Sekundær

Fatboy sækkestol – Se her hvor du får dem billigst på tilbud!

fatboyFatboy sækkestole har diskret indtaget mange danskeres hjem – og det er da ikke uden grund. Med det moderne og flotte møbel sidder man virkelig komfortabelt, og sækkestolen former sig automatisk efter din krop. På den måde er der rig mulighed for at skabe de bedste rammer for en hyggelig stemning – hvad end det er i børneværelset eller i dagligstuen. Fatboy har produceret mange forskellige møbler som alle bevare den samme moderne og farverige stil. Overordnet inddeler man fatboys i disse kategorier:

 • Fatboy junior sækkestol – til dit barn og sine venner. Lidt mindre end originalen, men i samme gode kvalitet.
 • Original Fatboy sækkestol – Utvivlsomt den mest populære. God kvalitet, form og materiale. Findes i flere forskellige luksus-betræk.

Den klassiske Fatboy sækkestol i sort

Fatboy sækkestol sortProducenten Fatboy har efterhånden udviklet sækkestole i mange farver, mønstre og varianter, men man kommer ikke udenom, at den originale sækkestol fra Fatboy i sort nok er den mest autentiske model. Sækkestolen passer, i sine sorte nuancer, perfekt på børneværelset såvel som i den cozy dagligstue, hvor den kan fungere som den ekstra sofa. Den måler 140 cm x 180 cm og er af kraftig nylon. Den fås for 1.399,- DKK hos Wupti.com her. Man siger, at originaler altid er de bedste, og det gælder i den grad også hvad angår sækkestole.

Hvad er en Fatboy sækkestol?

contemporary-chairs

Fatboys sækkestole er ganske geniale – hvilket måske er årsag til, at de er så populære. Sækkestolen består af en virkelig solid stofpose i bomuld eller coatings, fyldt op med små plastikkugler som kan holde til selv det største pres. Derudover kan Fatboy sækkestolen fås i mange forskellige betræk, som hver giver sin fantastiske farve til rummet. Når du sætter dig i stolen, er det ikke dig der behøver at tilpasse dig stolen. Det er sækkestolen der tilpasser sig dig og din krop, således at du får den mest komfortable ligge/siddeposition.

Fatboy sækkestol er ideel i alle de rum der er egnet til at slappe af og hygge sig. Det kan eksempelvis være fjernsynsstuen, pejsestuen, spisestuen, børneværelset (i dette tilfælde egner en junior Fatboy sig nok bedst til formålet) eller andre hyggerum. Valgmulighederne er mange, og når Fatboy sækkestolen er et så fleksibelt møbel som det er, kan den være i stort set alle de rum som er beregnet til hygge og afslapning.

Mange forskellige farver

Fatboy sækkestole fås i mange forskellige former og farver med alt fra farverige pang sækkestole til mere afdæmpede og diskrete. Valget er dit, og hvilken farve eller størrelse du skal vælge, afhænger af husets behov og øvrige indretning.

Marimekko er et populært og dekorativt mønster

fatboy marimekkoElsker du pang-farver, spændende mønstre og er din bolig i øvrigt indrettet i en moderne stil, vil en Fatboy sækkestol i Marimekko helt sikkert kunne supplere resten af hjemmets stil. Marimekko er et mønster som i særdeleshed giver moderne og skandinaviske kontraster, eftersom det er designet i Finland. Mønsteret består i alt enkelthed flotte, forenklede, røde blomster. Og nu kan dette mønster også altså også fås i de afslappede Fatboys.

Ligeså komfortabel den er at sidde i, ligeså dekorativ er den i lokalet. Fatboy sækkestolen i marimekko kan virkelig være med til at give liv i rummet. Den kan købes hos forskellige forhandlere såsom Føtex, Bilka mv.

Fatboy sækkestol kopi

Eftersom Fatboys sækkestole er blevet så efterspurgte, er prisen naturligt nok steget i forhold til mange andre sækkestole. I den forbindelse er du måske en af de mange der spørger: “Kan en sækkestol som ligner Fatboys så ikke fås billigere?” – og jo det kan de sagtens! Da Fatboy er et kendt brand er der også mange der har prøvet at efterligne det med hvad man nok ville kalde kopivare. Men selv om den lave pris på kopivarerne måske kan friste, er der desværre en række ulemper, som måske kan få den ægte vare til at virke mere attraktiv. Derfor har vi lavet en lille liste med fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved Fatboy sækkestole kopier:

Fordele:

 • Lavere pris end originalen
 • Du behøver ikke passe ligeså godt på den, når nu det er en kopi

Ulemper:

 • Kopivare er ofte af lavere kvalitet end originalen
 • Kopivare kan ofte virke en smule tabu fremfor at have originalen

Den bedste kopi af Fatboy sækkestol er efter vores vurdering Silvans mærke ved navn Ino, hvilket i øvrigt kan diskuteres hvorvidt er en kopi af Fatboys eller ej. Silvan selv vil formentlig mene, at det selvfølgelig ikke er en kopi men deres eget mærke. Ino er i hvert fald over halvt så dyr som Fatboy, hvorfor mærket måske er så attraktivt. Ino er næsten af ligeså god kvalitet som Fatboys men til gengæld halvt så dyr – nemlig til en pris af 299,- kroner for alle modellerne i de fleste farver.

Tilbud på Fatboy sækkestole

Når nu Fatboy sækkestole er så forholsvis dyre som de er, er det måske værd, at bruge bare 5 minutter på at finde den bedste pris. Men det bedste af det hele er, at vi har fundet tilbuddene for dig, så du ikke selv behøver at bruge tiden på at lede! Der findes en række tilbud på nettet, men det er langt fra alle tilbud som er særlig gode. Hos Room21.dk har vi fundet tilbud helt op til 10%, hvilket blandt Fatboys er et virkelig godt tilbud, da der ellers ikke er særlig høj avance på Fatboys.

Gå til tilbud hos Room21.dk

2 Svar til Fatboy sækkestol – Se her hvor du får dem billigst på tilbud!

 1. jacob 17. maj 2014 at 20:08 #

  Ja, man skal holde sig langt væk fra kopier. Men det vil jeg nu alligevel sige er en generel regel.

  Det er også ret usoldarisk. Overvej hvor meget tid de har brugt på at udvikle fatboy’en, og så er der bare andre, som kommer og kopirer.

  Jeg siger bare, drop kopierne og behold orginalerne.

 2. James 1. juli 2014 at 7:54 #

  Hej

  Fint indlæg – og lækker blog iøvrigt. Lige et tip: Du kan med fordel opdatere dette indlæg med information og henvisning til børneudgaverne af de populære sækkestole. Nu har jeg selv års erfaring med sækkestole til børn, og de er vilde med dem 🙂

  Mvh James N

Skriv et svar