Seng til dårlig ryg – Her er de 3 bedste, billigste og topanmeldte senge til dårlig ryg og rygsmerter

Seng til dårlig ryg

Når man tænker på, hvor mange timer i døgnet vi bruger i vores seng, er det ikke noget under, at flere og flere danskere bruger mange penge på deres seng. Hvis man går på kompromis med sin seng, risikerer man at få ondt i ryg og nakke, få en dårlig nattesøvn og dermed en dårlig start på dagen. Mange danskere døjer netop med forskellige rygproblemer, og derfor er der brug for et godt udvalg af senge designet med især dårlig ryg for øje.

Hos webshoppen BedreNætter.dk kan man finde et stort udvalg af senge, der tager specielt hensyn til kunder med dårlig ryg. Herunder kan du finde tre af de mest populære senge, når det kommer til aflastning af dårlig ryg og andre søvnrelaterede problemer.

Topanmeldte Venus No. 1 er bedst for ryggen

Venus No. 1

 • Pris: fundet billigst til 21.999,- DKK her (BedreNætter.dk)
 • Derfor: sund for ryggen, temperaturregulerende og topanmeldt blandt købere (4,8 ud af 5 stjerner blandt 27 anmeldelser)

Som den første seng har vi det absolutte flagskib, når det kommer til at bekæmpe dårlig ryg: Venus No. 1. Venus No. 1 er en flot og eksklusiv dobbelt seng, hvor der for alvor er kælet for detaljerne. Sengen er beklædt med møbelstof af eksklusiv kvalitet, hvilket gør den til et glimrende valg, både når det kommer til sovekomfort og æstetik. Med en højde på 63 centimeter er Venus No. 1 en fornøjelse at stige ind og ud af for folk med dårlig ryg. Det kan ellers været noget af en prøvelse, at rejse sig fra en almindelig seng, hvis den er for lav, især hvis ryggen gør knuder. De dage kan for altid være forbi med Venus No. 1.

Et flot møbel

Men udover en velgennemtænkt og professionelt designet seng, er Venus No. 1 også et flot møbel, der passer sig til ethvert soveværelse. Der er et stort udvalg til rådighed. Du kan vælge mellem flere forskellige typer ben, bl.a. neutrale Runde Egeben, de rustikke Pegasus Eg, de stilrene Champagneben og de Sorte Pegasus. Derudover fås sengen i flere stilrene farver og med mulighed for et bredt udvalg af væghængte sengegavle. Dermed har du rig mulighed for at skræddersy det helt rigtige udseende, der sikrer, at du får den helt rigtige seng til netop dit soveværelse.

 • Tre forskellige typer ben
 • Sengen fås i flere farver
 • Frit valg af topmadras – memory foam eller latex madras
Venus No. 1
Som ovenstående billede viser, er Venus No. 1 ikke bare komfortabel at ligge i; den er også et flot møbel.

Tilpasset dine behov

Med en Venus No.1 seng får du også mulighed for at vælge den helt rigtige hårdhed, til lige din kropstype og vægt. Der er adskillige muligheder for at skræddersy sengen, så den passer til dine behov. Bedre Nætter tilbyder også ombytning af din seng indenfor 30 dage, hvis du har fået en forkert hårdhed og ønsker at prøve en anden. Du får også frit valg af topmadras, hvilket er en vigtig ting, når det kommer til komfort, men også af hensyn til eventuelt dårlig ryg. Her kan du vælge imellem en memory foam madras og en latex madras, der er mere sval at sove på, samt giver fremragende støtte hele natten igennem.

Venus fra Kinnabädden er en rigtig luksus seng, for den kræsne kunde, der ikke går på kompromis med noget. Flot design og det innovative madrassystem med både boxmadras og springmadras i samme seng.

Prissammenligning – her fås Venus No. 1 billigst:

[afp id=”77″]
Kundeanmeldelser - hvad siger købere til Venus No. 1?

Venus No. 1 får gode anmeldelser hos køberne. Nedenfor kan du se nogle af kundeanmeldelserne.

 • Tip: tryk på plusset for at åbne den enkelte sektion.
Kundeanmeldelser
Hos BedreNætter.dk’s anmeldelsessektion (kan se nederst på produktsiden) scorer Venus No. 1 gennemsnitligt 4,8 stjerner ud af 5 med i alt 27 anmeldelser. Her er et udsnit af anmeldelserne:

Kundeanmeldelse Venus No. 1 Kundeanmeldelse Venus No. 1 Kundeanmeldelse Venus No. 1 Kundeanmeldelse Venus No. 1

[hr]

Se også: Tromsø 180 x 210 cm kontinentalseng i beige farve.

