Nyt badeværelses pris per m2 - Hvor meget koster det?

background Layer 1 Byggeopgaver

Nyt badeværelse pris per m2 – Hvor meget koster det?

Så er det igen ved at blive vinter. Og hvilken bedre anledning opstår til at få et nyt og lækkert badeværelse? Ikke mange, efter vores mening. Med et flot nyt badeværelse kan man få glæden tilbage i vintermånederne som i høj grad kan synes kold, mørk og trist. Hvilke ting bør man være opmærksom på, når man skal ansætte håndværkere til at renovere et nyt badeværelse? Og hvor meget koster det? Det har Primabolig.dk sat sig for at undersøge i denne artikel, hvor vi blandt andet giver bud på badeværelses priser per m2.

Modtag 3 gratis pristilbud på nyt badeværelse

Få 3 gratis og uforpligtende pristilbud på dit nye badeværelse. 3 håndværkere vil konkurrere om at få opgaven, hvilket resultere i en billigere pris for dig! Hvis du synes at et af tilbuddene lyder godt, kan du vælge det – ellers kan du nøjes med at takke nej.

 • Få et pristilbud på badeværelse så du har en ide om prisen
 • 100% gratis
 • 100% uforpligtende
 • Hurtigt svar

[button link=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14392&bannerid=24063″ size=”large” bg_color=”#008a1c”]Få 3 tilbud på nyt badeværelse[/button]

Pas på med selv at etablere nyt badeværelse!

Etablering af nyt badeværelse
Et ellers flot bygget badeværelse må ændres, da der er opdaget fugtskade. Dette dækker forsikringen ikke!

Det kan, ligesom de fleste andre byggeopgaver, være fristende at finde sin indre handyman frem, og bevise overfor sig selv, at man sagtens kan gøre det selv. Det bør man imidlertid passe på med. Hvis du selv udfører arbejdet ved etablering af nyt badeværelse, er der stor risiko for, at det går galt. En af de største risici forbundet med selv at renovere sit badeværelse er fejl ved etableringen af VVS og afløb. Begår man fejl ved etableringen af VVS, kan der opstå vandskade. En udbedring af vandskade er meget omkostningsfuldt, og kan faktisk komme til at koste mere end selve renoveringen af badeværelset.

Der er en verden til forskel fra selv at udføre arbejdet og at få en professionel håndværker til renovere badeværelset. Dels udfører håndværkere som regel langt mere professionelt og grundigt end amatører, men forsikringsvilkår og det juridiske er også anerledes, hvis du selv renoverer dit badeværelse. Visse forsikringsselskaber dækker ikke skader som f.eks. vandskade, hvis arbejdet ikke er udført af en autoriseret VVS-mand.

Der er derfor mange ulemper og risici forbundet med, at du selv renoverer dit badeværelse. Selv de mest simple renovationsopgaver på badeværelset kan være meget komplekse, fordi man også skal tage hensyn til VVS og afløb. Medmindre du selv har megen erfaring med renovering og VVS, anbefaler vi derfor, at du får en professionel håndværker til at renovere dit badeværelse. Selv at etablere badeværelset er med andre ord et tåbeligt sted at skære i budgettet, fordi det kan ende med at blive en omkostelig affære.

Hvad er prisen på et nyt badeværelse?

Det er desværre svært at give et konkret bud på, hvor meget et nyt badeværelse koster. Prisen afhænger nemlig af mange ting, herunder omfanget af renovation der ønskes udført på badeværelset, størrelsen på badeværelset samt hvem du ansætter til at udføre jobbet. Selv om det således er svært at give et bud på, hvor meget en sådan renovation vil koste, følger her det generelle fingrepeg om prisen:

Ansigtsløftning af badeværelset – Dvs. skiftning af klinker på gulv og væg, skiftning af vandhane og eventuelt vasken samt ny brusekabine kan koste op til (men så er det også dyrt) 70.000,- kroner.

Komplet renovering – Dvs. renovering af det meste af badeværelsets afløb samt renovering af alt det andet kan koste væsentligt mere.

Hvis du ønsker et præcist tal på hvor meget det vil koste, anbefaler vi, at du får 3 gratis og uforpligtende pristilbud på nyt badeværelse.

Hvilke ting skal renoveres på badeværelset?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger især af, hvor meget badeværelset skal renoveres. Nogle vælger, kun at give badeværelset et ansigtsløft, så at det ser pænere og lækre ud. Overstående ansigtsløftning indebærer ofte skiftning af klinker på gulv og væg, skiftning af vandhane og eventuelt vasken samt ny brusekabine. Denne type renovering af et badeværelse er en af de populæreste, og også billigst i forhold til en komplet renovering af badeværelset. En komplet renovering af badeværelset kan være nødvendig, hvis badeværelset allerede nu er helt forfaldent. I så fald er en ansigtsløftning ikke nok. Her kræves en komplet renovering.

En komplet renovering indebærer nyt badeværelsesgulv, udskiftning af afløb og VVS og meget mere. En komplet renovering kan være en del dyrere end et ansigtsløft, idet det er et større omfang af arbejde der skal udføres, samt at det kan kræve en autoriseret VVS håndværker som kan håndtere udskiftningen af afløbet.

