Sekundær

Hæve- sænkebord – Hæve- sænkeskrivebord i god kvalitet

Hæve sænkeborde er i de seneste par år, blevet virkelig populære blandt arbejdsgivere, som skal have borde til virksomheden, såvel som private, som skal have et bord til hjemmekontoret. Det skyldes måske, at der i de seneste par år er sat øget fokus på ryggens sundhed, hvilket et fleksibelt skrivebord kan hjælpe på.

Vi sidder gennemsnitlig 5 timer om dagen foran et bord, hvorfor det er vigtigt konstant at ændre siddestilling, så du ikke slider ryggen – og det kan du let gøre med et hæve sænkebord. Øg din rygs, og kroppen i det hele tagets, sundhed, og læs med i denne artikel, hvor jeg vil komme ind på de forskellige aspekter der måtte være, ved valg af hæve sænkebord samt anbefalinger af konkrete borde.

Fordelene ved hæve sænkebord

Er du endnu ikke overbevist om, at hæve sænkebordet, er et møbel du må eje, får du nu et indblik i hæve sænkebordets mange fordele.

  • Den overordnet fordel ved hæve sænkebord er selvfølgelig, at bordet glidningsfrit kan hæves og sænkes. Det gør, at bordet tilpasser sig din højde, i stedet for at du skal tilpasse dig bordet. Det resultere formentlig i en sundere siddestilling, idet bordet på den måde passer til ryggens ønske.
  • En anden væsentlig funktion ved at vælge et hæve sænke skrivebord er, at du kan hæve bordet således, at du kan arbejde i en stående stilling. Det er uden tvivl en sundhedsmæssig fordel at du står op, imens du arbejder.

Til sidst er det selvfølgelig passende at nævne, at en kontorarbejder gennemsnitlig tilbringer 5 timer om dagen foran skrivebordet. Hvis det også er tilfældet for dig, bør du nok overveje om du ikke vil have et ordentligt skrivebord at arbejde ved, når nu du alligevel arbejder så lang tid foran det.

Bruger medarbejdere overhoved hæve sænkebord?

Et diskuteret emne blandt arbejdsgivere er, hvorvidt det overhoved kan betale sig at købe hæve sænkeborde til medarbejderne. For en ny undersøgelse foretaget af avisen.dk viser, at hver femte aldrig trykker på knappen, så de kan stå op, og hver tredje arbejder stående mindre end en gang om ugen.

Og det kan meget vel være, at det også bliver tilfældet for dig og dine medarbejder, at i ikke kommer til at stå op og arbejde, nær så meget som du selv havde regnet med. Men det at man kan stå op og arbejde, er absolut ikke den vigtigste funktion et hæve sænkebord har. Det at du kan hæve/sænke bordet spare dig for en masse problemer med ryggen, og ændre du i øvrigt stilling ved f.eks. at hæve bordet er det endnu bedre.

Hæve sænke skrivebord i hvide farver

Hæve sænke skriveborde i hvid kan være gode til at få lokalet til at fremstå mere lyst, og kan i det hele taget være gode til at få kontoret til at lyse mere op. Der findes massere af hæve sænke skriveborde i hvid. Blandt andet har IKEA lavet en serie af hæve/sænke skriveborde i bl.a. hvid ved navn GALANT.

galant-skrivebord-hve-snke__32105_PE122152_S4

GALANT er testet og godkendt til kontorbrug, og opfylder i øvrigt de højeste kvalitetskrav for stabilitet og holdbarhed hvad angår kontorborde. Derfor giver de også 10 års garanti på deres produkt, som en måde at skabe tillid blandt køberne.

Udover hvid kan man vælge mellem grå, sortbrun og birketræsfiner farver. Skrivebordet hæves og sænkes elektronisk. Dvs. at du kun behøver at trykke på en knap, for at hæve eller sænke bordet, afhængig af om du vil hæve eller sænke det.

GALANT måler 160×80 cm og kan købes hos IKEA’s online webshop for 3699,- kroner. Et absolut kig værd, hvis du ønsker et billigt hæve sænke skrivebord i god kvalitet.

Hæve sænke skrivebord til børn – lille bord til børn og lavere folk

Dit barn skal selvfølgelig ikke få en dårlig ryg, når de bliver voksne, hvorfor hæve sænke skriveborde til børn er en ganske god ide. Mangler dine børn et hæve sænke skrivebord hvor de kan sætte sig og lave lektier, uden du behøver at bekymre dig om de får dårlig ryg, er et hæve sænke skrivebord vejen frem.

Hos kontormoebler.dk har de et stort udvalg af hæve sænke skriveborde til børn og lave personer. Eksempelvis er dette professionelle Conset 501-27 bord specielt bygget til børn og lave personer generelt som måler mellem 57 til 122 centimeter. Bordet kan let elektronisk hæves og sænkes, og kan udvides forholdsvis meget, således at bordet ikke bliver for lille til dit barn, hvis vedkommende bliver større.

Og her en lille video hvor montering og opsætning af bordet vises:

Hæve sænke skrivebord pris – hvor findes hæve sænkebord billigst

Priser på hæve sænke borde spænder sig fra alt mellem 3000,- kroner til 10.000,- kroner afhængig af hvilken kvalitet, stabilitet og funktionalitet du ønsker. Derfor er det også vigtigt at finde det billigste sted, at handle din næste hæve sænkebord.

Ligesom så mange andre møbler, så er internettet ofte det billigste sted at handle hæve sænkeborde sammenlignet med detailforretningerne – og det er endda inklusiv forsendelse af bordet. Man kan finde massere af gode tilbud på borde på nettet.

F.eks. er IKEA’s webshop et godt sted at kigge, hvis man ønsker at finde billige hæve sænkeborde i en forholdsvis god kvalitet. Ønsker du dog at gå endnu et skridt op, og finde borde i virkelig god kvalitet, stabilitet og funktionalitet er office2go.dk et godt sted at kigge.

Et svar til Hæve- sænkebord – Hæve- sænkeskrivebord i god kvalitet

  1. Dorte Hansen 7. oktober 2015 at 12:31 #

    Jeg er klart fortaler for hæve/sænkeborde! Det er virkelig en fordel at have på kontoret. De kan findes til ganske fornuftige priser.

Skriv et svar