Sekundær

Støvsuger test 2014 – Se de testvindende og billigste priser

Alle har brug for en støvsuger. Desværre er det ikke alle støvsugere som er lige gode – faktisk er der stor forskel på en god støvsuger og en dårlig støvsuger, omend de koster det samme. Vi har gennemgået de essentielle tests fra bl.a. Forbrugerrådet TÆNK, for at vurdere, hvilken der er bedst. Det er ingen hemmelighed, at støvsugerproducenten Electrolux er den klokkeklare testvinder, eftersom 4 af dens støvsugere er testvindere ifølge TÆNK.

Electrolux ZUS 3932 B Ultra Silencer er testvindende

Electrolux ZUS 3932 BI juni 2012 testede forbrugerrådet TÆNK hele 127 forskellige støvsugere, og den endegyldige vinder var Electrolux ZUS 3932 B Ultra Silencer. Her får du ikke alene en støvsuger med det laveste støjniveau der findes på markedet – ting såsom teleskoprør, lang aktionsradius på 12 meter (red. dvs. ledningens længde), gode sikkerhedsfunktioner er bl.a. nogle af de ting som fremhæves i forbrugerrådet TÆNKs test. “Topkarakterer hele vejen rundt” bliver støvsugeren benævnt.

Udover at støvsugeren scorer topkarakterer i dicipliner som støvsugning, støvfiltrering, holdbarhed og støj, kommer Electrolux ZUS 3932 B Ultra Silencer også med en masse andre funktioner såsom:

 • Lavt støjniveau: dB(A) max 65
 • Kraftig sugekraft: l/s 40
 • Motoreffekt: 1800 Watt
 • Nettovægt (eks. tilbehør): kg. 5.98
 • Solidt og vaskbart HEPA filter
 • Medfølger 2 støvsugerposer
 • Mål (eks. tilbehør): 30,8 x 40,2 x 26,6 cm
Her fås Electrolux ZUS 3932 B Ultra Silencer billigst:

ForhandlerFragtPrisKøb
Image0,-1098,- kronerTil forhandler →
Image0,- med GLS1098,- kronerTil forhandler →
Image0,-1449,- kronerTil forhandler →

Electrolux ZG8800 UltraOneGreen er energibesparende

electrolux zg8800Selvom Electrolux ZG8800 UltraOneGreen ikke er en decideret testvinder fra TÆNKs test, scorede den alligevel 76%-point, hvilket vil sige at den var den 5. over-all bedste støvsuger ud af de knap 127 testede støvsugere. Det der især skiller Electrolux UltraOneGreen ud fra mængden, er den ekstra effektive motor som gør støvsugeren meget energibesparende. Faktisk så energibesparende, at den har et 60% lavere strømforbrug! Samtidig er den meget lydsvag, flot og nem at navigere – alt sammen så du får det bedste resultat!

Electrolux ZG8800 UltraOneGreen er for dig, som ønsker at spare penge på energiregningen, vil have en testvunden støvsuger og samtidig ønsker de smarte funktioner.

 • Bemærk: Motoreffekt: 700 Watt
 • Lydniveau: max 68 dB(A)
 • Sugekraft: 32 liter/s
 • Effektivt og vaskbart HEPA13 filter
 • 2 støvsugerposer medfølger
 • Vægt: 5,8 kg
 • Energibesparende: 60% lavere strømforbrug
Her fås Electrolux ZG8800 UltraOneGreen billigst:

ForhandlerFragtPrisKøb
Image0,-1798,-Til forhandler →
Image0,-1798,-Til forhandler →
Image0,-1999,-Til forhandler →

Electrolux UltraOne Origin WR er allergivenlig støvsuger

Electrolux UltraOne UOORIGINWRLider du af astma, pollen- og husstøvmideallergi eller en hvilken som helst anden form for allergi, er den allergivenlige Electrolux UltraOne Origin WR støvsuger lige noget for dig. Tidligere kendt som den populære, testvindende Electrolux Z8820B har producenten nu opdateret og forbedret modellen, så du får en mere effektiv motor, kraftigere sugeevne og en hel masse nye, praktiske funktioner, som bidrager til brugsoplevelsen. Den allergivenlige støvsuger hedder nu Electrolux UltraOne Origin WR.