Billige Bergen by BN er også god for ryggen

Bergen by BN

 • Pris: fundet billigst til 15.998,- DKK her (BedreNætter.dk)
 • Derfor: sund for ryggen, rimelig pris og 5 ud af 5 stjerner blandt køberne (2 kundeanmeldelser pt.)

I den anden af ende af prisspektret har vi Bergen by BN, der dog ikke på nogen måde går tilbage på den gode kvalitet. Hos Bedre Nætter er god kvalitet en æressag og det fornemmes tydeligt i den kvalitet, du får med en Bergen boxmadras. Med en Bergen boxmadras får du den populære og praktiske fjedervariant – pocket fjedre. Disse fjedre er designet, så de passer ideelt til de fleste mennesker under 95 kilo. Derudover er Bergen polstret med latex, der er med til at give fantastisk komfort og længere levetid på sengen. Latex holder formen langt bedre end traditionel skumpolstring, så du kan have din Bergen i mange år frem. På toppen af boxmadrassen er der ”antislid” der gør, at din topmadras langt nemmere forbliver på sin plads, uanset hvor meget du vender og drejer dig under søvnen. Sammen med sengen får man både levering, ben og topmadras, så man får har en komplet seng.

 • Passer perfekt til folk under 95 kg.
 • Vælg selv hårdheden på madrassen.
 • Udskifteligt fjederlag, hvis du ombestemmer dig med hårdheden.
 • Mål: 140 x 200 cm
 • Højde: 37 cm
 • Fjedre per m2: 261 fjedre per m2
 • Komfortzone: 5 zoner
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebrud

Du vælger selv hårdheden – til gavn for din ryg

Som med Venus No.1 kan du selv vælge, hvilken hårdhed du ønsker til din seng, så du kan sikre dig at du får den helt rigtige madras til netop dine behov. Dermed kan du skåne din ryg og sikre dig at du får den bedste start på dagen, frisk og veludhvilet. Men skulle du alligevel, efter en årrække følge at du trænger til en anden hårdhed, behøver du ikke at købe dig en ny seng. Men en Bergen by BN kan du nemt og elegant lyne boxmadrassen op i siden og udskifte det øverste fjederlag. Så har du en seng, der er så god som ny og med en hårdhed der passer dine aktuelle behov. Dette er en lagt billigere løsning end at skulle købe en helt ny seng, for slet ikke at tale om praktisk.

Bergen by BN kan købes med forskellige topmadrasser, så du kan få nøjagtigt den du behøver, hvad enten du har det varmt om natten, eller om du har behov for speciel støtte i kroppen.

Bedre Nætter er så sikre på deres gode kvalitet og på kundernes tilfredshed at de tilbyder 15 års garanti på alle fjedre- og rammebrud. Det er bestemt ikke en dårlig service og bør klart tages med til efterretning, når du skal købe ny seng.

Prissammenligning – her fås Bergen by BN billigst:

[afp id=”78″]

 

Kundeanmeldelser - hvad siger købere til Bergen by BN?

Bergen by BN får også gode anmeldelser hos køberne, selv om denne model har færre anmeldelser. Nedenfor kan du se nogle af kundeanmeldelserne.

 • Tip: tryk på plusset for at åbne den enkelte sektion.
Kundeanmeldelser hos Whiteaway
Hos BedreNætter.dk’s anmeldelsessektion (kan se nederst på produktsiden) scorer Bergen by BN gennemsnitligt 5 ud af 5 stjerner med 2 anmeldelser.

Anmeldelse og test af Bergen by BN

Anmeldelse og test af Bergen by BN

[hr]

Stockholm by BN med multipocket for dem der vejer over 90 kg

Stockholm by BN

 • Pris: fundet billigst til 22.999,- DKK her (BedreNætter.dk)
 • Derfor: sund for ryggen for dem der vejer over 90 kg.

