pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Sodavandsmaskine test – De bedste sodavandsmaskiner med pristjek

Sodavandsmaskine test

Er du træt af billig sodavand med sløve bobler fra discountbutikkerne, men ønsker du alligevel ikke at betale op mod de 30,- kroner for én enkelt flaske sodavand? Så er en sodavandsmaskine sikkert, hvad du har brug for. Man sparer ikke alene på plastikflaskerne, når man bruger en sodavandsmaskine – det er også sjovt at lave væsken med bobler.

Der findes en række sodavandsmaskiner på markedet. Mest velkendt er formentlig SodaStream og Aqvia. I følgende test finder du de bedste sodavandsmaskiner.

Aqvia Exclusive er testvindende sodavandsmaskine

Aqvia ExclusiveMed Aqvia Exclusive får man en flot og eksklusiv sodavandsmaskine i den høje prisklasse. Her gås der hverken kompromis med kvaliteten, designet eller brugervenligheden. Det er formentlig også derfor, at Aqvia Exclusive har vundet Politikens test af sodavandsmaskiner, som bl.a. viste, at Aqvia var det bedste valg, både hvad angik kvalitet, brugervenlighed og visuelt indtryk.

Ledningsfri og nem at rengøre

En skøn detalje ved Aqvia Exclusive er, at sodavandsmaskinen er ledningsfri. Det giver den ultimative valgfrihed til at stille Aqvia Exclusive præcis hvor den kommer bedst til udtryk i køkkenet. Ydermere er den nem at rengøre (hvilket sjældent kræves).

Det siger køberne

Aqvia Exclusive har fået særdeles gode køberanmeldelser på nettet. Alle de 8 køberanmeldelser man kan finde her giver 5 ud af 5 stjerner, og et udpluk af anmeldelserne lyder bl.a.:

Aqvia Exclusive køberanmedelser

Prissammenligning – her købes Aqvia Exclusive billigst:

[afp id=”31″]

KitchenAid Artisan 1121ECA er den flotteste sodavandsmaskine

kitchenaid ArtisanKitchenAid er især kendt for deres flotte køkkenmaskiner ofte i retrodesign. Det samme kan i høj grad siges om KitchenAid Artisan 1121ECA, som efter vores vurdering er den flotteste sodavandsmaskine, der findes på markedet. Når det er sagt, afspejles det flotte design bestemt også i prisen på denne sodavandsmaskine. KitchenAid Artisan er en af de dyreste sodavandsmaskiner på markedet.

Elegant brug med det manuelle håndtag

Med det flotte håndtag vælges den ønskede mængde kulsyre. CO2-måleren sørger for præcis aflæsning af kulsyreniveauet, så man får præcis den mængde bobler man vil have. Man kan fremstille 60 liter drikkevarer med én kulpatron.

Prissammenligning – her købes KitchenAid Artisan 1121ECA billigst:

[afp id=”56″]

Det siger køberne

KitchenAid Artisan 1121ECA har en gennemsnitlig kundebedømmelse på 5 ud af 5 stjerner ud af tre anmeldelser på Whiteaway.com’s anmeldelsessektion. Her er bl.a. hvad kunderne skriver:

Udklip47

Udklip46

Specifikationer:

 • 1 liter flaske medfølger
 • En patron giver ca. 60 liter frisk danskvand
 • Kombatibel med Aqvia og Sodastream kulsyrepatroner
 • 7,7 kg
 • 45.4 x 20 x 27.9 cm
 • Fås i farverne sort, cremefarvet, rød og mørkerød

Sodastream Play er den populære sodavandsmaskine

Sodastream PlaySelvom Aqvia Exclusive er en testvindende sodavandsmaskine, er Sodastream Play bestemt også et fornuftigt valg. Sodastream, som er producenten bag Sodastream Play, har længe været en populær sodavandsmaskine hos de danske hjem helt tilbage fra 1980’erne, hvor Sodastream først for alvor kom ind på det danske marked.

Sodastream Play er formentlig den mest populære sodavandsmaskine, der findes på markedet netop nu. Ikke alene laver denne maskine ganske effektivt bobler, den sparer dig også for en masse penge: man kan lave en liter sodavand for kun 6,5 DKK og en liter danskvand for kun 1,5 DKK – over det lange løb, tjener Sodastream Play sig altså hurtigt hjem, hvis man ofte drikker soda- eller danskvand.

