Lammeskind til babyer og børn - 5 lammeskind du helt sikkert vil elske!

background Layer 1 Forbrugertest

Lammeskind til babyer og børn – 5 lammeskind du og dit barn vil elske!

Når du lige har fået baby eller har haft børn i et stykke tid, ved du måske, hvor vigtigt det er, at babyen ligger på et blødt, komfortabelt og ikke mindst tilpas varmt underlag. Her kan især et lammeskind være et godt valg. Det er blødt, behageligt og kan typisk give barnet den perfekte temperatur, når han eller hun får sin skønhedssøvn. Vi har her samlet 5 lammeskind, vi tror, du og din baby vil elske.

Det økologiske lammeskind fra England sikrer barnets sundhed

Økologisk lammeskind

Som forældre ønsker man naturligvis, at ens barn får den sundeste, tryggeste og bedste start på livet. Det økologiske skind fra England hjælper med det ønske. Her får du et økologisk, flot og blødt skind fra England, som både kan bruges i barnevognen, klapvognen eller blot som blødt underlag.

Lammeskindet her er både åndbart og fugt- og temperaturregulerende. Det sikrer en sund, sikker og stabil temperatur hos barnet. Det er især genialt i barnevognen eller klapvognen – dels fordi pelsen ser enormt flot ud, men også fordi det giver barnet en naturlig og blød varme.

 • Økologisk og allergivenligt
 • 100 % lammeuld
 • Ufarvet og helt igennem et naturprodukt
 • Kan eventuelt vaskes ved 30 grader i vaskemaskinen

Lammeskindet fra England fås for 999,- DKK hos Lammeskindet.dk her.

Silkeblødt islandsk lammeskind er ganske unikt

Mørkegråt lammeskind

Med det silkebløde skind fra Island kan du være sikker på, at dit barn falder i søvn under trygge og bløde rammer. Det er unikt og adskiller sig dels ved at være mørkegråt (de fleste lammeskind er hvide), dels ved at være korthåret. Disse islandske lam bliver nemlig klippet for at give det en mere blød og kompakt struktur. Det gør både lammetæppet mere unikt og flot, men man kan nok også forvente, at det er lidt varmere end andre pelse.

 • Måler 100-110 x 60 cm
 • Flot og unikt lammeskind med en blød og kompakt struktur, fordi lammene i sin tid er tætklippede

Det mørkegrå lammeskind fra Island er for dem, der gerne vil betale lidt ekstra for at få et unikt lammeskind, som ikke bare ligner alle de andre. Det fås hos webshoppen Lammeskindet.dk for 1349,- DKK her.

Billigt lammeskind i flotte lyse farver går hverken på kompromis med kvalitet eller sundhed

Billigt lammeskind

De færreste forældre vil gå på kompromis med deres barns ve og vel, og med det super bløde lammeskind fra New Zealand slipper du både for at blive helt ruineret, samtidig med at der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

Merino baby lammeskind, som er navnet på dette lammeskind, er specielt forarbejdet til at kunne bruges til børn og babyer. Størrelsen passer ligeledes perfekt til barnevognen, klapvognen eller som liggeunderlaget. Hvad der især er specielt med dette lammeskind, er, at det er varmeregulerende. Skindet sørger således for at bibeholde en jævn temperatur, så barnet ikke overopheder, samtidig med at kunne forblive varm.

 • 75 x 50 cm – passer perfekt i barnevognen
 • Økotex-certificeret
 • Woolmark certificeret
 • Allergivenligt
 • Ægte og naturligt skind
 • 100 % godkendt til barnets sarte hud
 • Varmeregulerende

Lammeskindet fås hos Lammeskindet.dk for 499,- DKK her, hvilket vi bestemt anser som en rimelig pris taget den gode kvalitet i betragtning.

Det økologiske lammeskind fra England er en af vores favoritter

Økologisk lammeskind

Her kommer én af vores absolutte favoritter: det flotte lammeskind fra England. Der, hvor vi især er solgt, er med de flotte hvide farver med røde nuancer. Man kan nærmest føle pelsens blødhed og lækre kvalitet alene ved blot at kigge på produktbilledet. Og med det faktum, at skindet er økologisk, garderer du dig også mod diverse allergier for barnet.

Du får et helt unikt og enestående skind

Hvad der især gør det her skind spændende, interessant og unikt, er, at skindet er et naturprodukt. Det betyder, at det ikke er farvet kunstigt, hvorfor hver eneste skind er helt unikt. Du finder med andre ord ikke en kopi.

 • 100 x 60 cm
 • Flotte hvide farver med mørkerøde nuancer
 • Økologisk
 • Naturprodukt

Dette skind købes for 999,- DKK hos Lammeskindet.dk her.

Det helt hvide skind er en klassiker

Hvidt skind

Vil du holde dig til den lidt mere klassiske skindstil, kan det islandske lammeskind som måler 90-100 x 60 cm i høj grad anbefales. De fleste, der har ligget med et sådan skind, ved, hvor meget tryghed og hvor mange dejlige minder man kan få af et blødt, hvidt, traditionelt lammeskind. Hvorfor ikke give dit barn den samme dejlige tryghed? Det hvide islandske skind fås for bare 699,- DKK og kan købes her.

 • 90-100 x 60 cm
 • Det korte hår gør den resistent overfor snavs og madrester

Er det farligt eller usundt at give barnet et lammeskind?

Det er en velkendt myte, at lammeskind er farlige og skadelige for børn og babyer. Men hvordan forholder det sig egentlig? I Netsundhedsplejersken.dk’s brevkasse kan man læse, at:

 • Sundhedsstyrelsen fraråder, at børn sover indendøre på lammeskind, fordi de kan risikere at blive for varme, og dermed øges risikoen for vuggedød
 • Lammeskind udendørs – f.eks. i en barnevogn – ikke er et problem

Generelt kan man sige, at skind i en barnevogn kan være en udmærket idé, mens man formentlig bør holde et vågent øje på barnet, hvis man vælger at lægge det til at sove på et skind.

Øges risikoen for allergi?

Risikoen for, at dit barn udvikler allergi som resultat af et skind er akkurat ligeså høj, som ved at give barnet et tæppe. Man kan dog være på den sikre side ved at købe et allergivenligt eller økologisk skind.

Lammeskind tilbud – hvor finder man dem?

Selv om lammeskind ikke er dyre, er de heller ikke decideret billige. Derfor kan det for nogle give mening at gå på tilbudjagt efter det perfekte skind til babyen. På Lammeskindet.dk’s tilbudssektion her finder du alle de gode tilbud på eksklusive og flotte skind. Det er bestemt værd at give det et kig, og se, om man finder et skind, der passer til ens barn.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer

Vi beklager, at artiklen ikke var nyttig for dig

Lad os forbedre artiklen sammen!

Hvordan kan vi forbedre denne artikel?

Skriv en kommentar

Bemærk: Vi besvarer kun generelle spørgsmål til artiklens indhold i kommentarsporet. Hvis du ønsker at få behandlet din byggeopgave, kan du finde vores samarbejdspartner øverst på siden.