For dem der har behov for en lidt mere robust sengeløsning, tilbyder Bedre Nætter den fantastiske boxmadras Stockholm by BN. Denne boxmadras er specielt udviklet til mennesker over 95 kilo. I modsætning til Bergen modellen, er Stockholm by BM udstyret med Multipocket fjedre, hvilket kort sagt betyder, at der er dobbelt så mange fjedre pr m2 end ved madrasser med almindelige pocket fjedre. Dermed bliver sengen langt fastere og kan give den krævede støtte hvor der måtte være behov for det. Dette påvirker også holdbarheden, hvilket ellers kan være problematisk, hvis man er lidt tungere end gennemsnittet.

Samme mulighed for tilpasning

Selve madrassens er eller opbygget efter samme princip som Bergen modellerne. Det betyder at du får samme gode kvalitet og lækre design, samtidig med at du får masser af muligheder for at tilpasse din seng, så den passer lige til dig. Du kan også her udskifte de øverste fjedre, hvis behovet for ny hårdhed skulle opstå. Samtidig er det muligt at udskifte latex polstringen, der giver en bedre støtte og længere levetid for sengen.

 • Specielt udviklet til mennesker over 95 kg.
 • Multipocket fjedre, der giver dobbelt så mange fjedre.
 • Udskifteligt fjederlag, hvis du ombestemmer dig med hårdheden.

Med Stockholm by BN har du en fantastisk seng, der vil følge dig i mange år og som kan garantere dig en god nattesøvn, også selvom ryggen driller.

[afp id=”79″]

5 krav du bør stille til din næste seng mod dårlig ryg

Hvis du har dårlig ryg, er det enormt vigtigt at du ikke går på kompromis med din seng. Du tilbringer ca. en tredjedel af døgnets timer i sengen, så det ville være dumt at købe discount seng, der ikke giver dig den ideelle støtte. Hvis du har et job hvor du går og står meget, går du næppe på kompromis med skoene. Det er det samme med din seng.

Så hvilke krav skal du stille din seng, hvis du døjer med dårlig ryg?

 1. Først og fremmest skal du være særligt opmærksom på din rygsøjle. Dette er langt det vigtigste punkt at tage hensyn til og ofte et sted mange forsømmer. Din seng bør være konstrueret på en sådan måde, at din rygsøjle er parallel med sengekanten, når du ligger på siden. En professionel sengeforhandler vil kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige madras.
 2. Senge mod dårlig rygSkal sengen primært benyttes til søvn, eller skal den benyttes til andre aktiviteter? Måske til at se tv, læse eller noget helt tredje. I så fald ville det måske være en ide at få en elevationseng. På den måde vil du kunne indstille senge nøjagtigt til dine behov. Det er en meget populær og hjælpsom løsning til folk med dårlig ryg.
 3. Hvis du har runde former eller lignende, der stiller krav til din madras, er det vigtigt at du får den rigtigt vejledning, så du kan få den madras der er helt rigtigt til dig og din kropsbygning.
 4. Næsten lige så vigtigt som selve madrassen, er den topmadras du vælger dig. Mange mennesker tror det er ligegyldigt, men især hvis du døjer med dårlig ryg er topmadrassen vigtig. Det er meget stor forskel på kvaliteten og det kan være svært at holde styr på de mange muligheder. Spørg din sengeforhandler om råd og vejledning.
 5. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at holde øje med din seng, hvis du har haft den i mange år. For i takt med at årene går, bliver din seng slidt og fastheden vil ikke længere være den samme, som da du købte den. Derudover ændrer din krop og dens behov sig jo også med årene.

Fordele ved senge til dårlig ryg

Der er mange fordele ved at skaffe sig en seng, der har dårlig ryg som fokuspunkt. Du kan sikre dig, at sengen dækker lige nøjagtigt din krops behov, og da dårlig ryg er en af de mest almindelige lidelser blandt danskerne, er der heldigvis et stort udvalg af gode løsninger. Elevationssengen er det måske mest populære valg og en kæmpe fordel for folk med dårlig ryg. Den giver mulighed for at indstille sengen, så den passer lige til den aktivitet du ønsker og den tilhørende fjernbetjening, gør det nemt og komfortabelt at indstille sengen. De er ofte højere end almindelige senge, så det er langt nemmere at komme ind og ud af en elevationsseng, hvilket skåner ryggen og sparer dig for smerter og ubehag. Prisen er naturligvis noget højere, men til gengæld for du også den ultimative komfort og den allerbedste seng til dig og din ryg.

 

Skriv en kommentar