 • Med Sodastream Play medfølger 1 stk. kulsyrepatron, 1 stk. 1-liters PET-flaske, 6 stk. smags prøver ( som giver 6 liter sodavand)
 • SodaStream sodavand indeholder under halvdelen af kalorier og sukker i forhold til almindelig sodavand.
 • 1 liter sodavand og 1 liter danskvand koster hhv. 6,5 DKK og 1,5 DKK med Sodastream Play
 • Kommer med ”Snap-n-Lock” for nem fastgørelse og frigørelse af flasken samt automatisk slider for påfyldning af kulsyre.
 • Fås i farverne sort og hvid

Prissammenligning – her købes Sodastream Play billigst:

[afp id=”55″]

Du skal også huske at købe kulsyrepatroner og smagskoncentrat. Kulsyrepatronerne er for at skabe boblerne, mens smagskoncentratet er hvis du ønsker at lave danskvandet til sodavand ved at tilføje smag. Hvis du køber en Sodastream med startpakke medfølger små smagsprøver af smagskoncentraterne samt to kulsyrepatroner svarende til 60 liter. Hvis du blot køber Sodastream Play maskinen, skal du have fat i kulsyrepatroner og smagskoncentrater.

Aqvia Balance er en billig sodavandsmaskine

Aqvia BalanceAqvia er næppe en af de flotteste sodavandsmaskiner, der findes. Til gengæld er det en billig sodavandsmaskine, som kan det, en sodavandsmaskine skal kunne – nemlig at lave bobler. Med et enkelt tryk er der sodavand eller danskvand. Én kulsyrepatron kan lave bobler til 60 liter væske. Der er således mange penge at spare med Aqvia Balance, selv om plastik-looket næppe er særlig kønt.

 • Fås i farverne hvid, snehvid eller sort
 • Hurtig danskvand med et enkelt tryk
 • 60 liter væske med én kulsyrepatron
[afp id=”57″]

Det siger køberne:

Udklip50

 

Billigste kulsyrepatroner og Sodastream smag

Som tidligere beskrevet, er det meget billigt at bruge sodavandsmaskiner: typisk under 7 kroner for 1 liter sodavand og under 3 kroner for 1 liter danskvand. Det sagt, er kulsyrepatroner en anelse dyre. De koster ofte over 200 kroner (hvilket naturligvis ikke er meget, når man tager i betragtning, at man med en kulsyrepatron kan lave 60 liter sodavand).

Prøv med en Google-søgning

Det kan ofte betale sig at finde de billigste kulsyrepatroner. En god idé er at lave en Google-søgning på kulsyrepatroner og finde de billigste priser – husk dog at undersøge, om kulsyrepatronen passer til den sodavandsmaskine du har.

Alternativer til Sodastream smag

Sodastream smag kan godt være en smule dyre. Derfor kan en idé være at købe ganske almindelig saftevand og komme den i den boblende vand fra sodavandsmaskinen.

Test af sodavandsmaskiner

Der findes en række tests og anmeldelser af sodavandsmaskiner – objektive såvel som subjektive. Men hvilken bør man følge? Og måske vigtigst af alt – hvilken sodavandsmaskine klarer disse tests bedst?

Politiken lavede i 2012 en test af sodavandsmaskiner, hvor alle de populære sodavandsmaskiner blev testet. Testen bestod af hvor lang tid det tog, at fremstille en flaske danskvand, hvor gode boblerne var (dvs. kraftfulde), og hvor længe bruset kunne holde sig i køleskabet. Med alle disse tests kom man frem til den konklusion at Aqvia var den bedste sodavandsmaskine, hvilken ikke er mærkligt nok, for som Politiken selv formulerede det, så var det den “Dyre sodavandsmaskine som gav de bedste bobler”.

Derudover har vi naturligvis også lavet en test af disse sodavandsmaskiner. Vi er kommet frem til, at den bedste sodavandsmaskine der findes på markedet er Aqvia. Førnævnte test kan du se herover.

No comments yet.

Skriv et svar