Sekundær

Magasinholder – Flotte magasin -og avisholdere i akryl til væggen

Moderne magasinholder

Her ses et eksempel på en skandinavisk inspireret magasinholder. Den fås for 2.599,- DKK her.

Tilbudsaviser, lokalaviser, blade, almindelige aviser og magasiner. Boligen kan hurtigt fyldes op med uoverskueligt meget læsestof, som bare ligger og flyder – og hvis jeg kender dig ret, bliver de smidt ud inden der er gået to uger. Det resultere i, at alle de magasiner og aviser som der er betalt for, aldrig nogensinde bliver læst.

Stort udvalg af magasonholdere på disse webshops: vi har samlet de tre webshops, hvor man finder det største udvalg af magasinholdere. Der bør være noget for enhver smag her.

Men med en magasinholder kan du hurtigt og nemt få overskueligheden på plads, så du kan både kan få læst det som du gerne vil læse, men magasinerne bliver også organiseret flot og elegant. Der findes et stort udvalg af magasinholdere – både på nettet såvel som de fysiske butikker. I denne artikel vil vi give dig et overblik over hvilke muligheder der findes i forbindelse med magasinholdere, og hvilke designs man kan vælge imellem.

Linær og smuk magasinholder – Guidelines

GuidelinesGuidelines, som er navnet på denne smukke magasinholder, er også en virkelig flot magasinholder som kan monteres på væggen. Frederik Roije, som er designeren bag Guidelines, er virkelig populær boligakitekt, og nu har han også udgivet sin næste mesterværk: Guidelines.

Ideen bag Guidelines (som navnet også antyder) er at den udelukkende består af smukke, grafiske linjer, som holder magasinerne. Det danner noget virkelig interessant at kigge på, som er god i en kontrast til en hvid væg. Der kan hænge mange magasiner i denne magasinholder, afhængig af hvor mange du hænger op – men flot er den.

Eksklusiv og traditionel magasinholder til væggen

House Doctor Rack

House Doctor Rack er navnet på den eksklusive magasinholder, som især er populær i de danske hjem. Med House Doctor Rack får du ikke alene afsindig meget plads til alle dine magasiner, aviser og blade, magasinholderen er også meget elegant og dekorativ på en ellers så kedelig væg – det skaber utrolig meget kontrast!

House Doctor, som er den geniale producent bag magasinholderen, er et meget populært brand indenfor design af møbler og andet inventar til boligen. De producere møbler til næsten alle husets rum, og det der især kendetegner deres produkter er deres dekorative facon, som må siges også at gå igen i deres flotte magasinholder.

I House Doctor Rack magasinholderen er der cirka bredde til tre magasiner og aviser med 3 lag på hver bredde. Det vil sige, at der cirka er plads til 9 magasiner og aviser i denne magasinholder afhængig af magasinernes størrelse selvfølgelig. Holderen er fremstillet i jern, hvilket giver et traditionelt look som virkelig kan give liv på en hvid væg.

House Doctor Rack kan købes hos Livingshop.dk for 900,- kroner. Det er indtil videre den billigste pris på denne magasinholder man kan finde på nettet.

Klassisk og elegant magasinholder fra We Design

we_design_magasinholder_designere_Wenche_Barfoed_E(1)Flyder aviser og magasiner rundt på borde og gulve? Så kan magasinholderen fra We Design i den klassiske stilart sætte tingene på plads. Magasinholderen er ganske simpel og designet i en stilart som man forventer en magasinholder skal være. Magasinholderen kan stilles på enten bordet eller gulvet afhængig af dine behov. Er man kreativ og musikorienteret kan man også med lidt fantasi indsætte grammofonplader i stedet for magasiner – det er også virkelig flot!

We Design magasinholder kan købes for 345,- kroner hos Livingshop.dk

Akryl magasinholder fra Paper U

neon_living_paper_U_magasinholder_akryl_bakke_papi(4)Man støder sjældent på så farverige genstande i boligen, som den akrylle magasinholder fra Paper U er. Grunden til at de bliver kaldt “Paper U” er at magasinholderen, logisk nok, skal holde styr på papieret, mens at U’et referere til magasinholderens facon – den er formet som et U. Magasinholderen fra Paper U er forholdsvis transparant, selvom den fås i flotte farverige farver – men man kan alligevel se igennem den, hvilket er praktisk hvis man vil se, hvilket magasin man hiver op.

Paper U beregnes nok mest til at hænges op på væggen, men den kan også sagtens ligge på bordet, og holde styr på diverse papirer. Den fås i farverne orange, pink eller komplet transparent. Den kan købes billigst hos Livingshop.dk for 165,- kroner – det er den billigste pris på nettet!

No comments yet.

Skriv et svar