Rullebord og serveringsvogn – 14 favoritter til køkken og stue

Rullebord ved navn Raw
Ovenfor ses rullebordet ved navn Raw, som kan købes her.

Et rullebord er en enkel og fleksibel måde at få mere bordplads i køkkenet eller stuen. Mange af dem fungerer også som serveringsvogne, og kan være en kærkommen tilføjelse i køkkenet, som gør madlavningen nemmere.

Derfor har vi samlet vores 14 favoritter indenfor rulleborde og serveringsvogne, så du kan blive inspireret og få rådgivning. Bordene er så forskellige som dagen er lang, men fælles for dem er, at de alle er lækre, funktionelle og ikke mindst moderne.

[hr]

Rullebord i kobber fra Nordal

Kobber rullebordKobber har vundet meget frem i de danske hjem igennem de seneste år, og hvis du også er vild med kobber, så er dette rullebord fra Nordal perfekt. Det er fremstillet i mørkt kobber, hvilket giver det udseende, som et er godt mix imellem retro og moderne.

En ekstra fin detalje på dette danske designbord, er de flotte og specielle hjul, der giver rullebordet en helt speciel rå charme. Looket bliver understreget af de små skruer på siderne af benene, der også virker en smule industrielle og dermed skaber en god helhed.

Du bør dog være opmærksom på, at dette bord kun er til indendørs brug.

 • Måler 87 x 61 x 92 cm i hhv. højde, bredde og længde
 • Til indendørsbrug

Nordal rullebordet fås for 3249,- DKK hos Unoliving.com her.

[hr]

Minimalistisk rullebord i metal fra Bloomingville

Katrines rullebordDette rullebord fra Bloomingville er minimalistisk og i et moderne design. Bordet er fremstillet i metal, men har også en træhylde, der får bordet til at virke rustikt. I dette tilfælde er der derfor designet et bord, hvor det moderne og det rustikke går op i en højere enhed og får bordet til at virke meget eksklusivt til prisen. Samtidig betyder bordets design også, at du får et bord, der både passer til drinks i stuen eller en hyggelig grillaften.

Bordet er udstyret med to hjul og to fødder. På modsatte side af hjulene har bordet et håndtag, der gør det nemt at flytte bordet, mens fødderne gør at bordet ikke triller nogen steder, når det først er placeret et sted.

 • Mål: 65 x 38 x 53 cm i hhv. højde, dybde og bredde
 • To hjul
 • Minimalistisk design

Bloomingville rullebord fås for 1.899,- DKK her.

[hr]

Rundt rullebord i bambus

Bambus serveringsbordLigesom det forrige bord, er dette rullebord også fra Bloomingville, men designet er markant anderledes. Den firkantede form og det hårde metal fra forrige bord er her erstattet med runde former i bambus. Materialevalget giver bordet et let og hyggeligt udtryk, der for eksempel passer godt ind i en luftig indretning – eventuelt til det moderne sommerhus, men bordet kan også meget vel bruges hjemme i stuen.

På dette bord er bakkerne aftagelige, hvilket giver ekstra fleksibilitet i forhold til serveringer fra bordet. Det er oplagt at placere bordet ved sofaen, så det altid er indenfor rækkevidde, og så kan det på grund af hjulene nemt trækkes tættere på, så det står optimalt, når det er i brug.

 • Måler 81 x 50 cm i hhv. højde og diameter
 • I materialet bambus

Rullebordet i bambus fås for 2.499,- DKK her.

[hr]

Moderne og billigt rullebord fra Fogy

FogyDette rullebord fra Fogy er fremstillet med et stel i forkromet metal og plader af sort glas. Det giver et meget moderne udseende med skarpe linjer, som passer godt ind i hjemmet, hvor man gerne vil et smart og minimalistisk udtryk.

Rullebordet er oplagt at bruge som bar på grund af flaskeholderne, der giver plads til seks flasker. Der er desuden plads til opbevaring af vinglas under toppladen. Samtidig tager glaspladerne ikke skade, hvis man

skulle spilde eller sætte fugtige genstande direkte på bordet. Kort sagt er det et moderne og holdbart bord, som ovenikøbet er billigt.

 • Moderne design
 • Relativt billigt rullebord
 • Holder seks flasker
 • Måler 75 x 40 x 69 cm i hhv. højde, bredde og længde

Rullebordet fra Fogy fås for 1599,- DKK her.

[hr]

Råt rullebord i ubehandlet træ fra PLUS

PLUS rullebordDette rullebord fra PLUS udmærker sig ved sit rustikke udseende, der virkelig får det til at skille sig ud fra mængden. Bordet er fremstillet i træ og fås i tre variationer – ubehandlet, drivtømmer og sort, der har hver sin charme. I dette tilfælde ses den dog som ubehandlet.

