pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Roomba robotstøvsuger – Bedste Irobot støvsuger fra Roomba?

Samsung, Hoover, Melissa, Solac og så videre – Der findes mange producenter af støvsugere på robotstøvsugermarkedet. Men har du læst bare et par enkelte tests af robotstøvsugere, er det en kendsgerning, at den dedikerede robotstøvsugsproducent – Roomba – er den absolut dominerende (og formentlig bedste) producent af robotstøvsugere.

Derfor er det essentielt at dykke ned i nogle af de populæreste robotstøvsugere som Roomba har udviklet, for at finde ud af, hvilken der passer bedst til netop dine rengøringsbehov.

Bedste Irobot robotstøvsuger – Irobot Roomba 780 Topmodel

Irobot Roomba 780Det nyeste slag på tasken er Irobot Roomba 780. Det er den nyeste topmodel udviklet af Roomba, og her får du den komplette løsning for robotstøvsugning af boligen. Ikke alene er Roomba 780 den nyest udviklede topmodel fra Roomba, den har også vundet utallige tests af robotstøvsugere:

F.eks. lavede forbrugermagasinet TAENK i april 2012 en dybdegående test af robotstøvsugere, hvor Irobot Roomba 780 var en af de som scorede flest point og dermed var testvinderen. Derudover har det kendte teknologimagasin, Wired, også lavet en test af robotstøvsugere, hvor Irobot 780 også var blandt testvinderne.

Irobot 780 er for de, som ønsker en komplet løsning af robotstøvsugning, og som er en smule fascineret af, at man blot kan trykke på en knap, hvorefter robotten selv klarer den grundige støvsugning. Robotstøvsugeren kan fås for 3699,- kroner, og har en masse smarte funktioner og teknologier, som vi ikke yderligere vil komme ind på her. Men du kan læse mere om Irobot 780 her, hvor vi også har fundet den billigste pris på nettet.

Vil du længere ned i prisen?

Irobot Roomba 620Vi har givet vores bud på den bedste robotstøvsuger fra Irobot på grundlag af de forskellige tests der findes. Men det er ingen hemmelighed, at Roomba 780 (som vi vurderede til den bedste robotstøvsuger fra Irobot) er en dyr robotstøvsuger, som det ikke nødvendigvis er alle der har råd til.

Derfor har Irobot heldigvis også udviklet flere robotstøvsugere – alle i forskellige prisklasser. Så vil du gerne have en god robotstøvsuger fra Roomba uden at betale 3699,-, kommer her vores bud på en god, billig robotstøvsuger fra Roomba.

Irobot Roomba 620 er en udmærket robotstøvsuger, som er et godt supplement til den traditionelle støvsugning. Der er ganske vist sorteret nogle af funktionerne fra, for at imødekomme prisniveauet, men det betyder ikke, at den ikke fungerer udmærket. Læs mere om Irobot 620 her, og se hvor den fås billigst.

Gode råd ved køb af Roomba

Har du besluttet dig for, at du skal have en Irobot Roomba Robotstøvsuger, vil vi gerne afslutningsvist give nogle råd før du køber den. Der findes nemlig flere aspekter af maskinen som du bør overveje, før du køber:

  • Selvom Roomba producenten har lavet et brugervenligt system, så kan det være en god ide at have en smule teknisk snilde. Robotten skal indstilles korrekt, og renses en gang imellem, så derfor kan det i hvert fald være en god ide at der er en teknisk begavet til stede når maskinen skal sættes op.
  • Det kan være en god ide at investere i en forsikringsordning når du køber robotten, da du derved undgår selv at skulle punge op, hvis der går noget galt.
  • Lad os være ærlige og sige, at det meste af det tilbehør som Roomba tilbyder er overflødigt. Tilbehørskittet kan være meget brugbart, men noget som Roomba Touch kommandocentral får du formentlig ikke brugt.
No comments yet.

Skriv et svar