citater

Magneter med bogstaverFlere videnskabelige studier viser, at børn lærer bedre hvis de har det sjovt. Og hvis du vil introducere dit barn for ord, bogstaver og citaters forunderlige verden, er der ingen bedre måde at lære dem det på end med køleskabsmagneter! Der findes naturligvis flere forskellige sværhedsgrader afhængigt af dit barns alder og færdigheder. En vejledende guide til alder og magneter:

4-7 år gammel: bogstaver

8-11 år gammel: ord

10-13 år gammel: citater

Vi anbefaler at man køber magneter af bogstaver hvis du vil lære dit barn ord. Så kan i sammen sammensætte ord. Hos webshoppen Legebutikken.dk kan du købe bogstavsmagneter lavet af træ i spændende farver. Magnetsættet koster 149,- kroner og kan købes her!

Sjove magneter

Tennisboldmagneter? Smileymagneter? Dyremagneter? Kryds-og-bolle magneter? Der er noget for en hver smag! Man kan hygge sig med sjove magneter i lang tid, og det kan være en god pause i en ellers travl hverdag. På webshoppen Magnetz.dk kan man bl.a. finde de webshops jeg har nævnt. Se hele udvalget her!

Hvad bruger man køleskabsmagneter til?

Køleskabsmagneter kan bruges til mange forskellige ting, herunder:

  • Et opslagsværk for ugens aktiviteter hos familien (en slags kalender om du vil).
  • Et mindested hvor man gemmer alle familiens bedste minder på rejser mv.
  • Lærerigt for køleskabsmagneter til børn.
  • Med visse køleskabsmagneter kan man sammensætte sine egne sætninger med ord

Køleskabsmagneter giver mange muligheder. De kan både købes online (som nævnt herover) eller købes i de fysiske butikker. Eksempelvis Bog og Ide, Tigerbutikkerne eller andre boghandlere.

 

No comments yet.

Skriv et svar