Rullebordet er oplagt at bruge på terrassen – for eksempel som anretterbord, når man griller, men bordet passer også godt ind i de fleste nyere køkkener. Hjulene er udstyret med låsemekanismer, så man kan forhindre, at bordet uønsket triller.

Alternativt kan dette rullebord også som en lille, rustik reol, hvilket giver den mange anvendelsesmuligheder i indretningen.

 • Måler 80 x 49 x 90 cm i hhv. bredde, dybde og højde
 • I massivt og ubehandlet træ

PLUS rullebordet fås hos Trendyliving for 3599,- DKK her.

[hr]

Flot serveringsbord i sort metal fra House Doctor

House Doctor rullebordHouse Doctor er kendt for at designe moderne og luksuriøse møbler til hjemmet, og dette bord er ikke en undtagelse. Serveringsbordet er inspireret af kontormiljøet, hvilket får det til at fremstå enkelt og professionelt, men man skal ikke tage fejl af, at det gør sig godt i private hjem.

Bordet har fire hjul, hvilket gør den meget fleksibel, eftersom den er nem at flytte. Den er oplagt til brug som serveringsbord, når der er gæster, eller som sidebord til sofaen. Dens enkle design gør, at den passer ind i alle hjem, og den får et helt personligt præg af de ting, som du putter på den.

 • Måler 50 x 35 x 55 cm i hhv. bredde, længde og højde
 • Fire hjul

Serveringsbordet fra House Doctor fås for 1549,- DKK hos Luxoliving.dk her.

[hr]

Alternativt rullebord med glasoverflade

House Doctor Rolling TableDette rullebord har også House Doctors karakteristiske, eksklusive design – denne gang med glasplader i stedet for metal. Bordet er kvadratisk og smallere end mange af de andre borde på denne liste, og derfor er den velegnet til et mindre hjem – eventuelt en lejlighed i byen.

Dette rullebord er lidt alternativt og egner sig bedst som pyntebord – enten i køkkenet, stuen eller måske i gangen, men det er naturligvis op til ens egen fantasi. Hvis dette rullebord har en svaghed, så er det størrelsen, som kan begrænse dens anvendelig til serveringer, men i det rigtige hjem, er dette bord et fund.

Bordet er håndfremstillet i jern. Det gode håndværk giver produktet en flot finish, hvor der ikke er sjusket med detaljerne.

 • Måler 80 x 40 x 40 cm i hhv. højde, bredde og længde
 • Fra House of Doctor

House Doctor Rolling Table fås for 1999,- DKK her.

[hr]

Rullebord med glasoverflade i større model

Rolling Table større modelVar du vild med det forrige bord, men utilfreds med størrelsen? Så er der gode nyheder, for det fås også i en større udgave. Dette bord er 10 cm bredere og 30 cm længere. Det åbner op for en helt ny række af muligheder med bordet, der nu er stort nok til at være anretterbord eller lignende.

På UnoLiving, hvor rullebordet forhandles, kan du ligeledes se, hvordan bordet anvendes som pyntebord med vaser, stearinlys og bøger. Her kan bordets mange anvendeligheder virkelig ses, for bordet er enkelt og samtidig meget alsidigt.

 • Måler 80 x 50 x 70 cm i hhv. højde, bredde og længde
 • Materiale: metal

Den større model fås for 3149,- DKK hos Unoliving.com.

[hr]

Råt og industrielt rullebord fra House Doctor

Det rå rullebord fra House DoctorRåt og industrielt? Umiddelbart lyder det ikke, som noget man vil have ind i ens stue, men når du ser dette bord fra House Doctor, bliver disse ord pludselig meget tiltalende.

Bordet her er fremstillet i galvaniseret stål, og ligesom andre borde fra House Doctor er det håndlavet. Derfor er alle borde også unikke. Bordet er perfekt til udendørs brug på terrassen, og hvis du sørger for, at bordet ikke får kontakt så kobber og rustne metaller, så får du dig et ekstremt holdbart bord med et lækkert design.

Vil du skabe kontraster i dit hjem, kan dette bord også være svaret. Bordet kan virke hårdt og kold, og det kan fungere rigtig godt i kontrast til en blød sofa.

 • Galvaniseret stål
 • Håndlavet
 • Mål kan afvige, fordi det er håndlavet

Det rå rullebord fra House Doctor fås for 2249,- DKK hos Unoliving.com her.

