pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Pålægsmaskine test 2014 – Her er de bedste!

Pålægsmaskine

En pålægsmaskine bliver også brugt til udskæring af det tynde kød, prosciutto, i det italienske køkken.

Er du træt af upræcise skiver rugbrød og pålæg? Eller vil du bare gerne selv stå for udskæringen af pålæggen, i stedet for at købe de noget uromantiske, udskårede, indpakkede pålægsstykker? Så er en pålægsmaskine lige noget for dig! En pålægsmaskine giver dig en unik mulighed for at skære de perfekte skiver af kød, rugbrød, franskbrød, skinke osv. Og så er det altså lidt lækre at spise den nyskårne skinke i stedet for at rage fingrene ned i skinkepakken.

Primabolig.dk guider dig til de bedste pålægsmaskiner anno 2014 med vores pålægsmaskine test:

Bosch MAS9101N lækker pålægsmaskine i øvre prisklasse

Bosch MAS9101NBosch MAS9101N er en virkelig lækker pålægsmaskine, som egner sig til hele familien. Maskinen giver dig og din familie mulighed for, at skære de flotteste og mest præcise pålægsskiver på næsten ingen tid. Maskinen bruger den samme teknologi, som bruges hos en professionel slagterforretning – den eneste forskel er bare, at den er væsentligt nemmere og væsentlig sikrere at bruge.

Man indstiller selv skivetykkelsen på maskinen, så uafhængigt af om du vil skære rugbrød, franskbrød eller almindeligt slagterpålæg er der noget for enhver smag. Derefter er det blot at køre det ønskede objekt forbi det skarpe knivblad, hvorefter du finder de flotteste og mest præcise stykker.

Der er ingen tvivl om, at Bosch MAS9101N er en maskine som vil være til gavn for hele familien, hvilket bl.a. skyldes de mange gennemtænkte sikkerhedsforanstaltninger som betyder, at selv de helt små kan bruge maskinen (selvom det naturligvis ikke anbefales at overlade maskinen til et barn). Blandt nogle af de mange sikkerhedsforanstaltninger kan nævnes de skridsikre gummifødder, tommelbeskyttelsen og den tildækkede klinge.

Bosch MAS9101N er uden tvivl også en flot køkkenmaskine, som egner sig til ethvert moderne køkken. Med aluminium-designet og den dertilhørende glaslignende plade i lyseblå kontraster hvor det udskårede pålæg ender, kan denne maskine også være med til at skabe nogle spændende farvekontraster i køkkenet.

Her fås den billigst:

[wpc_table id=10]

Fakta:

  • Størrelse (LxBxH): 36 cm. x 26 cm. x 28 cm. – 5,07 kg.
  • Tykkelse af skiver kan indstilles mellem 0-15 mm. med 1 mm. intervaller
  • 140 Watt motor
  • Bølgeslebet knivblad i rustfrit stål
  • Sikkerhed heriblandt skridsikre gummifødder, tommelbeskyttelse og tildækket klinge

Graef pålægsmaskiner – se de mange pålægsmaskiner fra Graef

Graef E20EUEn virkelig populær producent af pålægsmaskiner er Graef. Graef er en tysk køkkenproducent, som producere alt fra kaffemaskiner til vaffeljern, og de er især populære for deres kvalitetsbevidste og slidstærke produkter. Vi vil give et lille udpluk af de populæreste pålægsmaskiner fra Graef, og viser dig hvor de købes billigst:

Graef E20EU er en pålægsmaskine i den billige prisende af Graefs øvrige maskiner. Den er nem at bruge, har børnesikring for optimal sikkerhed og utrolig flot med glaspladen i blålige kontraster. Den fås for 1199,- kroner. Du kan læse mere om den og købe den billigst hos Wupti.com.

Graef H9EU manuel er du en håbløs romantiker som går op i æstetik fremfor funktionalitet, er denne pålægsmaskine lige noget for dig. Her slipper du for det besvær der af og til kan være med de el-drevne maskiner, og kan i stedet skære pålægget med din egen håndkraft. Graef H9EU er virkelig flot i det rustfri stål og drejehåndtaget som er lavet i træ. Den fås for 1099,- kroner hos Wupti.com.

Graef M91EU er en af de dyreste pålægsmaskiner man kan få hos Graef. Til gengæld er det den ultimative pålægsmaskine du kan få fat på. Med den hærdede klinge slebet i diamant, de 170 watt og børnesikring er Graef M91EU en maskine som utvivlsomt kan skære de perfekte skiver i ethvert pålæg på en sikker måde. Den fås for 2999,- kroner hos Wupti.com.

Billig pålægsmaskine fra Bosch

Er du på udkig efter en billig pålægsmaskine, som samtidig kan levere et godt skæreresultat, er Bosch MAS4201N en maskine for dig. Maskinen er trods sin lave pris meget effektiv, i et minimalistisk hvidt design. Den er sammenklappelig, og derfor ideel for køkkener hvor der er behov for at spare på pladsen. Maskinen er, ligesom alle de øvrige pålægsmaskiner nævnt i denne artikel, meget fleksibel afhængig af dine behov – skivetykkelsen kan eksempelvis meget enkelt og glidningsfrit justeres.

Her fås den billigst:

[wpc_table id=11]

Fakta:

  • 100 Watt
  • Sikkerhed i top: moment afbryder, sikkerhedsspærrer, gummifødder og fingerbeskyttelse
  • Størrelse: 19,5 cm. x 10,2 cm. x 33 cm.
  • Sammenklappelig
Her ses en video hvor Bosch MAS4201N demonstreres.

 

No comments yet.

Skriv et svar