Hvordan fås den billigste pris på nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse kan som bekendt være forholdsvis omkostningsfuld for mange mennesker. Derfor kan det jo betale sig at finde ud af, hvordan man får den billigste pris på et nyt badeværelse. Det kan være alt fra hvilken håndværker du vælger at få til at udføre jobbet, til at prioritere hvad der skal renoveres.

Hvilken håndværker du vælger er uden tvivl det sted hvor der kan spares flest penge. Nogle håndværkere udføre jobbet til en højere pris end andre – sådan er det, og sådan er det stort set med alle byggeopgaver. Derfor gælder det om, at finde den håndværker der kan udføre jobbet til den laveste pris. Dermed ikke sagt, at du ikke skal have tillid til, at han udføre jobbet godt og ikke sjusker – for ellers kan det jo være det samme.

Du kan desuden se nogle af de øvrige priser på Badevaerelsepriser.dk. Her finder du bl.a. en funktionel prisberegner til et nyt badeværelse.

Fantastisk tip til at finde den billigste håndværker:

Den utvivlsomt bedste måde du kan få den billigste håndværker, som samtidig udføre et godt arbejde, er med servicen 3byggetilbud.dk. Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på etablering af nyt badeværelse fra 3 håndværkere. Håndværkerne konkurrere selvfølgelig om at få muligheden for at etablere dit nye badeværelse, hvilket resultere i, at du får en virkelig god pris. Herefter kan du vælge det billigste tilbud du får, eller det, som du synes lyder bedst. Eller fravælge alle 3. Det samme har du mulighed for, med 3byggetilbud.dk, hvor du også kan få 3 tilbud på håndværkere. [no_toc]

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer

Vi beklager, at artiklen ikke var nyttig for dig

Lad os forbedre artiklen sammen!

Hvordan kan vi forbedre denne artikel?

4 kommentarer til “Nyt badeværelse pris per m2 – Hvor meget koster det?”

 1. Hej.
  Jeg har et lille badeværelse på omk. 3 kvm
  Jeg har en form for lak på mit badeværelses gulv som krakelere og skal derfor væk. Det originale badeværelse gulv er fint men skal gøres pænt igen. Udover dette vil jeg have spot i mit loft på badeværelse. Jeg skal også have et nyt amatur/bladningsbatteri og håndvask. Vil høre hvad i ca. Kan gøre dette for.

  Mvh
  Emma

  Svar
  • Hej Emma,
   Som beskrevet i artiklen er tommelfingerreglen, at du må af med 70.000 kroner for et ansigtsløst af badeværelset, mens det bliver væsentligt dyrere ved en komplet renovering (dvs. renovering af afløb mv.) Prisen afhænger dog meget af størrelsen på dit badeværelse, omfang af renoveringen osv., hvorfor vi klart anbefaler, at du får et pristilbud som beskrevet ovenfor.

   Håber svaret var tilstrækkeligt.

   Mvh. Hanna

   Svar
 2. Vi har et lille badeværelse, hvor gulvarealet måler 2,1×1,7 m. Der har tidligere stået et badekar i den ene side af badeværelset; det har vi nu flytte og støbt underlaget op til gulvniveau og ha fået sat to gulvafløb istedet for de gamle (vådrumsafløb). Vore opgave er nu at få lagt klinker på hele gulvet som falder hen mod afløbene, cirk 4 kvm. Hvem kan lægge disse fliser og til hvilken pris pr. Kvadratmeter. Der skal nok nivelleres af så vandet løber direkte i afløbene. VVS manden har sørget for gulvafløb og for at hæve bruseren fra karniveau til bruseniche niveau, aætså 1,05 m over gulv. Brusenichen skal vådrumssikres på den tilgængelige del, altså der hvor badekarret stod ( vi har pakken fra LIP vedr. vådrum). Det vi har brug for er en dygtig murer som kan lægge
  Klinkerne på gulvet og udskifte enkelte vægfliser (knækkede) med nogle nye ( vi har de hvide fliser). Hvad skal du have for at udføre håndværket og hvor lang tid regner du med at bruge på opgaven, ergo hvad er din faste pris? Jeg kan fremsende en tegning og et foto af herligheden, som den står nu!

  Med venlig hilsen,
  Ulla og Ove S. Johansen
  2630 Taastrup, Sjælland

  Svar
  • Hej Ulla og Ove,
   Som beskrevet i artiklen, vil vores prisestimater formentlig være meget usikre. Derfor anbefaler vi i stedet, at I får 3 byggetilbud hos 3byggetilbud.dk. Så vil I i løbet af kort tid få 3 tilbud fra 3 forskellige håndværkere, som vil give deres pris på renoveringen af jeres badeværelse. Det er både gratis og uforpligtende.

   Jeg håber svaret var tilstrækkeligt.
   Mvh. Hanna

   Svar

Skriv en kommentar

Bemærk: Vi besvarer kun generelle spørgsmål til artiklens indhold i kommentarsporet. Hvis du ønsker at få behandlet din byggeopgave, kan du finde vores samarbejdspartner øverst i artiklen.