Sekundær

Skrivebordsunderlag – Flotte underlag i læder, verdenskort og til børn

skrivebordsunderlag

Skrivebordet er ofte meget udsat for grimme mærker og streger fra f.eks. blyanter og kuglepenne – især hvis det er skrivebordet på børneværelset. Med et skrivebordsunderlag kan du praktisk og let beskytte skrivebordet – og derudover kan et skrivebordsunderlag dekorere skrivebordet ganske flot.

Mangler du et flot skrivebordsunderlag? Se det store udvalg hos Fenomen.dk

Klik her for at se udvalget!

Der findes et hav af skrivebordsunderlag med forskellige farver, former og motiver. Hvilket skrivebordsunderlag du skal vælge, afhænger i høj grad af, hvor skrivebordsunderlaget skal bruges – Er det børneværelset, hjemmekontoret eller spisebordet?

I denne artikel vil vi kigge på de forskellige skrivebordsunderlag der findes, og hvilke motiver der er trendy netop nu.

Skrivebordsunderlag i læder

Et af de populære skrivebordsunderlag man ofte finder på et hjemmekontor, er et skrivebordsunderlag i læder. Når skrivebordsunderlaget er lavet i læder, er det ofte af meget høj kvalitet, og udstråler samtidig stil og moderne.

Gå til udvalget af skrivebordsunderlag i læder

Hos f.eks. Fenomen.dk kan man finde nogle virkelig flotte skrivebordsunderlag i læder, som samtidig er i ægte højkvalitets læder. De findes i farverne sort og rød i mange forskellige størrelser. Et sådan skrivebordsunderlag egner sig perfekt til hjemmekontoret, og er derudover et godt sted at placere ens bærbare computer.

Skrivebordsunderlag i læder

På bagsiden af skrivebordsunderlaget, er påsat materiale, som sikre at den er stabil og ikke rykker sig ved hurtige bevægelser. På den måde kan du arbejde bedre, og bliver ikke distraheret.

Få lidt stil i dit hjem, og køb et skrivebordsunderlag i læder fra Fenomen.dk i prisklassen 400-600 kroner.

Skrivebordsunderlag til børn

Skal du ud og finde skrivebordsunderlag til dit barn, er det en noget anerledes affære. Skrivebordsunderlaget skal for det første have et motiv som barnet synes er spændene og sjovt, og skal derudover være lavet en smule mere solide end f.eks. skrivebordsunderlag i læder, da barnet hurtigt kan ødelægge det.

Gå til hele udvalget af skrivebordsunderlag til børn

5172b_01 (1)Hos fenomen.dk findes der en række skrivebordsunderlag med spændende motiver, som dit barn helt sikkert vil synes om.

F.eks. har de et skrivebordsunderlag med farverige monstre. Udover at barnet uden tvivl vil synes om det, kan det helt sikkert gøre børneværelset en smule mere farverigt. Monsterunderlaget måler 39 x 59 cm, og kan købes hos Fenomen.dk for 100,- kroner.

Er dit barn mere fascineret af kongeborge end monstre, er “skriveunderlag med borg” helt sikkert et godt valg. Borgen er tegnet på en spændende måde, som helt sikkert vil sætte fantasien igang hos dit barn. Dette skrivebordsunderlag er lavet i to versioner – det ene er til drenge idet det er sort, mens den lyserrøde nok egner sig mere til piger. Begge versioner måler 39 x 59 cm. og kan købes hos Fenomen for 100,- kroner.

Skrivebordsunderlag med verdenskort

232145Ønsker du at sætte dit hjemmekontor i et mere globalt perspektiv, er skrivebordsunderlag med verdenskort også et populært valg. Dette underlag egner sig både til hjemmekontoret såvel som børneværelset, da barnet helt sikkert også vil synes det er spændene at se på.

Hos Bog og ide kan et sådan underlag købes. Det koster 129,- kroner og udover et verdenskort, er underlaget pyntet til med alle verdens flag. Kan både købes hos deres onlineshop såvel som deres fysiske butikker.

Skrivebordsunderlag fra IKEA

IKEA er kendt for at levere kvalitet til en billig pris. Og det må man også sige, at de formår med deres underlag. Dette underlag ved navn PRÖJS er ganske diskret, idet det er lavet i transparent materiale. Man kan således ikke se med det blotte øje, at der er et skrivebordsunderlag, men man bevare stadig underlaget praktiske funktion, idet det beskytter skrivebordet.

No comments yet.

Skriv et svar