Sækkestol til børn: 7 lækre, smarte og billige sækkestole

background Layer 1 Forbrugertest

Sækkestol til børn: 7 lækre, smarte og billige sækkestole til børneværelset

Billig sækkestol
Sækkestolen ovenfor hedder Happycat og fås for 1375,- DKK her.

Er det blevet tid til lidt nye farver i børneværelset? Noget behageligt at se på? Så er en sækkestol til børn helt sikkert lige hvad I har brug for. Sækkestole er især smarte, fordi de former sig efter, hvordan man sætter sig til rette på stolen. Det giver en helt speciel og behagelig siddeoplevelse. Vi præsenterer her 20 af de lækreste, smarteste og flotteste sækkestole til børneværelset, som vi har kunnet finde.

[hr]

God og billig sækkestol – U-sit Kiddy Chair fra Sit and Joy

U-Sit Kiddy ChairSom bekendt er det helt særlige ved sækkestole, at de er fleksible og tilpasser sig din siddeform. Men efter man har siddet på en sækkestol efter længere tid, kan man godt blive lidt træt i ryggen. Det er netop her, hvor U-sit Kiddy Chair kommer ind i billedet. Den har formen som en helt almindelig stol og har både ryglæn og armlæn.

Lækre og kulørte farver

U-sit Kiddy Chair fås i mange forskellige kulørte farver. På webshoppen Babytorvet.dk – som samtidig er det sted, hvor priserne er lavest – fås de i farverne:

 • Lyseblå
 • Lilla
 • Lyserød
 • Sort

En af de andre fordele ved U-sit Kiddy Chair er, at priserne er relativt lave. Det betyder, at du kan købe flere U-sit Kiddy Chairs og placere dem forskellige steder i boligen.

En anden af fordelene ved U-sit Kiddy Chair er, at de kan placeres næsten alle steder i boligen – børneværelset, køkkenet, terrassen eller et helt fjerde sted. En helt anden mulighed er, at stille en af stolene hos bedsteforældrene, hvor stolen så kan være ‘barnebarnets’. Alle stolene måler 35 x 45 x 40 cm., og du kan selvfølgelig helt bestemme farven.

Sækkestolen U-sit Kiddy Chair fra Sit and Joy fås for bare 449,- DKK hos Babytorvet.dk, og du bestemmer helt selv farven (som alle kan ses nedenfor).

[hr]

The Bull sækkestol for det ældre barn

Sækkestol til teenagereEr du på udkig efter den helt klassiske sækkestol, er The Bull sækkestolen sikkert noget for dig. Ligesom alle de andre sækkestole tilpasser The Bull sig din krop og siddeposition. Det giver optimal komfort.

The Bull er en lidt større sækkestol, og derfor egner den sig formentlig til det ældre barn i aldersgruppen 10-18 år. Det dejlige ved sækkestole i alt almindelighed er, at de kan placeres stort set alle steder i boligen. Perfekt egner de sig dog foran TV’et, hvor man kan flade helt ud.

The Bull fås i farverne rød, grøn, brun, sort, orange, violet, lyseblå, gråbrun, antracit og limegrøn, så der er stor valgfrihed i forhold til farvevalg.

[hr]

Mini Bull sækkestolen for de yngre børn

Mini BullSå The Bull nogenlunde interessant ud, men var den alligevel lidt for stor i forhold til, hvad der er behov for. Så vil I sikkert være vilde med den mindre udgave ved navn Mini Bull sækkestolen. Den er ikke meget anderledes i forhold til The Bull, udover at den er mindre i størrelsen og billigere i prisen.

 • Stof: 100% polyester og vaskbar, smuds- og vandafvisende.
 • Komfortabel siddeplads
 • Til yngre børn
 • Farve: fås i farven sort, lilla og grøn
[hr]

Mini fashion ABC med spændende mønstrer og farver

Mini fashion ABC sækkestolProducenten Bull har også udviklet et nogle mere farverige og spændende sækkestole i flere forskellige mønstre. En af dem er denne Mini fashion ABC sækkestol i meget kulørte farver, som har illustrationer af forskellige tal og bogstaver. Den egner sig perfekt i det i forvejen kulørte børneværelse.

