Sekundær

Fatboy hundeseng – Se udvalget af Fatboys til hunde med Fatboy doggielounge

Fatboy doggieloungeMan siger, at hunden er menneskets bedste ven. Og hvorfor så ikke lade din bedste ven ligge på noget ordenligt? Med en Fatboy hundeseng får din hund den mest luksuriøse liggeplads en hvilken som helst hund kunne ønske sig. Selv om hunde kan have en tendens til at bide i ting inklusiv hundesenge, så er Fatboy doggielounge bygget med så robust materiale, at det ikke er muligt at bide den i stykker selv ved det mest anstrengende forsøg.

Leder du efter det billigste udvalg af Fatboy hundesenge? Klik herunder, og se det billigste online udvalg af Fatboy doggielounges

Gå til udvalget af Fatboy hundesenge hos Wupti.com

Fatboys blev oprindelig designet til mennesker, med en blød sækkepude man kunne slappe af i. Men med tiden da Fatboys blev virkelig populære, blev en hundeseng efterspurgt blandt hundeejerne, som ønskede at deres hund fik deres egen sækkepude fremfor at de lagde sig i deres. Det valgte firmaet Fatboy derfor at udvikle, og i dag er Fatboy doggielounge – som den så elegant hedder – en af de mest populære hundesenge.

Small, medium eller large?

Et af de mest spurgte spørgsmål blandt hundeejere når de skal vælge hundeseng er, hvilken størrelse det er de skal vælge. For hvordan ved man om man skal vælge størrelsen small, medium eller large når man shopper Fatboy doggielounge på nettet? Det vil vi prøve at komme med et svar på. Herunder vil du finde en liste med de mest kendte hunderacer, og hvilken størrelse de passer til, så du kan få en ide om hvilken størrelse du måske skal vælge til din hund.

Small:

 • Chihuahua
 • Yorkshire terrier
 • Fransk Bulldog
 • Gravhund
 • Mops
 • West Highland Terrier

Medium:

 • Amerikansk Staffordshire Terrier
 • Boxer
 • Bull Dog
 • Cocker Spaniel
 • Bull Terrier

Large:

 • Border Collie
 • Doberman
 • Golden retriever
 • Labrador Retriever
 • Siberian Husky
 • Grand Danois

Selvfølgelig har vi ikke inkluderet alle hunderacer i overstående liste. I så fald ville listen blive meget lang. Vi har derfor valgt at inkludere de kendteste hunderacer, så du kan sammenligne din hund med overstående racer, og finde ud af om størrelsen passer. Men hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt din hund passer til hundesengen, er den bedste løsning altid at købe den som er lidt større. Hvis din hund får en hundeseng som er for lille, er den ikke rar at ligge i. Hvis han derimod får en, som er lidt for stor, så gør det jo ikke noget.

Fatboy doggielounge på tilbud

Det kan naturligvis blive en dyr omgang, at forkæle sin hund med en Fatboy doggielounge i og med at den er lidt dyr. Alene en Fatboy doggielounge i large koster helt op til 1700,- kroner nogle steder på nettet. Det er naturligvis ikke alle steder de koster så meget, og især ikke hvor man kan finde Fatboys til tilbud. Herunder har vi fundet to steder, hvor Fatboy doggielounge er på tilbud – henholdsvis Wupti og Roomplus. Hos Wupti kan du finde doggielounges som koster helt ned til 1089,- kroner, hvor imod den præcis samme model kan koste 1700,- kroner nogle steder. Derfor er det naturligvis også vigtigt at du altid tjekker priserne på nettet.Fatboy doggielounge i marimekko

marimekko fatboy doggieloungeEt af de betræk som især er populært når hundeejere køber doggielounge er betrækket marimekko. Marimekko er oprindeligt navnet på det veletableret designerfirma Marimekko, men siden at mønsteret marimekko er blevet så populært, er marimekko efterhånden navnet på et populært mønster, som især findes i danske hjem med moderne og farverig stil.

Køb Marimekko billigst her

Selve motiverne i marimekko-mønsteret er flotte og forsimplede blomster, som passer ind i de fleste moderne hjem. Og når en Fatboy doggielounge bliver betrukket med et marimekko-mønster bliver det ekstra flot! Fatboy doggielounge består af solide og belastningssikre plastik-kugler, som fyldes i det inderste lag af hundesengen. Derudover er hundesengen selvfølgelig betrukket med Marimekko blomster-design som kan skabe utrolig meget liv i stuen. Betrækket er designet specielt til hunde, således at den er ekstra solid og slidstærk mod tænder og klør i legehumør 🙂 .

Fatboy doggielounge i marimekko er i det hele taget en flot og moderne hundeseng, som udover at den vil gavne hunden, også vil gavne rummets stil og atmosfære.

No comments yet.

Skriv et svar