Gå til indhold Spring til sidefod

Nyt badeværelse pris per m2 – Hvor meget koster det?

4 Comments

 • Emma
  Indsendt 17. januar 2015 1:08

  Hej.
  Jeg har et lille badeværelse på omk. 3 kvm
  Jeg har en form for lak på mit badeværelses gulv som krakelere og skal derfor væk. Det originale badeværelse gulv er fint men skal gøres pænt igen. Udover dette vil jeg have spot i mit loft på badeværelse. Jeg skal også have et nyt amatur/bladningsbatteri og håndvask. Vil høre hvad i ca. Kan gøre dette for.

  Mvh
  Emma

  • Forfatter
   Hanna T. Bertelsen
   Indsendt 27. maj 2016 20:51

   Hej Emma,
   Som beskrevet i artiklen er tommelfingerreglen, at du må af med 70.000 kroner for et ansigtsløst af badeværelset, mens det bliver væsentligt dyrere ved en komplet renovering (dvs. renovering af afløb mv.) Prisen afhænger dog meget af størrelsen på dit badeværelse, omfang af renoveringen osv., hvorfor vi klart anbefaler, at du får et pristilbud som beskrevet ovenfor.

   Håber svaret var tilstrækkeligt.

   Mvh. Hanna

 • Ulla og Ove
  Indsendt 26. juli 2015 17:09

  Vi har et lille badeværelse, hvor gulvarealet måler 2,1×1,7 m. Der har tidligere stået et badekar i den ene side af badeværelset; det har vi nu flytte og støbt underlaget op til gulvniveau og ha fået sat to gulvafløb istedet for de gamle (vådrumsafløb). Vore opgave er nu at få lagt klinker på hele gulvet som falder hen mod afløbene, cirk 4 kvm. Hvem kan lægge disse fliser og til hvilken pris pr. Kvadratmeter. Der skal nok nivelleres af så vandet løber direkte i afløbene. VVS manden har sørget for gulvafløb og for at hæve bruseren fra karniveau til bruseniche niveau, aætså 1,05 m over gulv. Brusenichen skal vådrumssikres på den tilgængelige del, altså der hvor badekarret stod ( vi har pakken fra LIP vedr. vådrum). Det vi har brug for er en dygtig murer som kan lægge
  Klinkerne på gulvet og udskifte enkelte vægfliser (knækkede) med nogle nye ( vi har de hvide fliser). Hvad skal du have for at udføre håndværket og hvor lang tid regner du med at bruge på opgaven, ergo hvad er din faste pris? Jeg kan fremsende en tegning og et foto af herligheden, som den står nu!

  Med venlig hilsen,
  Ulla og Ove S. Johansen
  2630 Taastrup, Sjælland

  • Forfatter
   Hanna T. Bertelsen
   Indsendt 27. maj 2016 15:18

   Hej Ulla og Ove,
   Som beskrevet i artiklen, vil vores prisestimater formentlig være meget usikre. Derfor anbefaler vi i stedet, at I får 3 byggetilbud hos 3byggetilbud.dk. Så vil I i løbet af kort tid få 3 tilbud fra 3 forskellige håndværkere, som vil give deres pris på renoveringen af jeres badeværelse. Det er både gratis og uforpligtende.

   Jeg håber svaret var tilstrækkeligt.
   Mvh. Hanna

Efterlad en kommentar

0/100