Sekundær

Vækkeure – Sjove vækkeure som med garanti vil få dig op

Det er mandag morgen, og du bliver, ligesom altid, vækket af et vækkeur med skinger tone, som tager dig ud af en af de bedste drømme du har oplevet – og du kommer aldrig til at opleve den igen. Er dette scenarie en del af alle dine mandag morgener, så bør du utvivlsomt investere i et sjovt og elegant vækkeur, som kan vække dig på en mere naturlig og komfortabel måde.

Der findes et stort udvalg af vækkeure på det danske marked: alt fra simple vækkeure som vækker dig med en skinger BIP tone, til sjove og elegante vækkeure, som f.eks. kan vække dig naturligt med lys. I denne artikel vil vi komme ind på disse, samt hvad du bør være på udkig efter, når du skal have dit nye vækkeur.

Vækkeur med lys – Sunrise LED System 320

Sunrise SystemHer er det absolut bedste vækkeur på markedet, til at få selv det værste morgenmenneske op. Er du et af de mennesker som bare ikke kan komme op om morgenen vil Sunrise System 320 helt sikkert gøre underværker. Med blot et par enkelte tryk, kan du med Sunrise System indstille en virtuel solopgang, som virker ligeså naturlig som sov du under åben himmel.

Køb Sunrise System 320 billigst hos CoolStuff.dk

Sunrise System fungerer således, at du eksempelvis kan indstille den til at vække dig klokken 07:00 med en solopgang på 30 minutter. Sunrise System vil derfor begynde at tænde for det svage lys klokken 06:30, og øge lysstyrken langsomt indtil klokken er 07:00, hvor den vil stå på absolut maksimal lysstyrke, så du ikke kan undgå at blive vækket. På den måde vil kroppen allerede klokken 06:30 begynde at vågne, mens at kroppen klokken 07:00 gerne skulle være lysvågen, hvilket sikre en langsom men naturlig vågneproces, så det ikke bliver ligeså hårdt at komme op.

Med Sunrise System behøves ingen alarm og skinger lyd til at vække dig – lyset sørger nemlig for en naturlig vågnelsesproces. Og vi kan endda også lægge hånden på hjertet, og sige, at du utvivlsomt vil vågne med lyset alene. Men vil du dog alligevel være på den trygge side, kan alarmlyd også indstilles således, at Sunrise System f.eks. sætter alarmlyden til klokken 07:00 efter langsomt at have skruet op for lysstyrken. Personligt er vi ikke selv særlig vilde med alarmfunktionen på Sunrise System, da systemet således lidt mister pointen. Men det kan jo helt sikkert være nødvendigt hvis du har et møde med statsministeren – eller hvis du er statsministeren selv 🙂 .

Udover solopgangsfunktionen har Sunrise System selvfølgelig også en solnedgangsfunktion. Ligesom solopgangsfunktionen kan Sunrise System simulere at solen går ned. På den måde kan de der har søvnproblemer lettere falde i søvn.

Prisen på Sunrise System mener vi er meget lav, når man også kigger på, at man hver morgen vil være i bedre humør – det er da hver at betale for! Den kan bl.a. fås hos Coolstuff for 1349,- kroner. Grunden til at Sunrise System er så dyr, og hvor den adskiller sig fra andre vækkeure med lys væsentligt, er ved selve belysningen. Sunrise System bruger LED-belysning i stedet for almindelige glødepærer, hvilket betyder, at lampen er meget kraftigere end de øvrige. Dette sikre, at du langt lettere vil kunne stå op om morgenen.

Flyvende vækkeur – Flying alarm clock

Flying alarm clockKommer du altid forsent på arbejde eller skole? Så er der behov for at tage de mere drastiske metoder i brug – nemlig med det flyvende vækkeur, Flying alarm clock. Har dig eller en af dine venner utrolig svært ved at stå op, så hjælp ham eller dig selv med en Flying alarm clock – for det vil helt sikkert betale sig selv hjem! Tænk på alt den tid du har mistet ved at komme forsent gennem årets løb, eller alle de pinlige situationer hvor at du må traske igennem klasselokalet eller mødelokalet for at finde dig en stol. Er du overbevist nu? Så lad os forklare lidt om Flying alarm clock.

