pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Kabelskjuler – Gem kabler med spiral, kabelsok eller ledningsholder

Er du også træt af kludrede kabler, som ligger og roder på kontoret? Ledninger har en fantastisk evne til at vikle sig sammen. Får man ikke styr på kablerne med det samme, ender det ofte med et kabelkaos, som vil gøre hjemmekontoret til et mareridt.

I denne guide vil vi kigge på de seks populæreste kabelskjulere, som kan hjælpe dig med at få organiseret de forbistrede ledninger – Nemlig spiral, kabelsok, kabelbakke eller ledningsholder.

Spiral – fleksibel og billig kabelskjuler af plastik

SpiralSpiral kabelskjuler er dén løsning, som er efter min mening er mest anbefalingsværdig. Den er meget fleksibel, idet at kabelskjuleren let monteres på kablerne. Derudover kan flere kabler let tilføjes til spiralen senere hen, hvis der bliver behov for det, ligeså vel som at spiralen let kan fjernes og genbruges andre steder i boligen. Når du modtager spiralen, kan du også hurtigt klippe den til, så længden af kabelholderen stemmer overens med kablerne.

Der hvor spiralen falder igennem, er ved det visuelle udseende. Spiralen er formentlig ikke være den mest elegante løsning i stuer og andre steder hvor det visuelle indtryk skal være på sin plads. Til gengæld egner den sig godt under computerbordet på hjemmekontoret, eller andre steder hvor man ikke nødvendigvis vil lægge mærke til den.

En spiral kabelskjuler fås meget billigt i forhold til andre kabelskjulere. På nettet kan man finde længder fra à 2,5 meter for 89,- kroner til spiraler à 25 meter for 699,- kroner. Hurtig hovedregning afsløre også, at man naturligvis spare penge, hvis man køber længere spiraler.

Kabelsok – Saml tynde ledninger med velcro

KabelskjulerKabelsokken bevare den samme fleksibilitet som spiralen, men ønsker du at samle tynde ledninger (fremfor tykkere kabler, som spiralen er beregnet til) er kabelsokken et glimrende alternativ.

Kabelsokken fås i en åben og lukket udgave. Den åbne udgave kan åbnes og lukkes ved hjælp af velcro eller lynelås. Den lukkede er ikke særlig fleksibel, da du ikke på samme måde kan tilføje flere ledninger løbende.

Man kan måske sige, at kabelsokken er en smule mere elegant end spiralen, da den på samme måde ikke er en klods for benene. Derfor egner Kabelsokken sig godt til samling af HIFI udstyret i boligen, til at samle alle ledninger.

Prisen på kabelsokker varierer meget på nettet. Den billigste pris på kabelsokker, har vi fundet hos kabelmix.dk hvor kabelsokker á 1,8 meter kun koster 79,95 kroner i farven sort, grå og hvid.

Alle kabelsokker (undtagen kabelsokker med lynelås) kan ligesom spiralen selv skæres til efter egne behov.

Kabelbakker – diskret kabelholder

Kabelbakken er modsat kabelsokken og spiralen ikke særlig fleksibel. Til gengæld er den meget diskret, og derfor en perfekt kandidat til samling af ledninger og kabler i dagligstuen, spisestuen og fjernsynsstuen. Kabelbakken kan eksempelvis monteres langs væggen fra det ophængende fjernsyn til gulvet, og løbe langs gulvet ved eksempelvis højtalere.

Ledningsholder – Organiser computerbordet

Hvis du har et computerbord med mange kabler og ledninger, kender du sikkert alt til USB-stikke og strømkabler som falder ned på gulvet når du hiver den ud af computeren. Det behøver du ikke længere med en smart ledningsholder, som ikke alene kan holde på ledningerne, men også kan organisere dit computerbord.

>> Køb QUIRKY ledningsholder her <<

QUIRKY ledningsholder er en af de mest populære ledningsholdere, der findes. I QUIRKY er der plads til fire ledninger, og ledningsholderen fås i farven sort og hvid. I bunden af QUIRKY er der en aluminiumsplade, som sikre tunghed og stabilitet. Generelt er QUIRKY en rigtig flot ledningsholder, som selvfølgelig kunne erstattes med en papirklips. Men ville det bevare dit skrivebords ellers så flotte udseende? QUIRKY ledningsholder fås for kun 79,- kroner hos coolstuff.dk.

Hvilken kabelskjuler skal jeg vælge?

Nu vil jeg komme med en kort opsummering af de forskellige kabelholderes fordele, og hvornår de bør benyttes fremfor andre kabelholdere:

Spiralen: Spiralen er min favorit. Den er især brugbar på hjemmekontoret hvor der er behov for organisering, af computerkablerne og andet. Ekseptionel fleksibel og i øvrigt billig.

Kabelsok: Kabelsokken er også en fleksibel kabelskjuler, med speciale i håndtering af HIFI-ledninger og andet.

Kabelbakken: Diskret kabelskjuler, som formår at fjerne visuelt opmærksomhed fra grimme ledninger og kabler. God i eksempelvis fjernsynsstuen hvor sofa og TV skal være i centrum.

Ledningsholder: God til organisering af computer -og skrivebordets ledninger.

No comments yet.

Skriv et svar