Grunden til at Electrolux UltraOne Origin WR er en allergivenlig støvsuger, skyldes dens kraftige sugeevne (46 liter/sek) og det gode filter. Nogle støvsugere har tendens til at tabe en del af sugeevnen, når støvsugerposen er halvt eller delvist fyldt. Det er ikke tilfældet for Ultraone Origin-serien, og det er bl.a. derfor at den er så allergivenlig (og i øvrigt testvunden).

Inde på www.whiteaway.dk’s produktside af Electrolux UltraOne Origin kan man finde en række brugeranmeldelser. Her skriver en bruger ved navn Jacob Hansen følgende om Electrolux UltraOne Origin:

“Virkelig god. Har aldrig prøvet at en støvsuger har for meget sugekraft. Den suger sig fast i gulvtæpper, så man bliver nødt til at skrue ned for effekten! Larmer heller ikke meget”

 • Motoreffekt: 2200 Watt
 • Sugekraft: 46 liter/sek
 • Lydniveau: 70 db(A)
 • Effektivt og vaskbart HEPA H-13 filter
 • Vægt: 5,80 kg
 • 2 støvsugerposer medfølger
Her fås Electrolux UltraOne Origin WR billigst:

ForhandlerFragtPrisKøb
Image0,-1699,-Til forhandler →
Image0,-1699,-Til forhandler →
Image49,-1839,-Til forhandler →

Electrolux ZE320A Ergospace er udmærket og billig

Er du på udkig efter en billig støvsuger som samtidig fungerer udmærket, er Electrolux ZE320A lige noget for dig. Nok er den billig, men det er ikke ensbetydende med, at den er dårlig – tværtimod. Med den kompakte lille Ergospace støvsuger har du en rækkevidde på knap 13 meter – glem lykkeligt alt om at flytte stikket fra el-kontakt til el-kontakt. Støvsugeren har en udmærket ydeevne med en sugeevne på 38 liter/sek, et virkelig godt filter ved navn HEPA E12 som sørger for at alt det du støvsuger rent faktisk ender i støvsugerposen og et rigtig fint design i grønne nuancer.

Her er lidt af, hvad køberne siger:

Johnny Per Bregenov: “God støvsuger med god sugestyrke. Dog syntes jeg at plastick slangen (…) ikke altid vil dreje rundt på støvsugeren.”

Dann Falk: “Dejlig laaaang ledning, kan næsten nå hele huset rundt, uden at løbe tør for “snor” (…)”

 • Motoreffekt: 1800 Watt
 • Sugekraft: 38 liter/sek
 • Lydniveau: 79 db(A)
 • HEPA-filter medfølger
 • arbejdsradius (ledning og støvsugerslanges længde): 13 meter
 • Vægt: 6,93 kg
Her fås Electrolux ZE320A Ergospace billigst:

ForhandlerFragtPrisKøb
Image0,-849Til forhandler →

Kriterier for en støvsuger – dette bør den kunne

Vælger du selv at købe en støvsuger som endnu ikke er blevet testet endnu, og du således ikke kan vide dig sikker på fungerer ordentligt, giver vi her nogle tips til hvad der er vigtigt at gå efter i støvsugeren.

Sugekraft: Det er naturligvis essentielt, at støvsugeren kan suge ordentligt. Sugekraften måles hovedsageligt i liter/sek., dvs. hvor mange liter støvsugeren kan suge i sekundet. Her kan en sugekraft på minimum 30 liter/sek anbefales – hvis ikke det er tilfældet for en støvsuger du overvejer at købe, kan den generelt ikke anbefales.

Filter: Har du allergi for pollen eller husstøvmider, er det vigtigt at stille høje krav til filteret. Det skyldes, at gode filtre i støvsugeren kan holde partikler tilbage, så de ikke bliver blæst rundt i lokalet når du støvsuger. Ønsker du et godt filter, er et ved navn HEPA-filter godt at gå efter. Det kan holde partikler større end 0,3 my tilbage, og bevare partiklerne i støvsugerposen. Alle overstående Electrolux støvsugere har et sådan filter.

Arbejdsradius: Er du irriteret over konstant at skifte stikket fra el-kontakt til el-kontakt, er en støvsuger med lang arbejdsradius og ledning godt.

No comments yet.

Skriv et svar