Køb Flying alarm clock billigst hos CoolStuff.dk

Almindelige vækkeure er sammensat således, at du kan indstille vækkeuret til at ringe på et givent tidspunkt på morgenen. Sådan fungere det også med Flying alarm clock. Udover at denne har taget hensyn for de dovne syvsovere som langer ud efter sluktasten på uret, for derefter at falde i drømmeland igen. Når alarmen slår til vil en lille propel nemlig aktivere, og flyve op i luften. Ikke før at du har fanget propellen og sat den på sin platform igen vil alarmlyden slukke. Dette er afsindig effektivt for at få dig selv til at stå op.

Flying alarm clock kan købes hos Coolstuff for 239,- kroner, hvilket er den billigste pris vi har fundet på nettet. På Coolstuff’s hjemmeside kan du derudover også læse alle de gode anmeldelser af Flying alarm clock fra køberne selv!

Alle de andre sjove vækkeure

Lego Starwars vækkeurNu når vi var så frække at navngive denne artikel “sjove vækkeure”, vil vi dog alligevel mene, at det vil være for frækt, ikke at inkludere nogle vækkeure der reelt er sjove. Derfor vil vi her præsentere dig for alle de sjove ure, som kan få en indre nørd frem i alle mennesker!

Køb Lego Star Wars væggeur her

Lego Star Wars vækkeur er blandt de virkelig populære vækkeure, som alle tilnærmelsesvise fans (eller i hvert fald folk som vil kaldes Star Wars fans) må eje. Det med at stå op om morgenen er som regel ikke særlig sjovt – især ikke hvis det er en kold, våd mandag morgen. Men det har Lego Star Wars lavet om på; nu er det lige pludselig ikke så forfærdligt at stå op – Ja, måske ser man endda frem til det! Udover at du vågner med synet af en ægte Star Wars figur (hvilket måske i sig selv er motivation nok til at stå op), får du også den enestående mulighed for, at gokke figuren en i nøden for at deaktivere alarmen – Pure satisfaction.

Tiden vises digitalt på maven af figuren. Og når du skal slukke urets alarm, banker du bare figuren i hovedet. Den findes i figurerne Darth Vader, Yoda, Stormtrooper, Darth Maul og Boba Fett – men husk: Man skal have minimum 3 figurer for at kalde sig rigtig fan!

Et andet godt bud på et sjovt vækkeur som kan lette lidt af frustrationen ved at stå op om morgenen, er Tetris vækkeur. Er du en kæmpemæssig tetris fan, så vil du utvivlsomt elske dette vækkeur. Hvorfor? Fordi at du får Tetris 24 timer i døgnet! Når tiden skifter, falder de nye tal som vaske ægte tetris blokke. Derudover lyder en fantastisk tetris melodi når vækkealarmen går af. Ganske finurlig prik over i’et. Især hvis du selv er tetris fan.

Tetris vækkeur kan købes hos CoolStuff.dk til 229,- kroner, hvilket er den billigste pris vi har fundet på nettet på dette produkt.

Sov mere effektivt med Sleeptracker Elite

29dbfe9f2aadb804a03f57a43fc99ef6Vi ønsker at slutte denne artikel af, ved at henvise til et vækkeur som rent faktisk er bevist at effektivisere din søvn ved forskning. Vækkeuret hedder Sleeptracker Elite og er absolut det bedste bud, på et intelegent vækkeur, som kan varetage dit søvnbehov.

Sleeptracker overvåger din søvn igennem hele natten, og vækker dig først, når du sover lettest. Det sikrer, at du føler dig betydelig mere udhvilet når uret ringer, og dermed at du lettere vil kunne komme ud af den varme seng.

Lidt fakta om Sleeptracker:

  • Vækker dig, når du sover lettest
  • Vibrator og lyd ved alarm
  • Vandtæt
  • Påsættes omkring håndleddet
  • 12- eller 24-timers visning af tiden
  • Søvnhistorikken som Sleeptracker overvåger, kan overføres til computeren og nærstuderes.
No comments yet.

Skriv et svar