Sekundær

Salt- og peberkværn – Se udvalget af salt og peber sæt til boligen

4209-7463-thickboxFor mange mennesker er salt og peber det vigtigste krydderi til maden, hvorfor salt- og peberkværne står fremme, på mange køkkenborde i Danmark. Når man skal have en salt- og peberkværner, kan den være nok så flot. Men hvis den ikke kværner hverken saltet eller peberen ordentligt, så duer det altså ikke. Derfor vil vi i denne artikel ikke alene kigge på de flotte og elegante salt- og peberkværne, men også kigge på, hvor godt de kværner henholdsvis saltet og peberet.

Hvad er vigtigt, når man vælger kværn?

Vi har nævnt det i indledningen, men vi vil alligevel komme ind på det her. Når man vælger kværn til salt og peber, skal, efter vores opfattelse, følgende være i orden:

  • Kværnene skal være stilrene, flotte og elegante. De skal jo formentlig stå fremme på spisebordet, og derfor er det også vigtigt, at er flotte, så de kan dekorere resten af spisebordet, og efterlade gæsterne med et godt indtryk.
  • Kværnene skal kværne salten og peberen ordentligt. Det vil sige, at salt- og peberstykkerne skal være kværnet i tilpas stor størrelse, mens at kværneren skal være i stand til at fordele salten og peberen ligeligt på hele tallerknen så man får en ensartet smagsoplevelse ved hele måltidet.

Tilbud på kværne!

Som boligejer er det altid godt jagte tilbudene, da man på den måde kan overholde husholdningsbudgettet. Og det er der også mulighed for med salt- og peberkværne.

Generelt kan man, ligesom så mange andre ting, med langt højere sansynlighed, finde billige kværne på internettet i forhold til de fysiske butikker. Dette skyldes, at mange webshops har langt færre udgifter end detail forretningerne, hvilket i  sidste ende kommer til at påvirke prisen som forbruger.

Mangler du salt- og peberkværne?

Se det store udsalg hos Trendyliving – klik her

Lige nu er der et forholdsvis stort tilbud på salt- og peberkværne hos Trendyliving.dk. De har tilbud på stort set alle kværne, såsom keramiske kværne, træ kværne, moderne kværne og krydderiblandinger. Så hop forbi Trendyliving, det skader ikke noget. Og husk, de har ikke mange styks tilbage, så skynd dig!

Salt- og peberkværn i træ med Applicata Funghi

Salt- og peberkværnKværne lavet i træ kan give et utrolig flot, stilrent og naturligt look på køkkenbordet – hvis de er slibet og poleret godt nok vel at mærke. At de er lavet i træ, er sådan set ikke særlig originalt, men man kan alligevel finde nogle moderne kværne i træ ind imellem som både er originale, stilrene og moderne.

Et godt eksempel på en sådan kværn er Applicata Funghi. Denne kværn er lavet i træsorten bøg, hvilket giver en virkelig flot kontrast til det ellers noget kedelige spisebord. Designeren bag disse, nemlig Trine Find, har i denne kollektion ladet sig inspirere af naturen, og er kommet frem til disse svampelignende men alligevel elegante kværne, som kan tilføje noget spøjst til spisebordet.

Køb salt- og peberkværn i træ hos Trendyliving

Disse kværne kan enten købes i Sæbebehandlet bøg eller røget eg. Fordi at kværnen i særbehandlet bøg er noget lysere toner end røget eg modellen, anbefales det, at man bruger særbehandlet bøg til salt og røget eg til peber. På den måde kan man kende forskel på krydderierne.

Muuto kværn – et moderne og farverigt udtryk

Muuto kværn på tilbudMangler du et moderne og farverigt element på spisebordet, så er Muuto kværnen lige noget for dig. Anderssen & Voll, som er designerne bag dette lille mesterværk, er kendte for at designe moderne, farverige og revolutionerende tilbehør til madlavningen. Kværnene er slibet lækkert, og består af lakeret bøg, som føles godt i hånden.

Se udvalget af Muuto i mange forskellige farver

Skulle man prøve at sætte ord på designet bag Muuto, kan man måske sige, at det umiddelbart ligner forsimplede byggeklodser, som er stablet oven på hinanden, og som tilsammen udgør en afskygning af en traditionel kværn.

Imponer dine gæster, og bryd de traditionelle normer med Muuto kværn. Køb Muuto for 349,- kroner hos Trendyliving i et bredt udvalg af farver.

Bodum manuel salt og peberkværn

11002-01Hvorfor overhovedet have to kværne? Kan man ikke sammensætte salt og peber i en kværn? Det populære designerfirma bodum har i hvert fald leget med ideen om, at sammensætte salt og peber i én kværn – og af det kom TWIN kværnen. Den nederste del af dette vidunder, består af sandblæst stål, mens den midterste del, hvor salt- og peberkornene er placeret, er lavet af glas, så man kan få et udsyn til de smukke krydderier. Derudover er toppen dækket med gummi-sprøjtet plast, som sikrer en skridsikker overflade.

Udover den smarte kompakte løsning, er der en anden brugbar funktion: kværnen er indstillelig på den måde, at du selv kan bestemme grovheden af krydderierne. På den måde kan du selv bestemme, om du helst vil have større stykker med salt/peber eller mindre stykker.

Alt ialt en ganske fin kværner med et moderne look. Det er selvfølgelig begrænset hvilke hjem denne kværner egner sig til. Men til en pris af 299,- kroner hos Bodums egen hjemmeside, er det måske overkommeligt. Bodum kværner fås i farverne sort, lilla, grøn rød og cremefarvet.

No comments yet.

Skriv et svar