Sommeroprydningen - 5 tips der gør oprydningen nemmere og hurtigere

Sommeroprydningen – 5 tips der gør oprydningen nemmere og hurtigere

Det er et årligt gøremål, som alle husejere kender til: sommeroprydningen. Boligen skal gøres sommerklar, inden haven, havemøblerne og parasollen for alvor skal i brug. Men sommeroprydningen kan også tage uendelig lang tid, hvis ikke man planlægger oprydningen og rengøringen. Læs de 5 tips til en nemmere, hurtigere og mere effektiv sommeroprydning.

1: Planlæg oprydningen

Det er helt essentielt, at man planlægger (og afgrænser) sin oprydning. Hvad skal der ryddes op og gøres rent, og hvad venter I med til efteråret? Skal I bruge nogle værktøjer eller materialer? Planlæg altid oprydningen godt på forhånd, så I har en klar idé om, hvad I skal, før I går i gang.

2: Vær flere om det

En mands arbejde går dobbelt så hurtigt, hvis man er to om det. Og en mands arbejde går fire gange så hurtigt, hvis man er fire om det. Det gælder om at aktivere alle husholdningens medlemmer. Det gør også arbejdsfordelingen mere retfærdig og overkommelig. Læs mere om oprydning her.

3: Sæt musik på

Arbejdet bliver altid nemmere, hvis man får skabt en god og hyggelig stemning. Det kan musikken hjælpe på. Hvis I har et anlæg, kan I sætte musik på, der får jer alle i god stemning. Så bliver det sjovere og går hurtigere.

4: Husk de rigtige rengøringsartikler

I forlængelse af første punkt gælder det også om at have de rigtige rengøringsartikler. Skal I vaske gulvet? Skal I vaske komfuret? Skal alle dørhåndtagene have en kærlig hånd? Det gælder om at sikre sig, at man har de rigtige rengøringsartikler, så man kan blive færdig samme dag, og så det ikke går i langdrag. Du kan finde et væld af guides til hvilke rengøringsartikler man skal bruge til de enkelte discipliner online.

Skriv en kommentar