Sekundær

Vægur – Store ure til væggen i flotte designs

Mangler du en klokke, som kan sætte tiden på spidsen, og som samtidig kan klæde din hvide væg? Så er et vægur valget! Udover at vægure giver et godt overblik over tiden, kan de uden tvivl pynte den ellers en smule kedelige, hvide væg.

Der findes et stort udvalg af store ure til væggen, i alle afskygninger og designs. Nogle synes om wallsticker vægure, da de elegant går i ét med resten af væggen, og hurtigt og smertefrit kan pilles ned af væggen igen ved evt. fortydelse, mens andre godt kan lide vægure i romertal, da det vækker retro-stilen i rummet. Det bedste af det hele er, at det er dig der har valget, mellem alle de skønne vægure som kan vække rummets propositioner.

Vægure er en smagssag. Find derfor dit næste med dette store udvalg hos Fenomen!

Klik her for at se det store udvalg af vægure hos Fenomen

Radiostyret vægur – En fordel ved vinter -og sommertid

19278-1En populær funktion blandt vægure i dag er radiostyring. Med et radiostyret ur kan du være sikker på, at uret altid er indstillet korrekt til mindste sekund. Den fungerer således, at tiden bliver synkroniseret via et radio signal fra Frankfurt.

Køb Techno radiostyret vægur billigst hos Fenomen

Et godt eksempel på et flot radiostyret vægur er det radiokontrollerede vægur fra Fenomen ved navn Techno. Udover at uret er udstyret med radiostyring, er det også et afsindig flot og stort ur, til en forholdsvis lav pris. Uret har et meget traditionelt look: Viserne er sorte, ligesom tallene, som er af sort farve, med flot tydelig skrift. Væguret har derudover en blank stålkant, som understøtter det traditionelle design. Uret har udover timeviser og minutviser også en sekundviser, så du kan følge med i den helt nøjagtige tid.

Techno radiostyret vægur kan billigst købes hos Fenomen.dk for 379,- kroner, hvilket vi mener er en ganske god pris, idet du både får en nøjagtig tid, og et flot design for pengene.

Wallsticker vægur

17213-1Et af de vægure der virkelig er blevet trendy i de danske hjem, er wallsticker vægure. Det fungerer på den måde, at man køber henholdsvis en løs viser, samt nogle løse wallstickers som består af tal, og derefter klistre dem på omkring viseren.

Læs mere om Wallsticker vægur

Den letteste måde at gøre det på er at købe et samlet sæt, som indeholder både viser og wallsticker tal. Sådan et kan du eksempelvis købe hos Fenomen.dk. Den bestemte ‘pakke’ fra Fenomen som der henvises til i linket, indeholder løse tal, som du selv kan klistre på som du ønsker. Selve væguret (altså viserne) fås i farven sort med 2 visere, og er designet af den populære “Hands”. De løse tal er også i sort farve og til at montere rundt om væguret med tape. Dette sæt koster 519,- kroner, og kan som sagt købes hos Fenomen.dk, ved at klikke på overstående link.

En anden mulighed du også har, er at samle både tal og viser selv. Det er noget mere besværligt, og kan koste lidt mere end det samlede sæt, men hvis man ønsker et vægur der er tilpasset sine egne behov, er det værd at gøre det.

Banegårdsur

Nogle gange, kan vi alle misunde de flotte ure, som man finder på de store banegårde og togstationer. Ønsker du et ur i finurligt, anerledes og moderne design til at peppe dagligstuen op, så er banegårdsure bestemt et populært valg.

Køb banegårdsuret billigst hos Fenomen

Hos Fenomen kan man finde et virkelig flot banegårdsur, som er lavet i næsten det samme design som når man finder dem på banegårdene. Grunden til, at vi har præsenteret dig for netop dette ur, er fordi uret er udstyret med en lille egenskab – banegårdsuret er nemlig dobbelt! Dvs. at uret har ur på begge sider. Endnu en detalje, som er med til at styrke fornemmelsen af et ægte banegårdsur.

Elegant og klassisk ur fra Karlsson

2772b_01Det klassiske ur fra Karlsson kan klæde et hvilket som helst køkken eller dagligstue. Dette ur er nok det ur, som de fleste danskere har i deres hjem – og de bliver aldrig trætte af at se på det! Uret er bygget i en robust stålkasse, som sikrer at uret kan holde til det meste. Derudover er baggrundsfarven af dette vidunder til et ur af farven hvid, mens de tykke sorte streger som udgør tallene, understreger urets elegance.

Køb det klassiske ur fra Karlsson her

Det klassiske ur fra Karlson måler 40 cm. i diameter, og kan fås hos blandt andre Fenomen for 650,- kroner.

Vægur til børn

6192-1Nu har vi nævnt webshoppen Fenomen i forbindelse med vores henvisning til de flotte vægure. Det er blandt andet fordi, at de har et stort udvalg af vægure – og har du børn, bliver du heller ikke snydt! Barnet skal selvfølgelig lære klokken fra starten af, hvorfor et vægur er essentielt for opdragelsen.

Klokken skal jo helst læres på en sjov måde; og er barnet også interesseret i lokomotiver er Happy Traffic Train jo et perfekt valg. Langs kanten af uret kører et rødt lokomotiv rundt. Hver hele time tutter det endda. Uden tvivl et vægur som barnet vil elske! Uret kan endda registrere hvornår det er dag og nat. Derfor kører toget heller ikke rundt om natten og tutter, så barnet kan få en god nattesøvn.

Køb Happy Traffic Train her

19032-1Kærlighed, kærlighed og atter kærlighed. Det er måske det eneste jeres datter taler om, hvorfor i bør give hende dette vægur i pink. Væguret består af wallstickers som forestiller pink hjerter, mens viseren er påsat med et stort hjerte og selv er i farven sort. Også et ur som uden tvivl vil vække glæde hos dit barn!

Køb Pink hjerte ur her

Hvilket vægur bør man vælge?

Som du måske kan se, findes der et stort udvalg af vægure – alle i forskellige designs og beregnet til forskellige rum. Derfor kan det også være uoverskueligt at vælge, hvilket vægur man bør vælge – derfor vil vi afrunde denne artikel med et par ord omkring, hvilke tanker du bør gøre dig før du køber et vægur.Kend altid til den plads du har til rådighed, før du går ud og køber et vægur. Det er ærgerligt at komme hjem med et vægur som er for stort/lille til den plads du har til rådighed på væggen. Du kan med en målestok måle op hvor meget plads du har til rådighed på væggen. Tag altid udgangspunkt i at du har lidt mindre plads til rådighed end du egentlig har. Så sikrer du dig at få et ur som muligvis er lidt mindre end hvad der er plads til – men det er altid bedre at det er lidt for lille end lidt for stort.

Sørg for at vægurets stil er i overensstemmelse med resten af rummets stil. Har du eksempelvis en dagligstue som er meget klassisk i stilen så køb et klassisk ur, mens har du en urbaniseret dagligstue så køb et moderne ur osv. På den måde sikrer du dig, at væguret fuldender resten af rummets stilart.

Et svar til Vægur – Store ure til væggen i flotte designs

  1. Scilla 2. august 2017 at 12:52 #

    Hvor kan man købe det flotte ur på væggen, som er i billedet øverst på siden med romertal ovenpå pejsen?

    Er det radiostyret?

Skriv et svar