 • Stof: 100% polyester og vaskbar, smuds- og vandafvisende

Mini fashion serien er naturligvis også 100% polyester, som gør den nem og praktisk, når den skal vaskes. Den fås for 1095,- DKK, hvor du også finder de andre Mini fashion modeller i samme serie.

[hr]

Chill XL sækkestolen skaber rammerne for hygge på børneværelset

Chill XLSelv om mange sikkert vil mene, at Chill XL ikke er en rigtig sækkestol, vil vi alligevel inkludere Chill XL på vores liste. For Chill XL gør hele siddeoplevelsen meget mere afslappet og skaber således rammerne for absolut hygge på børneværelset såvel som ethvert andet sted i boligen. Chill XL er, ligesom U-sit Kiddy Chair, udformet som en almindelig stol, men den er til gengæld også lige så blød og komfortabel som en hvilken som helst anden sækkestol.

Chill XL fås for 2499,- DKK, hvor fodstøtten fra samme serie også fås for 1299,- DKK. Det kan måske virke som mange penge at smide efter et møbel på børneværelset, men husk på, at det også sagtens kan bruges i stuen, udenfor og andre steder i boligen.

[hr]

Happycat i grøn med figur af en kat

Happycat sækkestolHvis du er til en lidt mere moderne og alternativ sækkestol, er Happycat sækkestolen fra Roommate helt sikkert noget for dig. Stolen består af EPS-kuglefyld, hvor der udover inderposen er et aftageligt ydercover, hvilket gør vask af sækkestolen enormt simpel. Betrækket kan vaskes ved 60 grader.

 • Mål: 90 x 100 x 80 cm
 • Egner sig til børn i alderen 3-8 år

Happycat egner sig til børn i alderen 3-8 år. Den fås for 1375,- DKK hos Trendyliving.dk her. På samme webshop kan du også få Happycat i mange forskellige farver.

[hr]

Terapy ergonomic living sækkestol er komfortabel at sidde i

Terapy ergonomic livingTerapy ergonomic living er en helt speciel sækkestol, som er enormt rar at sidde i – både hvad angår ergonomien og komforten. Den noget finurlige og anderledes udformning, gør den ikke mindre behagelig at sidde i, og Terapy ergonomic living egner sig også godt til at sætte ud på terrassen på en varm sommerdag.

 • Mål: 100 cm x 80 cm x 50 cm
 • Indhold: 320 liter
 • Materiale: elastisk bomuld
 • Farvevalg: sort, dark grey, light grey, turkis, blue, green, pink og aubergine

Terapy ergonomic living fås for 1088,- DKK hos Trendyliving.dk og fås i farverne sort, dark grey, light grey, turkis, blue, green, pink og aubergine.

[hr]

SACK it RETROit cobana i vintagestil

SACK it Sækkestol - RETROit cobanaSack it er en unik sækkestol, som med sin vintagestil og minimalistiske stil adskiller sig fra mange andre sækkestole. Hvis jeres hjem i forvejen er præget af rene, hvide vægge og en generel minimalistisk stil, passer Sack it formentlig perfekt ind. Kvaliteten er ligeledes i top med Sack it. Stolen består nemlig af slidstærkt canvas-stof af 95% polyester og 5% bomuld.

 • Materiale: 95% polyester, 5% bomuld
 • Mål:: 80 x 70 x 96 cm
 • Fås i tre forskellige farver

Sack it fås for bare 2499,- DKK hos Trendyliving.dk her.

[hr]

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer

Vi beklager, at artiklen ikke var nyttig for dig

Lad os forbedre artiklen sammen!

Hvordan kan vi forbedre denne artikel?

Skriv en kommentar