Ismaskine test – Se testen af ismaskiner i forskellige prisklasser

Hjemmelavet is med ismaskine

Der findes ingen bedre middag end en med is til dessert. Desserten er for mange mennesker den vigtigste, da det er den der efterlader gæsterne med det endelige indtryk – og hvilken dessert er bedre end en, hvor lækker, hjemmelavet is indgår? De færreste i hvert fald.

Vi har lavet en test af de populære ismaskiner der findes på markedet, og præsenterer her de bedste ismaskiner indenfor hver prisklasse.

[hr]

Testvindende ismaskine – Philips HR2304

philips hr2304
Philips HR2304 er selvsagt ganske elegant.

Den tyske gigantproducent skuffer aldrig med deres gode produkter af god kvalitet. Det er formentlig også derfor, at Philips HR2304 ismaskine er blevet kåret som den bedste ismaskine af både Familie Journalen og dagbladet Politiken.

Philips HR2304 egner sig formentlig mest til privat brug af isdessert. Det skyldes, at ismaskinen kan rumme 0,8-1 liter is – perfekt størrelse som dessert til et middagsselskab. Isen som Philips HR2304 kan lave, er ganske udmærket. Den drejer i en tilpas hastighed som gør, at isen hverken bliver for iset og klumpet eller for ‘softicet’ (dvs. blød).

Ismaskinen har alle de funktioner, som man måtte forvente at en ismaskine til privatbrug måtte have. Derudover er kvaliteten ikke til at klage over. Prisen for Philips HR2304 er 599,- kroner hvilket vi mener er ganske fornuftigt. Så ønsker du en ismaskine, som kan levere is til privat brug, og at den ekstra planlægning ikke nødvendigvis er et problem, er Philips HR2304 lige noget for dig.

Philips HR2304 købes billigst hos Wupti.com for 499,- kroner – klik her

Fordele og ulemper:

[twocol_one]

  • Udtageligt fryse-element. Det betyder, at du ikke behøver komme hele ismaskinen i fryseren, når fryse-elementet skal fryses ned.
  • Maskinen arbejder næsten lydløst
  • Isen kan laves på 30-50 minutter
  • Nem rengøring
[/twocol_one] [twocol_one_last]
  • Fryse-elementet til ismaskinen kræver 18 timer i en fryser, hvilket derfor naturligvis kræver en vis planlægning
  • Maskinen kan lave 0,8-1 liters is per gang, hvilket er i den lave ende af isoptagelsen i forhold til andre ismaskiner. Det er dog praktisk for nogle, da de fleste ikke har behov for mere is
  • Ismaskinen har ingen kompressor
[/twocol_one_last] [hr]

Flot ismaskine med kompressor – DeLonghi ICK 5000

DeLonghi ICK 5000
Flot og automatisk er formentlig to hovednøgleord for Delonghi ICK 5000.

Ønsker du at gå en tand op i forhold til Philips HR2304, er DeLonghi ICK 5000 helt sikkert noget for dig. Her får du ikke alene en flot og eksklusiv ismaskine, som du med god samvittighed kan hive frem alle årets årstider i det lækreste materiale. Du får også en ismaskine, som kan lave den lækreste is, med plads helt op til 1,2 liter is – til sammenligning har Philips HR2304 kun plads til lidt over 0,8 liter.

DeLonghi ICK 5000 har en indbygget kompressor. Det er en kæmpe fordel, hvad angår det at lave is. Herved undgår du nemlig at skulle til at planlægge din is-lavning. Du kan tilberede din lækreste is på under 20 minutter, uden at du behøver at fryse et fryseelement 20 timer inden – den lækreste chokolade-, jordbær- eller valnøddeis kan altså spontant laves som dessert – med garanti for at det vil imponere gæsterne!

Udover selve ismaskinen som også medfølger flot aftagelige rustfri stål skål, får du også en isske og opskriftbog, som giver opskrifter på den lækreste is, kvit og frit. Ønsker du derfor en flot ismaskine, som du spontant kan lave den is med til dig selv eller dine middagsgæster, så er DeLonghi ICK 5000 ismaskinen lige noget for dig – dog skal du bemærke, at prisen ikke er lav, og derfor er netop denne ismaskine ikke nødvendigvis egnet for alle.

[wpc_table id=5]

En informerende video, og meget sigende ift. automatikken hos DeLonghi ICK 5000
[hr]

Automatisk ismaskine til de isglade – NEMOX Gelatissimo exclusive

NEMOX Gelatissimo ExclusiveØnsker du at gå endnu et pristrin op, hos de lidt dyrere ismaskiner, er NEMOX Gelatissimo exclusive absolut et ideelt valg. Selvom denne ismaskine er væsentligt dyrere end de andre nævnt i denne artikel, får du virkelig hvad du betaler for, når du køber denne.

Denne model er den mest populære fra NEMOX, og det er bestemt ikke uden grund. NEMOX Gelatissimo exclusive er det tætteste du kommer på en fuldautomatisk ismaskine. Du tænder blot for maskinen, hælder is-ingridienserne i, og blot 20-25 minutter derefter har du den mest perfekte is du kan forestille dig, som du kan servere for dig, dine nærmeste eller dine middagsgæster.

Der er ingen tvivl om, at NEMOX gør islavningen til en leg. Det er formentlig også derfor, at maskinen er så populær, og faktisk er webshoppen Gelateria’s, som udelukkende sælger ismaskiner, mest solgte produkt.

[wpc_table id=6]

[no_toc]

Skriv en kommentar