Sekundær

Elektrisk varmetæppe til sengen eller sofaen

Der findes ikke noget bedre i den kolde vinterkulde, end at have et lækkert elektrisk varmetæppe som man kan have om sig i sengen eller hygge sig med i sofaen. På nogle tidspunkter på året hvor det er virkelig koldt, er et almindeligt tæppe ofte ikke nok til at blive ordentligt varm med – og netop her er et elektrisk varmetæppe enormt brugbart til at blive varm med.

Vi har kigget på nogle af de lækreste og flotteste varmetæpper fra blandt andre Beurer og Wilfa som virkelig klæder sofaen eller sengen godt.

Luksus varmetæppe fra Beurer

varmetæppe beurerBeurer HD100 er et absolut luksus varmetæppe, som du kan forkæle dig selv eller dine kæreste med. Det tyske designfirma Beurer er kendt for deres gode kvalitet og flotte produkter – og her skuffer de bestemt heller ikke. Udover at tæppet i sig selv er blødt, varmt og flot, så har den også 6 temperaturtrin som du selv bestemmer via ‘remoteren’ afhængig af hvor varmt du ønsker det skal være.

Luksus varmetæppet fra Beurer er perfekt at falde i søvn med eller at tage en lille eftermiddagslur med. For når der er gået 180 minutter slukker tæppet selv for varmen. På den måde slipper du for, at det bliver alt for varmt og er nødt til at slukke for tæppet.

Køb Beurer luksus varmetæppe billigst hos Wupti.com for 999,- kroner

Selve tæppet er perfekt i størrelsen og ekstra stor for de fleste. Den måler 200 x 150 cm hvilket er rigeligt for de fleste til at dække hele kroppen. Derudover er den lavet i lækkert og varmt fleece materiale som er Økotex-100 mærket.

Ønsker du at vaske Beurer HD100, kan dette også let lade sig gøre. Ledningen på HD100 tages fra og tæppet kan derefter vaskes ved 40 grader.

Beurer HD100 er derfor perfekt for alle, som ønsker at have et tæppe som kan varme en ordentligt op. Der er ingen tvivl om at materialet til tæppet og varmelegmet er af virkelig god kvalitet – Beurer har faktisk så stor tillid til deres eget produkt, at de giver 5 års garanti.

Billigt varmetæppe fra Beurer – mest for pengene!

Beurer ts19Der findes naturligvis også en billigere model af Beurer HD100 luksus varmetæppet. Den billigere model hedder Beurer TS19, og er bestemt også et kig hver. Fordelen ved Beurer TS19 som eksempelvis Beurer HD100 ikke har, er at selve tæppet er åndbart. Det betyder, at der ikke bliver klamt og fugtigt inde under tæppet. Derudover har tæppet 3 temperaturer som du selv kan vælge med den smarte remote.

Det er ingen hemmelighed at tæppet formentlig ikke er ligeså flot som Beurer HD-100. Tæppet er meget neutralt, og minder måske mest af alt om et sengeunderlag. Men taget prisen i betragtning gør det måske ikke så meget igen. Beurer TS19 kan, ligesom Beurers mange andre varmetæpper, selvfølgelig maskinvaskes -husk blot at tage varmelegemet ud først.

Køb Beurer TS19 billigst hos Wupti.com for 299,- kroner

Beurer TS19 er et ideelt valg for de, som ønsker et billigt varmetæppe til sengen eller sofaen og går mindre op i æstikken. Den kan købes billigst hos Wupti.com for 299,- kroner og medfølger 5 års garanti.

OBH Nordica varmetæppe af god kvalitet

OBH Nordica varmetæppeOBH Nordica er kendt for at levere god, nordisk kvalitet, og det må også siges at være tilfældet her. Tæppet fra OBH Nordica ved navn OBH 4090 er blødt og dejligt at ligge med, og varmelegemet er hurtigt til at varme op og har 9 temeraturtrin som kan kontrolleres med det smarte kontrolpanel.

Varmetæppet slukker automatisk efter 3 timer. Så er du faldet i en vidunderlig søvn under det varme og bløde tæppe slipper du for selv at skulle slukkke for varmen. Derudover varmer tæppet op i en uhørt fart – kun 10 minutter før det er helt varmt og klar til brug.

Køb OBH 4090 varmetæppe hos Wupti.com for 649,- kroner

Selve tæppet er virkelig blødt og lavet af plysmateriale (100% polyester) af den bedste kvalitet. Det kan naturligvis også vaskes ved 40ºC. Husk blot at tage varmelegemet ud først.

Køb af varmetæppe – hvor?

Når du skal købe et elektrisk varmetæppe er der flere ting du skal være opmærksom på – blandt andet hvor du bør købe det henne. Mange store detailforretninger som Jysk, Bilka og Elgiganten sælger varmetæpper på tilbud på nettet såvel som deres fysiske butikker. Men du kan også finde gode tilbud hos de mindre webshops på nettet – især om sommeren når efterspørgslen er væsentlig lavere.

Der er flere funktioner, som vi mener er relevant for et varmetæppe, og som du også bør gå efter, hvis du skal anskaffe dig et varmetæppe

  • Flere temperaturtrin så man selv kan vælge varmen
  • Autosluk så varmetæppet selv slukker efter at have været aktiv en given tid
  • Mulighed for at vaske tæppet
  • Tæppet lavet af lækkert materiale som eksempelvis polyester eller fleece
  • Sikkerhed mod overophedning

Et varmetæppe af nogenlunde kvalitet kan købes for mellem 300 og 1500 kroner. Vi mener, at man bør finde et tæppe som minimum koster 300 kroner for at sikre kvaliteten og maksimum 1000 kroner, da alt andet derover ikke giver mening.

No comments yet.

Skriv et svar