Sekundær

Sminkebord – 2 smukke borde til sminken

Sminkebord

Et sminkebord er ikke alene praktisk, når du skal lægge make-up, det kan også være et enormt smukt møbel i soveværelset, som kan gøre det hele lidt mere elegant. Sminkeborde er som regel udstyret med et spejl og mange små skuffer til opbevaring af make-uppen. Vi præsenterer her 2 smukke sminkeborde.

Eksklusivt sminkebord i skandinavisk design fra Design by Dane

Make-up fra Design by DaneSminkebordet ved navn Make-Up fra Design by Dane er et eksklusivt bud på et sminkebord i flot skandinavisk design. Sminkebordet er som regel et møbel med megen affektionsværdi, og derfor er det naturligvis vigtigt, at man vælger et sminkebord af høj kvalitet, hvor hver eneste detalje i møblet er en velovervejet genistreg. Lige præcis det er hvad du får med Make-Up fra Design by Dane.

Et møbel gennem flere generationer

Du har måske arvet et møbel fra din bedstemor, som har været en del af familien gennem flere generationer. At have et møbel med så lang en historie er af uvurderlig affektionsværdi. Selv om Make-Up fra Design by Dane unægteligt er et møbel i den højere prisklasse, får du her et møbel, der kan følge familien gennem mange årtier såvel som mange generationer.

  • Måler 72 x 50 x 95 cm i hhv. højde, bredde og længde
  • Skjulte udtræksskuffer gør sminkebordet mere organiseret
  • Design af Mikkel Vandborg
  • I lys egetræ

Med det flotte, skandinaviske design, får du her et eksklusivt sminkebord, der kan følge dig gennem mange årtier. De mange skjulte udtræksskuffer gør desuden møblet mere spændende. Det måler 72 x 50 x 95 cm i hhv. højde, bredde og længde og fås for 11999,- kroner hos Unoliving.com her.

Stort udvalg af sminkeborde fra IKEA

Sminkebord ikeaEt andet sted, hvor man kan finde et stort udvalg af sminkeborde er i IKEAs webshop her. Der finder man bl.a. det sminkebord ved navn Hemnes, som er et flot bord i klassisk design. Det har et stort rundt spejl, som man kan dreje afhængigt af, hvilken vinkel man har behov for. Der er desuden to udtræksskuffer, hvor man kan organisere al sin make-up, og hvor man desuden slipper for, at make-uppen flyder forskellige steder. På selve bordpladen er desuden en glasplade, som skaber en bestemt form for rummelighed i soveværelset. Sminkebordet måler 100 x 50 cm i hhv. bredde og længde.

Brugte sminkeborde fås billigere

Designermøbler er dyre. Det samme gør sig gældende med designersminkeborde. Hvis du gerne vil undgå de generiske og noget upersonlige sminkeborde fra blandt andre IKEA, Jysk mv. men samtidig heller ikke vil betale en hel bondegård for et sminkebord, findes der naturligvis også muligheden for at købe et brugt sminkebord, som fås langt billigere end helt nye. Vi anbefaler, at man kigger på Den Blå Avis eller Trendsales for sminkeborde, og ser, om der der noget, der falder i ens smag. De fleste af de brugte sminkeborde er i nogenlunde stand, og derfor er kvaliteten som regel ikke et problem.

No comments yet.

Skriv et svar