Sekundær

Spisebordssæt – 5 designerspisebordssæt du med garanti vil elske!

Spisebordssæt hvid

Dette spisebordssæt ved navn Chinas Noble fås for 5499,- DKK her.

Hvis du er på udkig efter et møblement til spisestuen, har et spisebordssæt mange fordele. Dels får du, som navnet antyder, både spisebordsstole og spisebord, når du køber det spisebordssæt. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt “stolene og bordet lige passer sammen”. Derudover sparer man som regel penge, når man køber et spisebordssæt, fordi man køber det i en samlet pakke, i stedet for at købe tingene enkeltvis. Vi præsenterer her 5 designerspisebordssæt, som vi er sikre på vil falde i din smag!

Det klassiske spisebordssæt fra Luna/Rio

Luna Rio spisebordssætHvis du er på udkig efter et klassisk sort-hvidt spisebordssæt, er Luna/Rio spisebordssættet helt sikkert noget der vil falde i din smag. Med de 8 spisebordsstole og de 2 udtræksplader der medfølger, er Luna/Rio ikke alene flot, det er også enormt praktisk.

Gør planlægningen til middagsselskabet til en leg

Du kender det sikkert alt for godt: du skal have besøg af mange middagsgæster, men dit spisebord er ganske enkelt ikke stort nok til alle gæsterne. Det gør selvsagt det hele enormt besværligt. Med Luna/Rio forholder det sig helt anerledes, for her medfølger 2 udtræksplader. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan transformere Luna/Rio fra et hverdagsspisebord til et, hvor der er plads til mange gæster.

Enkelt og klassisk design

Luna/Rio spisebordssættet er enkelt og klassisk i designet, og er således i en tidsløs stil som passer ind i de fleste hjem. Det koster 6399,- DKK hos Unoliving.com her, og bordet måler 170 x 100 x 270 cm i hhv. længde, bredde og højde.

Billigt spisebordssæt i flot design

Julius Fryd spisebordssætDet flotte Julius/Fryd spisebordssæt er ikke alene et enestående og unikt sæt. Det er også relativt billigt i forhold til mange andre designermøbler. Her får du et unikt spisebord i en smuk kombination af egebejdset og oliebehandlet gummitræ og hvidlakeret træbordsplade. Det egner sig perfekt i en bolig, hvor man er bevidst om designet og stilen, og hvor man er en husstand på 3-4 personer.

  • Består af 1 bord, 4 stole og 4 hvide, bløde sædehynder
  • Benene på stolene i egebejdset og oliebehandlet gummitræ, og benene på bordet i massiv egetræ
  • Hvidlakeret træbordsplade
  • Måler 75,5 x 80 x 150 cm i hhv. højde, bredde og længde

Det kan købes for 4275,- DKK hos Unoliving.com, hvilket vi betragter som en særdeles rimelig pris, taget i betragtning, at det er designermøbler.

Julius/Amada-sættet i mørkeblå farver

Julius AmadaMed det minimalistiske spisebordssæt fra Julius/Amada, får du et smukt spisebordssæt. Hvad der er særlig spændende ved denne sag, er, at de bløde stole formår at skabe en hyggelig og cozy stemning, fordi de er bløde og rare at sidde i. Her har man virkelig formået at kombinere den flotte hvidlakerede træbordsplade, det mørkeblå stof og benene i massiv egetræ, så det går op i en højere enhed.

Hvis du har en meget lys og hvid spisestue, kan Julius/Amada-sættet skabe nogle enormt flotte kontraster med de mørkeblå farver. Bordet måler 75,5 x 80 x 150 cm i hhv. højde, bredde og længde og der medfølger 4 stole til bordet. Det gør dette spisebordssæt perfekt til mellemstore familier.

  • Sættet består af 1 bord og 4 stole
  • Måler 75,5 x 80 x 150 cm i hhv. højde, bredde og længde

Det kan fås for 6795,- DKK hos Unoliving.com, hvilket bestemt ikke er i den billige ende, men taget de flotte møbler man får med i prisen i betragtning, er det heller ikke overbetalt.

Det runde Julius/Ann spisebordssæt med læderstole

Julius Ann

Her ses læderstolen fra sættet. Klik på nedenstående link for at se alle billederne.

Er du i det mere eksperimenterende hjørne, og kunne du godt tænke dig et rundt spisebord, er Julius/Ann spisebordssættet en god kandidat. De smukke læderstole i cognacfarve og det flotbehandlede spisebord i træ gør virkelig dette spisebordssæt til en fryd for øjet. Personligt er det her spisebordssæt et af vores favoritter! Bordet har en diameter på 120 cm og en højde på 84 cm.

  • Rundt spisebord
  • Læderstole i cognacfarve
  • Sættet består af 1 bord og 4 stole
  • Diameter på 120 cm og en højde på 84 cm

Det fås for 6299,- DKK her.

Husk også hynder

Når du køber et spisebordssæt, kan man godt glemme de mindre detaljer; som f.eks. at købe hynder til stolene. Vi vil anbefale, at man læser vores artikel om lammeskindshynder, hvor du vil finde inspiration til flotte hynder. Ellers kan det også være en idé at gå på udkig efter almindelige stolehynder.

Spisebordssæt på tilbud

Selv om de fleste spisebordssæt ikke er decideret dyre, er de bestemt heller ikke billige. Derfor kan det være en god idé at tjekke markedet for tilbud. Men hvor finder man de tilbud? Som regel kan man finde gode tilbud hos IKEAs webshop her, ligesom mange fysiske møbelforretninger også holder udsalg med mange gode tilbud i starten af januar (efter julesalget).

No comments yet.

Skriv et svar