[hr]

Lyst rullebord med glasoverflade

house doctor rullebordDet er måske ikke overraskende, at vi har endnu et rullebord fra House Doctor med på listen, for de har designet mange lækre borde, der nærmest skriger om at komme med på denne liste.

Dette bord er fremstillet i metal og hærdet glas i en lys grå farve. Det gør dette bord særdeles praktik til brug i køkkenet, da det både er holdbart og nemt at gøre rent. Samtidig har rullebordet fire hjul, hvilket gør det mobilt og nemt at flytte.

Leder du efter ekstra bordplads i køkkenet, kan dette bord meget vel være det, som du leder efter.

 • Måler 73 x 45 x 90 cm i hhv. bredde, længde og højde
 • Gråt
 • Mat farve

Det grå rullebord med glasoverflade fås for 3695,- DKK hos Luxoliving.dk.

[hr]

Sort rullebord perfekt til stuen

Sort rullebordDet næstsidste rullebord fra House Doctor på denne liste er også inspireret af industrien. Den er fremstillet i industrielt konstruktionsstål, hvilket giver den et råt look. Den er moderne, men samtidig tidløs, hvilket betyder, at den aldrig bliver forældet. Bordet egner sig især perfekt til stuen – enten til brug ved sofaen eller måske bare til pynt med vaser og nipsting.

Hvis du syntes om rullebordene fra House Doctor, skal du vide, at de også fremstiller et bredt udvalg af andre lækre møbler, der passer til rullebordene.

 • Måler 100 x 45 x 90 cm i hhv. længde, bredde og højde
 • Sort
 • Fire hjul

Det sorte rullebord fra House Doctor fås for 3450,- DKK her.

[hr]

Gubi Trolley serveringsbord i moderne design

Gubi TrolleyDette Gubi Trolley serveringsbord ser ufatteligt eksklusivt ud, og er designet af Mathieu Matégot tilbage i 1953. At der er tale om en relancering vidner bare om bordets ufattelige tidsløshed, for det ser stadig lige så moderne ud i dag.

Med sin metalkonstruktion virker bordet spinkelt, men stadig solidt, hvilket også er tanken bag designet. Metaldelen af bordene er sort, men toppladen fås i forskellige farver – for eksempel sort, hvid eller blågrå. En af bordets store kvaliteter er enkelheden og de spinkle, bukkede rør, der med det samme skaber blikfang, når man træder ind i rummet.

Til den kræsne køber, der er ude efter noget eksklusivt, kan Gubi Trolley meget vel være det perfekte servings- eller barbord.

 • Måler 72 x 58 x 70 cm i hhv. højde, bredde og dybde

Gubi Trolley serveringsbordet fås for 4995,- DKK her.

[hr]

Lille rullebord i lyse nuancer

Lille rullebordMange borde på denne liste har været i mørke farver og en anelse tunge. Derfor vil du måske også lægge ekstra mærke til dette bord, der ligesom en del andre er fra House Doctors. Bordet er fremstillet af metal, som er blevet pulverlakeret i hvid, men du skal være opmærksom på, at det også fås i grøn og rød.

Dette bord har kun én hylde, og det skal du selvfølgelig være opmærksom på, hvis du har meget, som skal opbevares på bordet. Skal du til gengæld primært bruge det til dekoration eller måske natbord, er dette bord helt perfekt.

Bordet er udstyret med fire hjul og er nemt at flytte rundt mellem husets forskellige rum. Hvis du vil have et enkelt og klassisk rullebord, er dette bord et godt bud.

Det lille rullebord fås hos Unoliving.com for 1499,- DKK her.

[hr]

Retro rullebord i metal og træ

Retro rullebordJern og træ er to materialer, som fungerer vidunderligt sammen. Det bevises endnu engang med dette retro rullebord.

Rullebordet er perfekt til den kræsne kunde, der samtidig ønsker sig masser af opbevaringsplads på sit rulle- eller serveringsbord. Som det eneste bord på denne liste, får du her to skuffer og to hylder til

opbevaring. Dermed kombineres anvendelighed med lækkert design og skaber et møbel, der nærmest tigger om at blive taget i brug – eksempelvis som serveringsbord.

Bordets stel er fremstillet i sortmalet jern, mens bordpladen og hylden er i massivt mangotræ. Du bør desuden bemærke den fine detalje, at der er print på bordpladen.

 • Måler 85 x 49 x 85 cm i hhv. højde, bredde og længde
 • Materiale: metal og massiv træ

Raw rullebordet i metal og træ fås for 5199,- DKK hos Unoliving.com her.

Skriv en kommentar