pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Vægdrivhus – Spar plads og dyrk haven

Vægdrivhus

Hverken alderen eller størrelsen på haven bør være en begrænsning for at dyrke sin have i et drivhus!

Danmark er hovedsageligt kendt for den manglende sol og de relativt lave grader, hvad angår vejret i forhold til mange andre lande i Europa. Disse vejrforhold er og bliver aldrig optimale for mange forskellige eksotiske grøntsags- og frugtplanter, hvorfor det ofte kan være tilnærmelsesvist umuligt at dyrke de planter som er vant til det subtropiske klima.

Det findes der heldigvis råd for. Med et drivhus i haven, kan du dyrke selv de mest komplekse planter. Og skulle du også stå i den situation at du ikke har megen plads i haven, er der også råd for det med et vægdrivhus.

Derfor skal du have et vægdrivhus

Der findes mange fordele ved et drivhus sammenlignet med et almindeligt drivhus. Dels kan man naturligvis bruge vægdrivhuset som man bruger et traditionelt drivhus – nemlig, at stille planter ind med det formål at skabe et subtropisk klima, som er en fordel med mange planter. Derudover sparer man en masse plads i haven ift. almindelige drivhuse, eftersom et vægdrivhus er funderet på væggen af dit hus. Et vægdrivhus er således særdeles fordelagtigt for de, som har en lille have (f.eks. rækkehus, altan eller generelt lille have).

 

 

Ida vægdrivhus i mange størrelser

Ida vægdrivhusEt andet populært valg når det kommer til vægdrivhuse er et mærke ved navn Ida. Ida producerer vægdrivhuse i samme gode kvalitet som Juliana. Forskellen er, at hvor Juliana kun kommer i 2 forskellige størrelser, får du mulighed for at vælge mellem 8 forskellige størrelser og to forskellige farver.

Selv den mindste af størrelserne hos Ida vægdrivhus er så store, at man kan sidde i dem. Så nyder du, udover at dyrke planter, at sidde og nyde vejret i et varmt, subtropisk klima, er Ida vægdrivhus lige noget for dig.

Den mindste af modellerne fra Ida koster 1695,- kroner, mens den dyreste (og største) koster 6599,- kroner inkl. fragt. De fleste af Ida vægdrivhusmodellerne er lavet i aluminium og glas, selvom man også kan få Ida modellerne grønlakeret. Hele udvalget fås billigst hos Plantetorvet.dk – klik her for at se hele udvalget af Ida vægdrivhuse.

Stort, effektivt vægdrivhus fra Helena

Helena vægdrivhusVil du gerne have et vægdrivhus, men samtidig ikke gå på kompromis med størrelsen, så er Helena vægdrivhuset lige noget for dig. Med Helena er der tænkt over alle aspekter, og du får et vægdrivhus som er flot og særdeles stabilt. Det betyder ikke alene at du kan bruge Helena som et traditionelt væksthus – Helena kan også bruges som en hyggelig udestue, til at skabe den perfekte atmosfære med varmen.

Vægdrivhuset Helena-serien består af meget stærke anodiserede aluminiumsprofiler, som giver et stort lysindfald, hvilket både er til gavn for planterne, tilstedeværelsen om aftenen og giver et elegant udtryk. Udover de stærke aluminumsprofiler er Helena-serien bl.a. også lavet af 10 mm. polycarbonat i taget, så man undgår lummer kondensvand på indersiden af drivhuset. Det er på mange måder gavnligt for planterne, bl.a. fordi det således gavner til minimalt varmetab.

Helena vægdrivhus kan fås mellem 14.195,- kroner og 16.599,- kroner afhængigt af, hvilken af størrelserne du vælger. Det største udvalg ses hos Plantetorvet.dk – se hele udvalget her.

Lille, billigt vægdrivhus fra Juliana perfekt til altanen

Juliana vægdrivhusJuliana er en dansk producent af drivhuse, som producerer kvalitetsdrivhuse på hobbyniveau til en meget overkommelig pris. En af de typer drivhuse som de især er populære for, er deres små vægdrivhuse som fås i to ensformede størrelser.

Med dette billige vægdrivhus fra Juliana udnytter du pladsen til det optimale. Foruden at der bygges op ad en mur, og der således spares en masse plads, er vægdrivhuset også designet så smart, at der kan dyrkes i forskellige “etager” med hylder på væggen. Således bliver det relativt lille dyrkningsareal på 0,9 m2 eller 1,3 m2 (afhængigt af hvilken model du køber) pludselig til en hel del plads. Højden på vægdrivhuset på 184 cm tillader nemlig 2-3 “etager”, afhængigt af størrelsen af de planter du ønsker at dyrke.

Vægdrivhuset fra Juliana består desuden af 3 mm glas med aluminiumsprofiler. For at åbne vægdrivhuset er en dertilhørende skydedør, og ønsker du at ændre klimaet i vægdrivhuset (f.eks. hvis det bliver for varmt), kan det gøres med dét tagvindue som er integreret.

Vægdrivhuset fra Juliana er således det ideelle valg for de, som har begrænset med plads på altanen eller terrassen eller blot har en lille have. Vil du således udnytte pladsen mest muligt, er Juliana vægdrivhus lige noget for dig.

No comments yet.

Skriv et svar